Şimdi Ara

Değişim var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furknarslannn -- 5 Ağustos 2021; 12:23:25 >

• Değişen birşey yok gibi geldi bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynunda kolye çıkmış
  • İyi kondisyon,dayanıklılık,direnç kazanmışsındır fakat fotoğrafınızda değişen birşey yok,çünkü siz vücut geliştirme yapmıyorsunuz,ağır bir işte çalışıyorsunuz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Boynunda kolye çıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence az da olsa gelişme var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen palete mal dizmekten bahsediyosun, ben sana kısaca kendimden bahsediyim.

6 Yıl inşaatlarda çalıştım. Soğuk demir işçisi olarak. İnşaatında en ağır işlerinden birisidir. Akşama kadar 2 ton demir işleyip yerini 50 metre 100 metre kaydırıyorduk. Belimizin kemiğinin ağrımadığı gün yoktu, çünkü cahildik neyse. Vücudumda 6 yıl boyunca sadece kollarımdaki bir kaç bölge gelişti. Çünkü kollar daha hızlı toparlıyo kendini. Ama yediğimizi sorarsan, bi oturuşta 700gr ekmekle 500 gr yoğurdu yiyordum. Fakat 2 saat sonra gene yemek isterdim.

Şimdi lisans eğitimindeyim, inşaat mühendisi olucam inş. Vücut geliştiriyorum evde p90x programını kendim yapılandırdım, yemek programı yaptım kendimede, umarım iyi sonuçlar alıcam.

Sana tavsiyem o işi bırak kafayı çalıştır. Palet taşıma uzmanı olmayacağın kesin. Vücut geliştirme zaten sözkonusu bile değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanist

Kardeşim sen palete mal dizmekten bahsediyosun, ben sana kısaca kendimden bahsediyim.

6 Yıl inşaatlarda çalıştım. Soğuk demir işçisi olarak. İnşaatında en ağır işlerinden birisidir. Akşama kadar 2 ton demir işleyip yerini 50 metre 100 metre kaydırıyorduk. Belimizin kemiğinin ağrımadığı gün yoktu, çünkü cahildik neyse. Vücudumda 6 yıl boyunca sadece kollarımdaki bir kaç bölge gelişti. Çünkü kollar daha hızlı toparlıyo kendini. Ama yediğimizi sorarsan, bi oturuşta 700gr ekmekle 500 gr yoğurdu yiyordum. Fakat 2 saat sonra gene yemek isterdim.

Şimdi lisans eğitimindeyim, inşaat mühendisi olucam inş. Vücut geliştiriyorum evde p90x programını kendim yapılandırdım, yemek programı yaptım kendimede, umarım iyi sonuçlar alıcam.

Sana tavsiyem o işi bırak kafayı çalıştır. Palet taşıma uzmanı olmayacağın kesin. Vücut geliştirme zaten sözkonusu bile değil.

Helal olsun.. Azim budur. Inşaatta çalışıp şimdi inşaat mühendisi olmak.. Taktir ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: insanist

Kardeşim sen palete mal dizmekten bahsediyosun, ben sana kısaca kendimden bahsediyim.

İyi bir inşaat mühendisi olursunuz bence hocam başarılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.