Şimdi Ara

deh 6850 aux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün akşama kadar acil yardıma ihtiyacım var 1 senedir deh 6850 teyip kullanıyorum dün birtane forex lcd ekran aldım ve bağlantı esnasında montajcı deh 6850 de aux çıkışı olmadığını söleyip 6050 teyiple takasladık ben üstüne 50 lira para verdim. Ama 6850 nin evdeki kullanma kılavuzunda aux çıkışı olduğunu söylüyor. 6050 teyip le 6850 arasında üstünlük olarak hangisi daha iyi ben değişeyimmi

deh 6850 aux

6050 6850 den üstündür en önemli özelliği usb girşi olmasıdır bu özellik 6850 den üstün olması için yeterlidir, her ikisi de motorize kafadır takas yapmakla yanlış yapmamışsınız güle güle kullanın.
  • saolasın kardeş yardımcı oldun hiç değiştirmeyelim ozaman bu şekilde kalsın 6050. bende 3 senede değiştire değiştire en sonyaptığım set şu teyip 6050 artı for x x75 dvd oynatıcı boshmanın 2 adet 3000 lik çift bobinli bası 2 adet jbl 1201,1 anfi 4 adet 17 lik alpin compenat apollosu 2 tane de 460 lık pioneer anfi
    Pioneer DEH-P3100UB Oto Teyp
    16 yıl önce açıldı
    Pioneer DEH-X 2950ui nasıl
    9 yıl önce açıldı
    Jameson AMP 2960 Anfi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.