Şimdi Ara

[Deleted]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Haklısın...
  • bide doğru anlatabilseydin
  • [Deleted by Admins]
  • dershaneler ticarethane eğitim yeri değil

tercihlerde ogrencilerin %80 ini iyi yada kotu bir bolume yerleştiren bir rehber öğretmenin işten atıldıgını biliyorum...

müşteri kaybettiriyor diyerekten...
  • [Deleted by Admins]
  • Ne yapılmasını bekliyosun ki başka iş öğrencide bitiyor. Mesala şuanki dersanemde böle bi durum olursa eğer hocam bu hafta hepsini işleyelim haftaya sorularımızı getirelim siz bu boş vaktimizde bakın gibi önerilerde bulunuyoz.İş yine öğrencide bitiyor:)
  • [Deleted by Admins]
  • Çalışkan olmayan çocuğa dershanenin faydası olmaz zaten. Dershane sadece yardımcı kaynak gibidir. Çalışan çabalıyan çocğua faydası olur yoksa tembel çocuğu dershaneye vermişsin ne fark eder.

Kardeşim en iyi anadolu lisesine gidiyor bi ara notları acayip düşüktü dershaneye vermemiştik, sonra yardımcı kitaplarla falan o sene notunu biraz yükseltti, bu sene ise dershaneye gidiyor notlar çok iyi. Okulda anlamadığını ya da anlayamadığını gidip dershanede soruyor çabalıyor anlıyor (abisi gibi değil ) Şimdi öss hazırlık olacak seneye, sürekli etüdlere gidiyor, dershaneden çağırmıyorlar kendi isteiği ile gidiyor para veriyorum hakkımı alacam benim en doğal hakkım diyor gidiyor hocaların yakasına yapışıp sorularını soruyor. Sürekli tes çözüyor soru çözüyor.

Okul sadece temelini verir öğretir biraz soru çözdürür geçer sonra diğer konuya sana özel davranmaz ama dershane öyle değil sindire sindire anlatır konuyu. Hatta istediğin zamanalrda gidip sorunu sorabilirsin vs...

Çalışkan çocuk için çok faydalı bir opsiyoneldir dershane.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Ne yapılmasını bekliyosun ki başka iş öğrencide bitiyor. Mesala şuanki dersanemde böle bi durum olursa eğer hocam bu hafta hepsini işleyelim haftaya sorularımızı getirelim siz bu boş vaktimizde bakın gibi önerilerde bulunuyoz.İş yine öğrencide bitiyor:)

Ders işlemek kavramı üzerinde duruyorum ben. Dolaydı yoldan değil de direk Öss çalıştırsalar ?
    2006 dan beri Osmanlı tarihinden soru gelmiyor fazla,gelenlerde bir şey bilmesen bile yorumla yapabileceğin cinsten. Ancak 6 ay dershanelerin hepsinde Osmanlı Tarihi anlatılıyor.

burda bence haksızsın dersane tum konuları anlatmak zorunda ya cıkarsa da yapamazsan ne olcak dımı...

• dershane dediğimiz kurumlar ticari işletmedir. aradaki rekabet ve müşteri çekme çabası bu kurumları iyi eğitim vermeye zorlar.
  • Dershane kadar saçma bir şey yok. Sen hem tonlarca vergi ver devlete hemde dershaneye para ver, neymiş öss...
  • ticaret hane..

Allah'tan zamanında burslu okuduk...
  • rütbeli asker olmak isterseniz ilerde gittiğiniz dersanelere dikkat edin.
    (bu dersane konusu tamamen eğitim sistemimizin açığından kaynaklanan bi çıkar sağlama sektörü.....)
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Dershane kadar saçma bir şey yok. Sen hem tonlarca vergi ver devlete hemde dershaneye para ver, neymiş öss...

öyle ama okulun öss ye fln hazırladığı yok. okul sadece zaman kaybı başka birşey değil. günde 7 saat harcıyoruz tek kelime öğrendin mi? hyr.. okuldaki hocaların çoğuda yetersiz kendileride farkındalar..
    ea olsaydım dershane'ye gitmemeyi düşünebilirdim zaten dediğin gibi sözel kısmı ezber. matematiğide özel ders ile kapatırdım ama sayısal için mutlaka gerekli.
    değişen sistemle birlikte dershane paralarıda arttı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.