Şimdi Ara

Yeni telefon mu alayım tamir mi ettireyim ? ( Huawei Mate 10 Lite )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5 yıldır kullandığım Huawei Mate 10 lite telefonumu geçtiğimiz günlerde düşürdüm ve ekran camı kırıldı. Şuanda kullanıma engel olmuyor görüntü de ve dokunmatikte sorun yok , ancak ufak ufak cam parçaları düşüyor yavaş yavaş. Yaptırmak için fiyat aldığımda sadece cam değişimine 600 TL dediler, orjinal kvk servisi ise komple ekran değişimine 1500 TL dedi.

Sonuçta 5 yıllık bir telefon , bu kadar para verip yaptırmak mantıklı mı ? Yerine alacağım 2500-3000 TL'lik giriş seviyesi telefonlar tatmin eder mi ? Benim için en önemli özellikler; ekranın görüntü kalitesi ( çözünürlük ve renkler ) ve batarya ömrü.

Not : Telefonu ikinci telefon olarak kullanıyorum, iş telefonu olarak iPhone 11 kullanıyorum bu sebeple çok üst seviye bir telefona ihtiyacım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 14 Ağustos 2022; 4:33:8 >

i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
  • Ekranı yaptırman daha mantıklı olur. O fiyatlara maalesef düzgün cihaz kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.