Şimdi Ara

DELL 1545?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc toplamayı düşünüyordum sonradan vazgectim laptop almaya karar verdim aklımda su model DELL INSPIRON 1545-64H4 var ama biraz ucuz gibi geldi bana neden olabilir alayım mı almayayım mı?

• çok ucuz değil piyasası böyle güzel makina alabilirsin
  • Ben kullanıyorum dostum, dell in her modelinde olduğu gibi modeldede sağlamlık-dayanıklılık ön planda. tasarımı bence çok güzel.
    Ekran kalitesine bayılacaksın, başka ekranlarda gördüğün beyaz renk sana sarıymış gibi gelecek.
  • Ben tam 6 yıldır DELL İNSPİRON 2200 Kullanıyorum. İRLANDA YAPIMI...Made in İreland yazıyor......Arıza, tamir, servis yüzü görmedim. Batarya 3 yılda bitti..Adaptörle masa üstü gibi kullanıyorum...Batarya almadım..... Bir kez format atmaya Bakırköy de bilgisayarcıya götürdüm altındaki Dell in garanti etiketini söktüler..Sonradan farkına vardım....Ne garanti nede servisle işim olmadı...Çok şükür...Bu dedigim DELL in en küçük mütevazi modellerinden biri...790 USD ye almıştım... Şimdi laptoplar çok daha ucuz........Karar, tercih, para sizin....Saygılarımla.. YENİ MAKİNAMDA DELL OLACAK İNŞALLAH...KISMET...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Temmuz 2009; 23:35:57 >

• Dell tavsiye başlığı yukarı konuda sabit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL Studio 1555
    16 yıl önce açıldı
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.