Geldim angaraya para biriktirmek için girdim otel işine. Beyler gercekten ilginç hayatlar var bı tarafta 4,mn tl tek bir geceye sadece düğün organizasyonuna harcayan insanlar diğer tarafta garip hayatlar. Ilginç hayatları dinlemenin bağımlısı oldum beyler. Garson arkadaşlarla tanisiyorum arkadaş 18 yaşında 16 yaşından beri tam zamanlı çalışırım ailem beni sormaz dedi nasıl dedim olm nasıl Mesela dedi haftaya Dubaiye gidiyorum dedi nasıl dedim crusie gemisinde iş bulmuş 1 aylığına gemide calisacakmis babama söylemedim dedi neden dedim merak etmez ki dedi. Anam ben doğunca terketmiş babamın elinde büyüdüm dedi öyle diyince kolumu çocuğun omzuna attım aga Çocuk olm dedi şefkate ihtiyacım mi var şefkatin ne olduğunu bile bilmem ki dedi İçim gitti be. Değişik beyler cidden değişik bı abiyle tanıştım depremde anası babası kardeşleri dahil vefat etmiş hiçbir şeyi kalmamış o şehre ait gelmiş Ankaraya tutunmaya başkasina bakıyorum babası hapiste babamı sadece 7 kere gördüm dedi uyuşturucuya bulaşmış çıkmış hayata tutunmuş Ankara'daki iyi bir ünide güzel bir mühendislik de tutturmuş aynı zamanda 12 yaşımdan beri çalışıyorum dedi .Her seferinde içim daha bı değişik oluyor Bu adamlar yaşamak için bedel ödeyen adamlar Hayata tutunmuşlar beyler hepsinin de yüzünde bı gülümseme ve hepsi kendi ayakları üzerinde Ilginç hayatlar var beyler gercekten ilginç hayatlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 6 Kasım 2023; 0:1:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim