Şimdi Ara

Değiştirlebilir Grafik bela mıdır nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar catalyst sürümü 13.3 beta denedim yeni bir bilgisayarda deniyorum samsungun np370 serisi notebook
    malesefki istediğim grafik işlemciyi kullanamıyorum nedeni nedir ? biosta bununla ilgili bir ayarda yok samsungun sitesindeki
    ekran kartı driverınıda denedim ondada çıkmadı o değiştirme seçeneği yardımcı olursanız sevinirim

resim forumdaki bir arkadaşın hp bilgisayarından alıntıdır.

bendeki bilgisayardada bu şekilde çıkıyor malesef değiştirme seçeneği yok nasıl yapabilirim bunu ?

• Geçende samsung bilgisayarı olan bir arkadaşa uzaktan yardımla yardım etmeye çalıştım sürücü kurulmadı ama mevcut samsung sitesindeki sürücü kuruluydu ve bu seçenekler aktifti sadece amacı güncellemekti olmadı.Sizde kurulu olan sürücü hatalı olabilir seçenekler aktif olmaz bilgisayardan ne şekilde kaldırıyorsunuz?Bazen tam kaldırılmıyor sürücü uzantuları kalıyor amd sitesinde unistall sürücü programı var onu kurup sürücünün bütün dosyalarını kaldırmayı deneyin,daha sonra samsung sitesindekini kurarsınız.
  • o arkadaş benim :) evet manuel olarak sürücü kurulamıyor.

Size tavsiyem aygıt yöneticisinden driver'ı kaldırıp swupdete'den ekran kartı driverı'nı kurmanız
  • Caner oyunlarda geçişlerde sorun oluyor mu ağır oyunlarda özellikle?
  • Hayır bir tek geçişlerde düzgün çalışıyor makina :)
  • Millet bunda sorun yaşıyor genelde sorun yoksa iyi
  • sitedekini kurdum zaten orjinal recovery neyse o kurulu ama olmadı malesef.
  • Resimlerde gösterdiğim gibi çubuğu sağa götür değiştirilebiliyor :) geçen hafta pazartesi aldım ben de np370r5e-s07tr modelinden. oyunlarda acaba geçiş yapmıyor mu diye o kadar çok kurcaladım ki sonunda kafayı yedi pc önce refresh yaptım tam düzelmedi ve recovery alanı bozuldu sonra büyük uğraşlar sonucu onu düzelterek recovery yaptım :)

Değiştirlebilir Grafik bela mıdır nedir ? Değiştirlebilir Grafik bela mıdır nedir ? Değiştirlebilir Grafik bela mıdır nedir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.