sorunun mantığını anlatabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
sorunun mantığını anlatabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Refleksler her zaman omurilikten yönetilir, soğuğa dokununca hemen çekmek gibi istemli bir şekilde yapmayız. Beyinin ölmesi ile omuriliğin bir bağlantısı yok yani eliniz yanınca direkt olarak omuriliğiniz elinizi çektiriyor. I doğru siz de yapmışsınız 2 yanlış zaten omurilikten yapılan şeyler refleksler istemsiz. 3 de yanlış nörona her zaman ihtiyaç var. 1 yıl anatomi dersi, 2 yıl önceki sayısal bilgilerimden hatırladıklarımla yaptım :D anlamadığınız kısmı anlatabilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 19 Haziran 2021; 19:42:17 > |
ybs alakası yok hocam lisede sağlık meslek okudum 2 yıl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 19 Haziran 2021; 23:43:55 > |
hocam omuriliğin beyinle alakası olmadığını ilk defa duydum teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yani alakası var da refleksler açısından yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 21 Haziran 2021; 13:24:13 > |