Şimdi Ara

Degisen-boya takıntınız var mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben ikinci ekde hatasız boyasız arabalara özellikle bakmıyorum, çünkü o aracın sahibi sanki 1,2 parça boyalı araçlar pert, benimki bulunmaz hint kumaşı havasına giriyor, piyasanın ciddi şekilde üstünde fiyat istiyor.

    1, 2 parça boyalı olsun daha iyi. Hem bendeyken kaza olurda "boyasız arabaydı" diye üzülürüm. Boyalı arabayı çarpsam o kadar takmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavanda ve kaputta oluşan güneş yanıkları, vernik atmaları ve muhtelif göçükler nedeniyle kimse aracını boyatmıyor. Direkt taklalı ve ağır kazalı araç muamelesi görüyor tramer temiz olsa bile. Siz olsanız ne yaparsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecbur dikkat ediyoruz. Sonuçta bu arabayı birde satması var ve çoğu insan çamurluktaki boyaya bile sıkıntı çıkarıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tampon değişmiş çamurluk değişmiş far değişmiş şurası boyanmış düzgün yapılmışsa buna takılmam ancak sağı ayrı solu ayrı gözüken şaside hasarı olan düz yolda yamuk giden arabayı almam komple boyalı olması da önemli değil ben zaten millette ki mantığı anlamıyorum güneş yanıklı arabaya binmeye bayılıyorlar boyatınca da taklalı muhabbeti yapıyorlar eskiden ford escort vardı bende komple boyalıydı ancak değişeni yoktu boyası pırıl pırıldı.

    Belli bir yaşta ki arabanın boyanması daha iyi nerede çürük çarık yer varsa buralar ortaya çıkıyor yenileniyor araç tampon değişmiş diye arabaya taklalı muhabbeti yapanlardan nefret ediyorum.
  • Önceden tüm boyasız araclara bakardım

    Artık tavan bagaj kaputta olmasın yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.pertdunyasi.com/

    https://www.egepert.com/hasarli-satilik-araclar



    daha bir sürü site şimdi buradaki arabalara gönül rahatlığı ile binerim arkadaş diyen olursa ki tamiri kasko değerinin %50 si üzerinde ise pert olur bu araçlar. alıp binsin



    Ben bu araçlar ile hız da yapamam Allah korusun bu araçlar ile 2. bir kaza durumunda ailemi de sevdiklerimi de riske atmam. Paran yoksa düşük araçlara bin paran yoksa yürü ama bu araçlara binme.



    Tampon çamurluk gibi 3-5 bin tl hasar kaydına da lafım olmaz ama bu araçlara da binemem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • şuan kullandığım aracın tavanında da kaputunda da bagajında da boya var.güneş yanığından dolayı boyandığını biliyorum.önceki halinin resimleri de mevcuttu alırken.almayı düşündüğüm araç güneş yanığından dolayı boyalı ise sorun değil ama işlemli ve boyalı ise temkinli yaklaşırım.işlem görmeden önceki kazalı halinin resimleri varsa ve hafif darbeli ise ve fiyatı da makul ise alabilirim.damalı yamalı araca binmektense boyalı temiz görünümlü araca binmek bana daha mantıklı geliyor.kaputta işlem olan aracı incelemem bile.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Bu arabanın neresi alınmaz söylermisiniz direkte sorun yoksa gayette alınır binilir.

    http://www.pertdunyasi.com/aracdetay_bmw-1-serisi-116i-1433515.html#.WjJo71Vl_cs

    Yada airbag açtı diye perte ayrılan bu araç gibi.

    http://www.pertdunyasi.com/aracdetay_fiat-tofas-fiorino-combi-13-mjet-dynamic-comfortma-1436611.html#.WjJpZlVl_cs




  • Aracın Tamir ücreti %50 yi aşarsa pert olur. Aracı alıp kendim yaparım yada yaptırırım diyorsanız alırsınız ama bu aracı alıp sadece yürüyebilir derecede yaptıran birisinden alınmaz. Airbag boş lehimleme yapan bile var. Kimse satacağı araca çok para harcamıyor adam daha yağı bile düzgün zamanında değiştirmiyor en ucuz açık yağ koyuyor aracı mı düzgün yapacak. Kendim araçtaki sevdiklerim önemsiz değil o yüzden asla almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavan ve on tarafta boya degisen olmadiktan sonra pek sorun olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boya değişen takıntısı kısır döngü yaratıyor. Hem alırken hem satarken hem de kullanırken baskı oluşturuyor. Kullanıp sattığım araçlarımda henüz değişeni olan yoktu, sadece tampon ya da çamurluk bölgesi boyalı olarak sattım. Hiç bir aracımı hatasız olarak satamadım ama çok ufak hataları olan araçlara ufak işlemler nedeniyle çok fazla değer kaybetmesi gerekiyormuş gözü ile bakıldığına şahit oldum. Bu da hatasız alıp hatasız satma yönünde bir eğilime neden oluyor. Yani insanlar kendi kendine değil başkalarının -çok afedersiniz- çakallıklarının yüzünden bu takıntıya sahip oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombar Dıman -- 16 Aralık 2017; 1:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ve boyasız değişensiz olacağına yeni ve boyası değişeni olan arabayı tercih ederim. Tabi gidipte kaputu tavanı değişen arabadan bahsetmiyorum. İstanbulda yaşıyoruz risk çok fazla tampon vs gibi aksamlar boyanmış veya değişmişse hiçbir sıkıntı yaratmaz benim için. Eskpertizini yaptırırım araç sağlamsa motor,mekanik elektrik ve şasi olarak yemişim gerisini. Boyasız değişensiz alırsın ertesi gün sürtersin veya gelir biri sürter al başına dert.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.