Yahu kaç oldu ya uyuz oldum uzun zamandır oynamıyordum gireyim oynayım dedim 20 25 maç yaptım bu akşam yahu en az 15 defa oyuna başlayınca çıkan insanlar vardı bunların derdi nedir ? Neyi beğenmiyonda çıkıyon anlamıyomki ? Buna bir çözüm bulamadı Şu EA anlamıyorum adam çıkıyorsa hükmen yenik sayılsın . Aynı şekilde ilk 5 dk da 1 gol at anında çıkıyorlar git oynama o zaman
yahu sorma. hayır adam çıkıyosa, onun ödülüde bana gelsin. 1-0 öndeyim adam çıkıyo 200 coins veriyo mesela fut ta. hele berabereyken çıkıyosa maçı oynanmamış sayıyo, yahu bana versenize hükmen.
anasını satiym bi kere silver turnuvada finaldeyim dakka 60 fln rakiptende iyiyim kuapyı büyük ihtimal ben alcam, paaat bağlantı kesildi ben yenildim. ulan insaf ya ona maçı veriyosunuzda bana niye vermiyosunuz diğer zamanlarda ?
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
yahu sorma. hayır adam çıkıyosa, onun ödülüde bana gelsin. 1-0 öndeyim adam çıkıyo 200 coins veriyo mesela fut ta. hele berabereyken çıkıyosa maçı oynanmamış sayıyo, yahu bana versenize hükmen.
anasını satiym bi kere silver turnuvada finaldeyim dakka 60 fln rakiptende iyiyim kuapyı büyük ihtimal ben alcam, paaat bağlantı kesildi ben yenildim. ulan insaf ya ona maçı veriyosunuzda bana niye vermiyosunuz diğer zamanlarda ?
Artik bilerek ilk 10 dk gol atmamaya calisiyorum gol atsam acaba simdi cikicakmi diye kafama soru isareti geliyor