Şimdi Ara

değnekçi (ispark) saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yavaş yavaş tüm mahallelere bu uygulama gelecek gibi. Allahtan istanbulda uzun süreli kalmıyorum. göç edilmesinin diğer bir sebebi olur.

bu borçlar ödenmezse ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de lanet ediyordum eskiden ta ki arabam oglenin 2sinde cok islek bir yerin otoparkinda soyulana kadar.

isparklarin nolursa olsun araba hirsizliklarini buyuk oranda onledigini dusunuyorum. Hirsizin “yakalanirsa” 1 ay yatip ciktigi memlekette isparklara sukretmekten baska sansimiz yok. Basinda kimsenin durmadigi bi park yerine koyarsan dondugunde arabanin ici disina cikarilmis sekilde bulabiliyorsun

• İstanbul’da kalmayıp eleştirme sebebin ne? Kalsan rahatlığını anlardın. Ortaköy’ün göbeğine at hırsızı tiplere araba ve anahtar bırakmaktansa İspark’a gün boyu 10₺ye bırakıyorum. Aynı şekilde bir çok merkez için geçerli bu.

• Daha 2 gün önce ispark borcu olan bir araba satın aldım. Alım-satım esnasında karşımıza çıkmadı. Yanlış bilmiyorsam mahkeme kararı var ispark borcunu ödemek zorunlu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Daha 2 gün önce ispark borcu olan bir araba satın aldım. Alım-satım esnasında karşımıza çıkmadı. Yanlış bilmiyorsam mahkeme kararı var ispark borcunu ödemek zorunlu değil.

Eski aracımdaki da İSPARK borcu vardı. Çağrı merkezini arayıp iptali için mail adresi isteyin. Bir dilekçe yazıp aracı satın aldığınızda noterden verilen evrakı ekleyip mail atın. 10-15 gün içinde borç siliniyor. Satın almadan önceki borçlar sizi ilgilendirmiyor.

• Yol kenarı borcunu ödemek zorunlu değil. Diğerleri zorunlu.

• Yolun ortasina araba parkedenlerin onune de geciyor. Parali olunca kimse yanasmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belediye Park Cezası Yetkisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.