Şimdi Ara

Değişmem dediğim iPhone 11, peki ya şimdi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4.250 tl ye aldığım Samsung Note 10 lite bunun yanında fiyat/performans ürünü değil canavarı kalır. (foto ve gece çekimi çok iyi, video da iphone bariz üstün). Kalemi de cabası. İçinden de utanç abidesi 5W adaptör değil hızlı şarj adaptörü çıkıyor. Kulaklık girişi var, Super amoled ekranı da buna 10 basar.

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    S7 Edge kullanıcısıyken İphone 11'e gemiş biri olarak 2K'dan 720pye düşüşü hissetmedim renkler gayet iyi gözüküyor, daha önce iphone 7 kullanmış ve rezalet bulmuş biriyken iphone 11 fazlasıyla tatmin edici geldi şahsen bir android telefon ancak iphonedan 2-3 bin tl daha ucuzsa alırım hiç biri iphonela aynı parayı hak etmiyor. Bu gün alsam s10 lite almayı düşünebilirdim o gerçekten f/p olmuş fakat s20 serisi kesinlikle alınmaz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: VS18

    S7 Edge kullanıcısıyken İphone 11'e gemiş biri olarak 2K'dan 720pye düşüşü hissetmedim renkler gayet iyi gözüküyor, daha önce iphone 7 kullanmış ve rezalet bulmuş biriyken iphone 11 fazlasıyla tatmin edici geldi şahsen bir android telefon ancak iphonedan 2-3 bin tl daha ucuzsa alırım hiç biri iphonela aynı parayı hak etmiyor. Bu gün alsam s10 lite almayı düşünebilirdim o gerçekten f/p olmuş fakat s20 serisi kesinlikle alınmaz

    Valla hocam 2 bin lira değil de 1000 lira ucuza s20 var ve antutu hariç tüm özelliklerde iphone 11 s20 den kötü antutu da s20 503.000 diğeri 530.000

    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/223976-415585/apple-iphone-11_samsung-galaxy-s20/





  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Hocam antutu benim için bir kriter degil sizin için önemliyse kaale alabilirsiniz fakat genel kullancı deneyimiyle beraber iphone 11 daha iyi geldi bu kıyası da kardeşimin s10uyla kıyaslayarak yaptım s20 bir tık daha iyi olsa da şahsen tercih değiştirmezdim çünkü s8 ya da bu sene s9 güncelleme almayacak bu telefonlara da iyi para veriyorken destek almalarını isterim bir diğer konuysa bana göre 1000 lira yeterli bir fark degil elbette zevk meselesi siz tercih edebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mümkünse siz bir daha inceleme yapmayın.

  • Bu Apple yalayıcıları beni çok güldürüyor. Nasıl bir bahane uydursam da yalasam diye olmadık takla atıyorlar. Örneğin Android'de instagram kulllanırsam ve sorun çıkarsa sorun kesin Android telefonda. Yok iPhone kullanırsam ve sorun çıkarsa kesin sorun instagram'ın kendisinde. Haşa Apple hata yapar mı? Yapsa yapsa instagram yapmıştır. :D
    O kadar para saydıktan sonra o çerçeveler ve yavaş şarj göze batmaz tabi. İnsan bilinci otomatikman enayi modunu kapatıyor ve markaya odaklıyor. Enayimiyim lan yoksa? Yok lan iPhone kullanıyorsun rahat ol.

  • iPhone 11 kullanıcısı olarak fazla abartmışsınız.iPhone 11, s20 lerden iyi dediğiniz an izlemeyi bıraktım. Tamam 11 çok iyi telefon ama s20 lere kütük demeniz akıl almaz yani iphone 11 çok mu iyi tasarımlı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 3 Temmuz 2020; 0:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası ben de Android telefon üreticilerinin Apple’ın tuzağına düştüğünü düşünüyorum. Önceden Android telefonlar daha uygun fiyatlı ve iPhone’lar pahalıydı. Sonradan Android telefon üreticiler baktılar ki Apple pahalı ürün yapmasına rağmen hep daha çok satıyor, onlar da donanım çıtasını yükseltip fiyatları şişirdiler. Geldiğimiz noktada da fiyatlar iPhone’un üzerine çıktı. Apple, işletim sistemini kendi ürettiği işlemci ve chipset üzerine yazdığı için zaten her zaman bir adım önde olacak. Bu bir gerçek. Android tarafı da bu açığı her zaman daha güçlü işlemci-bellek ve kamera ile kapatmaya çalışacak. iPhone’un amiral telefon katili olmasının olayı da bu. Maalesef ben bile yıllardır kullandığım Note serisi telefonlardan sonra iPhone 11’e geçtim. Sebebi de batarya, güvenlik, telefonun yıllarca güncelleme alma durumu, vb. Kamera benim için bir kriter değildi. Redmi Note bile 3000 TL’ye çıktıysa iPhone zam gelmiş haliyle bile ucuz kalıyor.





  • tachyon kullanıcısına yanıt

    android de instagram resimleri bozuyormuş hocam doğru mu?

  • Ağırlar ağır. Telefonlar artık hafiflemeli. Şahsen biraz daha küçük daha hafif bir iphone'a gözüm kapalı dalarım. o yüzden iphone 7 aldım :P idareten aldım ama iş görüyor alet.

  • bullx kullanıcısına yanıt

    Instagram da paylaşım yapmadığım için bilemiyorum ama normal kamera ile çekerken düzgün görünüyorken instagramda bozuluyorsa bu neden Android'in suçu oluyor onu zaten anlamış değilim.

  • 64 almayın aynen

  • Xiaomi ve Oneplus Dünyanın en iyi ekranlı, ramlı 5Gli telefonunu iyi fiyata satıyor. iphone 12 Amoled, 5G versiyonuna 20.000 TL çekerler.

  • Oneplus 5T den iphone 11 geçtim. İlk defa ios bir cihazım oldu. Oneplus ın ekranı 1080p ve amoled türdeydi. 11 in ekranı kesinlikle onu aratmıyor. Aynı hatta daha yüksek fiyatlara android telefon almak mı yoksa 11 mi derseniz kesinlikle 11 derim.

  • Donanimhaber çalışanları arasında son Android kullanıcısını da ipon fan boy u yaptılar. Ama galibaa ayarı ile biraz fazla oynadılar 720p ekranlı hurda ipon un samsung s20 den daha iyi olduğunu zannediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 3 Temmuz 2020; 20:53:5 >
  • dere.beyi kullanıcısına yanıt
    Şikayet ediyorum yorumunuzu siz nereye aitsiniz ayrıca amerikan malı bir ürünü savunurken amerikan malı olabilir misiniz? Tratışma üslubunu bile bilmiyorsunuz kaba bir insan ile anca bu kadar ince konuşabiliyorum.

  • Madem S20 daha iyi neden iPhone 11 kadar satamıyor?

    Uçan kaçan ekranıyla döven S20 neden tercih edilmiyor?

    Engin bilgilerinizden istifade edelim...

    https://www.donanimhaber.com/2020-nin-ilk-ceyreginde-en-cok-satan-10-akilli-telefon-belli-oldu--121571




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 3 Temmuz 2020; 22:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    ekosistem onu gerektiriyor, birçok kamera apisi vb var, aynı tel gcam ile iyi çekerken stok cam ile kötü çekiyor vb
    İnstagram da tüm telefonlarda çalışabilecek bir altyapı kullanıyordur bu da mükemmel olmuyor muhtemelen

    İos da ise seçenek az, ve tek bir altyapı var, ortaya çok daha iyi sonuçlar çıkıyor.

    Benim ios kullanma sebebim bu, geliştiriciler cihazıma özel geliştirme yapıyor, ve oldukça iyi deneyim yaşatıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel inceleme şolt

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.