Şimdi Ara

Değişiklik Bir Dönüştürücü Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar aşağıdaki gibi bi bi proje yapıcam wifi antenimin kablo uzunluğu 8 metre 5 metre uzatmaya bağladığımda toplam kablo uzunluğu 13 metreye çıkıyor pcde cihazı görmüyor mini usbyi usb dişiye çevirmek için "usb dişi to mini 5 pin dişi çevirici" alıcam ve şarj aleti ile güç desteği vericem işe yararmı sizce

Daha önceden 10 metrelik kablo ile bunu çeviricisiz bi şekilde yapıyodum başka bi cihazda pc görüyordu cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 24 Aralık 2015; 20:02:56 >

• PC'ye takilacak kisimdan elektrigi ayirman gerekir.
  • Zaten orası ayrı dostum dikkat edersen mavi çizginin olduğu yerden alacağım enerjiyi usb adaptöre takılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustam bu dediğin biraz sıkıntılı bir yöntem usb y kabloyu adaptör veya şarj cihazı gibi şeyelrle kullanma derim 3-4 yıl önce y kabloya iphone 3gs adöptörü ile senin gösterdiğin şekilde elektrik verdim o usb ondan sonra çalışmadı ne taksam bu bilgisyarda tanınmayan usb gibi bişeyler söylüyordu o usb yi kayettim nasıl olduysa neyse gelelim meseleye istersen hiç uğraşmayıp 8 mt bir ucu normal usb bir ucu mini usb olan kablo var çokta ucuz ama bazan lastik patlatabiliyor tanımıyor en garanti olanı ise 10 metre usb reparter kablo almak mesela ben 10 mt reparter kablonun ucuna 5 metre normal usb takıp alfa awus h36 kullanıyorum 2 senedir sorun çıkarmadı ve o kadar tak çıkart yapıyorumki laptopun usb girişi aşındı nerdeyse ama hiç tanımamazlık yapmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.