Şimdi Ara

Değerli arkadaşlar sizin için bir proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 sene önce donanımhaber ile sınavlara hazırlandım buradaki arkadaşlar sayesinde matematik bölümünü kazandım. Bana yapılanı bende yapmak istiyorum. Yani sizlere yardımcı olmak istiyorum. Bir projem var aslında. Kodlamalardan anlayan bir arkadaş destek verirse güzel şeyler çıkar ortaya. Bildiğiniz üzere dersaneler kapatılcak felan derken artık dersaneler sanal ortamdan açılmaya başlandı. Ve bunların hepsi paralı tabi ki. Bizim vereceğimiz hizmet hiçbir kar amacı gütmeden bir site kurmak. Ama bu sitenin scripiti sizlerin soru soracağınız yani matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, edebiyat vs. gibi derslerle ilgi, yapamadığınız soruları sorabileceğiniz ve biz üniversite öğrencilerinin cevaplıyacağı bir scripit olmalı. Tabi ki bunu ben yapamam anca işinde uzman birisi yapabilir. Sizin bu konuya bakış açınız nedir? Size yardımcı olur mu? Ve bu kodlamayla ilgilenen bir arkadaş varsa ulaşsın bize yardımcı olsun. Amacımız tamamen ücretsiz bir platform kurmak.

• Süper olur hocam sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • yayın yayın ve sayfa sayfa olursa özellikle fem final gibi kitaplarda aynı sorularla birdaha uğraşılmaz ve soru soranda direk çözüme ulaşır

kar amacı güdecekseniz bende varım
  • Yapilirse guzel olur insallah da yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel düşünce..Takip
  • Vay be harbi iyi olur ha ozellikle mat fiz

• Çok güzel fikir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

Arkadaşlar ben 3 sene önce donanımhaber ile sınavlara hazırlandım buradaki arkadaşlar sayesinde matematik bölümünü kazandım. Bana yapılanı bende yapmak istiyorum. Yani sizlere yardımcı olmak istiyorum. Bir projem var aslında. Kodlamalardan anlayan bir arkadaş destek verirse güzel şeyler çıkar ortaya. Bildiğiniz üzere dersaneler kapatılcak felan derken artık dersaneler sanal ortamdan açılmaya başlandı. Ve bunların hepsi paralı tabi ki. Bizim vereceğimiz hizmet hiçbir kar amacı gütmeden bir site kurmak. Ama bu sitenin scripiti sizlerin soru soracağınız yani matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, edebiyat vs. gibi derslerle ilgi, yapamadığınız soruları sorabileceğiniz ve biz üniversite öğrencilerinin cevaplıyacağı bir scripit olmalı. Tabi ki bunu ben yapamam anca işinde uzman birisi yapabilir. Sizin bu konuya bakış açınız nedir? Size yardımcı olur mu? Ve bu kodlamayla ilgilenen bir arkadaş varsa ulaşsın bize yardımcı olsun. Amacımız tamamen ücretsiz bir platform kurmak.

• Forumda bir konu acin ilk adimda. Oradan çözün sorulari site acana kadar.

• o bahsettiğin siteyi kimse beleşe kurmaz.başlı başına bi mesleki iştir webmasterlık.

forumda soru sorma konusu var zaten ordan çözebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz olay zaten şuan var fakat site olarak değil. Uygulama olarak android veya ios telefonunuz varsa SoruSana adlı uygulamayı indirin facebook ile giriş yapın. Soru sorun veya cevaplayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

yayın yayın ve sayfa sayfa olursa özellikle fem final gibi kitaplarda aynı sorularla birdaha uğraşılmaz ve soru soranda direk çözüme ulaşır

kar amacı güdecekseniz bende varım

Bazen hayatta her şey para olmuyor! webmasterlik konusunda yardımcı olucak arkadaş arayışı devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Forumda bir konu acin ilk adimda. Oradan çözün sorulari site acana kadar.

forumda böyle bir konum vardı zaten çözüyordum. Hatta ufak blog siteside açmıştım. Ama devamını getiremedik. Eğer olmazsa öyle yapalım.
  • ygs nin alt bölümü soru sorma onunda altı fem final vs yayın adı olur mis

***ne kadar giriş olurki için ygs de açılan konu başlıklarını yaklaşık yarısını ve soru sorma ana konu ya yapılan giriş sayısını göstermeme gerek yok sanırım

dh kazansın maksat

• quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Bahsettiğiniz olay zaten şuan var fakat site olarak değil. Uygulama olarak android veya ios telefonunuz varsa SoruSana adlı uygulamayı indirin facebook ile giriş yapın. Soru sorun veya cevaplayın

nasl bi program bu bilgi verir misnz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kübra D.

quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Bahsettiğiniz olay zaten şuan var fakat site olarak değil. Uygulama olarak android veya ios telefonunuz varsa SoruSana adlı uygulamayı indirin facebook ile giriş yapın. Soru sorun veya cevaplayın

nasl bi program bu bilgi verir misnz?

bildiğin uygulama android yada ios telefonun varsa indiriyorsun apps dan sonrada facebook ile giriş yapıyorsun kullanıyorsun telefondan resim cekip soru gonderiyorsun veya başkalarının gonderdigi sorulara cevap verebiliyorsun senin attıgın sorularada başkaları cevap veriyor senin gibi kullananlar.. tweeter gibi düşün ama soru atıyorsun hep indir dene

• 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    pekii facebook dışnda giriş yapamaz myım ? Bnm face kapalı da , açılmaması daha iyi ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kübra D.

pekii facebook dışnda giriş yapamaz myım ? Bnm face kapalı da , açılmaması daha iyi ,

benimde kapalıydı açtım giriş yaptım sora dondurdum tekrar ama sorun olmadı giriliyor yine :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.