|
Arkadaşlar Merhaba, Furmark testinde 4k test yapacağım zaman ve AC Odysey 4K ayarda açınca pc donuyor. Hiç bir şey yapamıyorum. PSU'dan kapatıp sonra 10 saniye bekleyip öyle açabiliyorum PC yi. Günlük kullanımda ve normal 2k kullanımda hiç sorun yok. Sanki gücü yetmiyor gibi yada sistem çok ısınıyordada Pc kendini kilitler gibi geliyor. Şöyle ki bu durumu Asus 2080ti ve Palit Gamerock RTX 3080 ekran kartları ile deneğimde de aynı durum oldu. Ekran kartından olduğunu sanmıyorum. Aynı şekilde; İşlemci 3950X, Helios Kasa, 1200W Thor PSU, Asus Ryujin Sıvı soğutma ile denedim yine aynısı oluyordu. Format attım defalarca, Ekran kartı yazılımları güncel, HDMI kablosu ile denedim DP ile denedim aynı. Sorun ne olabilir... Varyasyonlarda sabit olanlar anakart ve monitör onunla alakalı olabilir mi? yada normal prizden bağlanıyorum (akım koruyucu priz yok). Aklıma Bunlar geliyor neden olabilir.. Sistemden soğudum.. Sistemim aşağıdaki gibidir. Anakart - MSI X-570 Godlike İşlemci - Ryzen 9 5950X (3950X ile de denendi) Ekran Kartı - Sapphire 6900 Xt Nitro+ (RTX 3080 / 2080 Ti) Ram - Corsair Dominator 4000hz 48 Gb Ram Sıvı Soğutucu - MSI Coreliquid K360 (Ryujin 360) SSD - 970 Evo Plus 1 Tb / 980 Pro 1 Tb PSU - Aerocool S7 750W 80+ Platinum (Asus Thor 1200w) Monitör - Samsung 4K 32'' H750 Kasa -MSI Sekira 500X (Asus Helios) Yardımlarınızı bekliyorum.. Syg.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 31 Ağustos 2021; 10:26:0 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler