Şimdi Ara

DeKaRoN OnliNe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ----> Dekan=2moons şöyle bi olay var ama dekaronda çogu şey daha ucuz kalan kısım normal ve bunda 2moonsda olmuyan şeylerde var
    VE HILE DAHA AZ
     DeKaRoN OnliNe

DeKaRoN OnliNe

Üyelik alımı için tıklayınız.
     DeKaRoN OnliNe

DeKaRoN OnliNe

DeKaRoN OnliNe

Cpu: 800mhz Ve üzeri(sizinki %99 üstündedir daha dogrusu çalıştırır)
    Ram: 256 Mb ve üzeri
    İşletim sistemi: 98/2000/XP
    Ekran kartı: 32Mb ve üzeri
    DirectX:9.0c veya üzeri(linuxlarda yoktur sadece)
     DeKaRoN OnliNe

Cpu:1Ghz ve üzeri
    Ram:512 üstü
    İşletim sistemi:95/2000/xp
    Ekran kartı:Geforce FX or Radeon 9550 ve üzeri(256mb ve üzeri)
    DirextX:9.0c ve üzeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 20 Ağustos 2008; 1:19:53 >

• Balık avlamak(fishing)
     DeKaRoN OnliNe

önce bi olta alıyoruz 1lvl lık olanı 20 dil 10.000.000 e kadar gidiyo tabi paranız ve vaktiniz varsa 10.000.000 lik süper olur
    her şehirde farklı yerde
    adları;
    rodbal, bilardo gibi garip şeyler
    haritada şöle görünüyo:

ve adının içinde FISHER yazılı haritadan bakıldımı
    neyse oltamızı alıyoruz lvl ımıza uygun olanı tabiki yoksa kötü balıklar çıkar degeri daha düşük
     DeKaRoN OnliNe

sonra skillsden class ımıza uygun skill den 1 adet alıyoruz
    baitsdende eger daha çok tutmak istiyosanız kafanıza göre alın 10 tane en küçükten tavsiye ederim
    sonra satın alma penceresini kapatıp skill e sağ tıklayıp aktif edin ve fishing rod u alın elinize
     DeKaRoN OnliNe

sonra aldıysanız yemi sağ tıkla aktive edin deniz kenarında bi yer bulun

Sonra "L" tuşuna basıp sallayın balık gelmedimi mouse u geriye dogru çekin sürekli
    balıklar size para mp-hp pot saglıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 19 Ağustos 2008; 0:11:59 >

• emeğine sağlık ama daha önce çok verildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

emeğine sağlık ama daha önce çok verildi

daha önce verilenleri biliyorum hepsi korenin sitesine ait hiç ingilizcesi adına açılmış başlık yok ve bazı konuların linkleri çalışmıyo bazılarının sahibi banlanmış bazılarının girmiyo bile
  • Ya bişi sorcam ben baya onceden 2moons oynuyodum 48 lwlde bıraktım.2moons oynanabiliniyomu hala dekaronla 2moons un farkı nedir. 2moons oynanabiliniyosa hangisi daha gelismistir onu ogrenmek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzZeHiR

Ya bişi sorcam ben baya onceden 2moons oynuyodum 48 lwlde bıraktım.2moons oynanabiliniyomu hala dekaronla 2moons un farkı nedir. 2moons oynanabiliniyosa hangisi daha gelismistir onu ogrenmek istiyorum.

bunun mesela oyunda parayla satılan itemler daha ucuz
    oyun parasıyla satılan itemlerde daha ucuz çünkü daha az kişi oynuyo
    daha kolay kasılıyo zannediyorum ama fark yok gibi
    2 sininde gelişmişligi aynı onun dışında
  • ego kardeşim daha önce dekaron eu da verilmişti koreceside verilmişti 2moons şeklide verildien azından ben öyle hatırlıyorum

bu arada 2moons ile dekaron eu nun oyun olarak hiç bir farkı yoktur herşey tıpatıp aynı gibi2sinide oynadım ordan biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    --> Silkroad Online Soundtrack <--
    17 yıl önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Moons da olmuyan ne var bunda hiç fark etmemişim bagiye geri donerim belki birde yeni class geldi mi bu EU ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

ego kardeşim daha önce dekaron eu da verilmişti koreceside verilmişti 2moons şeklide verildien azından ben öyle hatırlıyorum

bu arada 2moons ile dekaron eu nun oyun olarak hiç bir farkı yoktur herşey tıpatıp aynı gibi2sinide oynadım ordan biliyorum

dekaronun oyuncu sayısı daha az yani daha rahatız
    />

• ARKADASLAR DEKARONU ASLA TAVSİYE ETMEM RESMEN 2MOONSU TEKRAR YAPMİSLAR GİBİ TEK FARK DEKARONUN OYUNCUSU AZ DEKARON OYNAYACAGİNİZA 2MOONS OYNAYİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

ARKADASLAR DEKARONU ASLA TAVSİYE ETMEM RESMEN 2MOONSU TEKRAR YAPMİSLAR GİBİ TEK FARK DEKARONUN OYUNCUSU AZ DEKARON OYNAYACAGİNİZA 2MOONS OYNAYİN

YA CAHİL CAHİL KONUŞMA
    tekrar yapmışlar ne demek? oyun 2 firmaya satıldı yapan firmanın i... yüzünden ve 2 sindede aynı oyunlar var ama ben şuan 3 hile denedim hiçbiri dekaronda çalışmadı 2 moonsda çalıştı hile denemeyi bıraktım yani hile daha az fiyatlar daha ucuz itemler daha ucuz
    paralı itemler daha ucuz
    herşey daha güzel az kişi oynuyo üstelik servera tek tıkla giriyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

ARKADASLAR DEKARONU ASLA TAVSİYE ETMEM RESMEN 2MOONSU TEKRAR YAPMİSLAR GİBİ TEK FARK DEKARONUN OYUNCUSU AZ DEKARON OYNAYACAGİNİZA 2MOONS OYNAYİN

YA CAHİL CAHİL KONUŞMA
    tekrar yapmışlar ne demek? oyun 2 firmaya satıldı yapan firmanın i... yüzünden ve 2 sindede aynı oyunlar var ama ben şuan 3 hile denedim hiçbiri dekaronda çalışmadı 2 moonsda çalıştı hile denemeyi bıraktım yani hile daha az fiyatlar daha ucuz itemler daha ucuz
    paralı itemler daha ucuz
    herşey daha güzel az kişi oynuyo üstelik servera tek tıkla giriyosun

valla ben zaten 2moonsa bir türlü giremedim id şifre doğru bir şeyler yazıyor giremiyorum
    dekarını indireceğim

• Biz ne LvL'lar kastık ne charlar sildik hey gidi günler beyler oyunda geceleri deli gibi vac hacklerle oynanılıyor ayrıca önermem oyun tamamen insanları oyalamak üzerine

150 LvL kasana kadar düşünmüyorsun hiçbirşey amaçta bu
    150 LvL'dan sonra hiçbir aksiyon yok deymez insanların gözünü boyuyorlar LvL ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Biz ne LvL'lar kastık ne charlar sildik hey gidi günler beyler oyunda geceleri deli gibi vac hacklerle oynanılıyor ayrıca önermem oyun tamamen insanları oyalamak üzerine

150 LvL'dan sonra hiçbir aksiyon yok deymez insanların gözünü boyuyorlar LvL ile

yaw hile felan var mı alışmadan oyuna bırakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Biz ne LvL'lar kastık ne charlar sildik hey gidi günler beyler oyunda geceleri deli gibi vac hacklerle oynanılıyor ayrıca önermem oyun tamamen insanları oyalamak üzerine

yaw hile felan var mı alışmadan oyuna bırakalım

bende skill hack hilesi kullanmiştim ama sadece magelerde oluyor sonra banladim vaccum hack çok var oyunda ama oynamayali baya oldu geçen girmiştim bakmak için oyuna vaccum hack yapam biri gördüm çiktim sonra.

• 2moons da çok vardı hack olayları ama dekaron daha sakin diye duymuştum. güvelik olarak neler yapıolar hack yapılabilio mu hala bilmek lazım. güzel oyundu zor kasılıo quest olmadan paso kasmak kasıo insanı. questleri basitti. quest eklemeleriyle düzeltilebilir bu tür oyunlar ama bu sefer cash shoplar iş yapmaz hale gelir o yüzden parasız oyunlar çile gibi gelio çünkü parasız die girip cash shopu karşında görüosun ki bu paralı oyundan daha fazla maliyet getirio.
  • dekaronda vaccum vs. şuan için yok bi tek bot var oda paralı ve daha dün çıktı nerdeyse ve kullanımı çok kısıtlı bagi warrior harici hiç verimli bişi değil
    ayrıca popüler olan 2moons oldugu için hileler %90 2moons a çıkıyor bunda vaccum filan yok
  • yanlış biliyosun arkadaşım 2moonsta program bile yok sadece winhex ile data.pak dosyasıyla oynayarak yapıolar hacklerini. Dekaronda ise koskoca SE.... var bu programıda kolay kolay yıkamazlar çok iyi kadrosu var.
    ancak şöyle bişey var 1 ssle bitiyo işleri hackerlerin. ben hackle 80 90 lvl kasanı görmedim kasanda en fazla 100 lvle kasar kesin banlanır küçük bi dalgınlıında gidiyo...çok kişi gördüm hepsi 50 60 lvlde banlandı hackle kasmak pek mümkün deil yani ama var...sitesini vermiyim şimdi hile paylaşımı gibi olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nameless_ -- 20 Ağustos 2008; 12:06:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Nameless_

yanlış biliyosun arkadaşım 2moonsta program bile yok sadece winhex ile data.pak dosyasıyla oynayarak yapıolar hacklerini. Dekaronda ise koskoca ***var bu programıda kolay kolay yıkamazlar çok iyi kadrosu var.
    ancak şöyle bişey var 1 ssle bitiyo işleri hackerlerin. ben hackle 80 90 lvl kasanı görmedim kasanda en fazla 100 lvle kasar kesin banlanır küçük bi dalgınlıında gidiyo...çok kişi gördüm hepsi 50 60 lvlde banlandı hackle kasmak pek mümkün deil yani ama var...sitesini vermiyim şimdi hile paylaşımı gibi olmasın

SİL ARKADAŞIM ŞUNU yani google a yazınca çıkıyo
    + olarak şuanda 2 moonsda çalıştırmayı başardıgım bi hile var onunda adını yazıp gene bok etmede

• quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

dekaronda vaccum vs. şuan için yok bi tek bot var oda paralı ve daha dün çıktı nerdeyse ve kullanımı çok kısıtlı bagi warrior harici hiç verimli bişi değil
    ayrıca popüler olan 2moons oldugu için hileler %90 2moons a çıkıyor bunda vaccum filan yok

Gıdıklada güleyim oyunda hack her daim çalışıyor
    Çünkü ayar yaparken oyunu 21.1.3 client'i idi yanliş hatırlamıyorsam o client'tan çalıştırıyorduk ve bizde 21.1.3 versiyona çekip oyunun nsse client'indan giriş yapıyorduk hedefe 1 komut ekledikten sonra yani yeni patchlerin gelmesi hack kullanıcılarının umrunda değil
    30.1.1 de çıksa hack devam ediyor kendini kandırma

@_Nameless_
    Ayrıca arkadaş kasmayı bilmiyor 103 LvL arkadaşım vardı birde 106 LvL gece Aqua'da 1 Allah'ın kulu olmuyor
    Birkaç hacker var Onlarda Hacker olduğundan kimse SS almıyor çünkü adminler Edit SS'leri kabul etmiyorlar
    Alın size SS konuşmalardan Türk olduğunu anlarsınız vede wallhack olduğu için 32 LvL'da aqua'da deli gibi kasabiliyorlar
    106 seg 2 cf ye aliyor lureyi

DeKaRoN OnliNe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 20 Ağustos 2008; 11:07:02 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.