Bildirim
Değişik ayt biyoloji sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Refleksler her zaman omurilikten yönetilir, soğuğa dokununca hemen çekmek gibi istemli bir şekilde yapmayız. Beyinin ölmesi ile omuriliğin bir bağlantısı yok yani eliniz yanınca direkt olarak omuriliğiniz elinizi çektiriyor. I doğru siz de yapmışsınız 2 yanlış zaten omurilikten yapılan şeyler refleksler istemsiz. 3 de yanlış nörona her zaman ihtiyaç var.
1 yıl anatomi dersi, 2 yıl önceki sayısal bilgilerimden hatırladıklarımla yaptım :D anlamadığınız kısmı anlatabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 19 Haziran 2021; 19:42:17 > -
ybs alakası yok hocam lisede sağlık meslek okudum 2 yıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 19 Haziran 2021; 23:43:55 > -
hocam omuriliğin beyinle alakası olmadığını ilk defa duydum teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani alakası var da refleksler açısından yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 21 Haziran 2021; 13:24:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X