Şimdi Ara

[Deleted] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
4
Favori
256.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık baya yardımcı oldunuz

Kalwi & Remi - Imagination vs. Explosion (Night Power Crazy Edit)
    Yahel-Soul
    Yahel-İnta omri

verildiyse kusura bakmayın ...

Orjinalden alıntı: eggy13

arkadaşlar ya bir tane bu günlerde radyolarda sıkça çalan yabancı bir şarkı var tnt sanırım adı öyle birşeyler

• Özür dilerim arkadaşlar bi hata olmuş galiba. Msj iki kere gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwish-Nemo -- 4 Kasım 2007; 19:20:47 >

• beni de eklersen sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: bygkh

tnt - strada mea bu olabilir belki bi bak istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

arkadaşlar ya bir tane bu günlerde radyolarda sıkça çalan yabancı bir şarkı var tnt sanırım adı öyle birşeyler

buldum şarkıyı teşekkürler kardeş
    En uzun koşuysa elbet Türkiye'de de Devrim O, onun en güzel yüz metresini koştu En sekmez luverin namlusundan fırlayarak... En hızlısıydı hepimizin, En önce göğüsledi ipi... Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun sana çocuk, Aşk olsun...
    Can YÜCEL
  • benide ekle powerfm'i boş zamanlarımda dinliyorum. en çok Bay - J ' yi seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 5 Kasım 2007; 20:58:49 >
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

beyler son zamanlarda mtv de bi şarkı var kadın tek başına söylüyo bi yerde piano çalıyo "no one no one no oneeee gimme the way you wanna hear"die bi nakaratı var sözler geçio bilen varmı

alicia keys in no one şarkısı olsa gerek.

Orjinalden alıntı: quaking

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

beyler son zamanlarda mtv de bi şarkı var kadın tek başına söylüyo bi yerde piano çalıyo "no one no one no oneeee gimme the way you wanna hear"die bi nakaratı var sözler geçio bilen varmı

alicia keys in no one şarkısı olsa gerek.

teşekkürler hocam
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • Arkadaşlar son günlerde sıkça duyduğum yabancı pop tarzı bir şarkı var ama ismini bulamadım. Nakaratında sanki 3 kere "Final" diyor. Bayan söylüyor. Anımsayanınız var mı ?

Orjinalden alıntı: 46

sean paul - gimme the light

bu şarkı çıkalı yıllar oldu.

yenilerden;

fergie - clumsy
    nicole scherzinger - baby love
    nelly - wadsyaname

bunları ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 11 Kasım 2007; 20:44:42 >
  • ya arkadaşlar bi şarkı var ne adını ne söyleyenini ne de şarkı sözlerini hatırlıyorum... biraz eski bi parça en az 2002 olabilir... ondan sonraki yaz aylarının hit parçasıydı... nan nam nan nam niyemnnnn gibi sözleri vardı nakaratında... bilen biri varsa adını söylerse veya varsa videosunu paylaşırsa çok sevinirim... çok teşekkürler...

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

ya arkadaşlar bi şarkı var ne adını ne söyleyenini ne de şarkı sözlerini hatırlıyorum... biraz eski bi parça en az 2002 olabilir... ondan sonraki yaz aylarının hit parçasıydı... nan nam nan nam niyemnnnn gibi sözleri vardı nakaratında... bilen biri varsa adını söylerse veya varsa videosunu paylaşırsa çok sevinirim... çok teşekkürler...

Summer Love - Remember

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.