Şimdi Ara

[Deleted] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
45.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar elimde 3 adet ebeam akıllı tahta var 675 TL den veriyorum sıfır hiç kullanılmamış.
    kullanımı ile ilgili de yardımcı olurum
    murat
    544 479 61 22
  • Sınıfımda Atom akıllı tahta kullanıyorum. Tamamen müfredatta kullanılan resim ve şekilleri içeren, kendi kültürümüzü ve coğrafyamızı yansıtan, tamamen Türkçe programı mevcut. Ayrıca program geliştirme yetkisini de öğretmene vermiş. Her setinde iki kalem mevcut. kalemler defalarca yere düşürmeme rağmen son derece dayanıklı çıktı. En güzel tarafı 3. sınıf okutmama rağmen öğrencilerimin Atom akıllı tahtayı kolayca kullanabiliyor. Bundan çok memnunum. Firma desteğinden de oldukça memnunum. Fiyat olarak da aldığımda araştırmıştım, en ekonomik olanı. Montaj ve eğitim ekibi çok bilgili. Akıllı tahta denilince aklıma gelen ilk isim Atom oluyor. Ayrıca bildiğim bir şey var, firma sırtını herhangi bir yere dayamamış ve ürünlerinin kalitesine güveniyor.
  • Kısa bir süre için Fiyatlarımızı sabitliyoruz!!!

Kampanyamız stoklarımızla sınırlıdır!!!

TRACEBOARD&TOPFLIGHT Dokunmatik Akıllı Yazı Tahtası 999$+KDV (Devlet okulları KDV muafiyetlidir)

TRACEBOARD&TOPFLIGHT Elektromanyetik Akıllı Yazı Tahtası 999$+KDV (Devlet okulları KDV muafiyetlidir)

Herhangi bir adet sınırlamamız yoktur. Tüm Türkiye'ye kargo ücretini biz karşılıyoruz! İstanbul içi ücretsiz montaj!

Bu ürünle beraber aldığınız takdirde Epson x7 Projeksiyon cihazı 429€+kdv'dir. 1000 saat lamba garantisi ve 5000 saat lamba ömrü ile akıllı sınıflar için kusursuzdur!

Üstelik Teleskobik Askı Aparatı(15-65cm, 1. kalite) ve 15m vga Kablo Hediye!!!

[Deleted]

[Deleted]

[Deleted]

[Deleted]

http://www.akillitahtam.com

[Deleted]

[Deleted]

[Deleted]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi -- 29 Mayıs 2010; 12:37:29 >

• Biz okulumuza akıllı tahta almadan önce detaylı olarak araştırma yaptık. Şu an piyasada bulabileceğiniz en kaliteli ürün Sihirligöz

Fiyat ve Performans oranı çok iyi kullanılabilirlik amatör kullanıcılar için bile çok iyi seviyede

ürünün web sayfasıwww.sihirligoz.com olması lazım.
  • Arkdaşlar ben de Manisa Akhisarda öğretmenim ve sınıflarımıza 3 adet akıllı tahta almak istiyoruz. Teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki yetişmek mümkün değil. Onun için projeksiyonuz çalışabilen ve parmak kullanarak yazılabilen akıllı tahta varsa önereceğiniz memnun olurum. mehmetiren8@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.