ortam içkiliyse bide 5 erkek 5 kız varsa bence bunlar normal şeyler
Geleceğe yatırım
insan bizi de çağırır!
yeni nesil bozuk... daş yagcak başımıza daşşş
[Deleted by Admins]
Parti evde mi oLr ya kapat mekanı eğLencene bak yada evde yapıosan sallama kimseyi ac müziği biranı eğlenmeye bak kim kimin seyine sey yapmıs salla gitsin
2 kız arkadaşın 2 erkek arkadaşınla yatmış sende 2 kızı alıp diğer arkadaşını yanlız bırakmayasın
yoksa erkek erkeğe mi yattınız
düşünmek istemiyorum
Arkadaşın daha önceki kız tavlayamıyorum şöyleyim böyleyim konularını hatırlayınca. Bunları kıskanması gayet normal geliyor.
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: ..::nET::..
Yok kızın teki ile yakınız ama ben onlar gibi değilim Ayıp denen birşey var.Kızla sarmaş dolaş olmadan geçirdik geceyi. Kıskanmak demişsiniz alakası yok Ben eğer bilikte isem yapacağımı yaparım eğer aramızda bişi yoksa bir kıza o kadar yaklaşmam doğru olanda budur
Edit: acımalı Evet öyle çok konular açtım ama mazi Irmakta akıyor altından geçen su da
Aferin , boşver sen onları! onların sandıkları marifet değil aklını işletemez onlar. bu düşünceni korursan eğer kaybetmezsin, doğru yoldasın evlat tret gerisini
Bırak kardeşim sen onları.Doğru yolda olan sensin.Senin gibi düşünen bi kız arkadaş bulursan senin yaşadığın mutluluğu onlar yaşayamaz.Doğru yoldan ayrılma