Şimdi Ara

Değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende araya bi soru skstrym oyuna para vermeden birseyler yapmak numkunmu ? Yoksa tikaniyormu biyerde xp vs icin

Anuhartta papaz acıtm. oyunu nerden ingce cevircem bulamadım bir türlü papazı sectim clerick odur diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 4 Kasım 2013; 11:47:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BladeOfChaoS battle set yapmak basit evet ama o seti yapınca yapacak bişey kalmıyor demişsin bu bence yanlış bilgi olmuş. cleriğim..... battle set ile l65 abyss chain set arasındaki en belirgin farklar .... 320 mgic supp ( bu bir slahın +15 e basılmış hali yani beni 320 magic boostdan kurtarıo ) , 120 maic resist ( bişey dememe gerek yok ) , 5 soket farkı buda ( 80 magic resist demek) ve dahası pvp def farkından ve magic boost bonusundan hp den filan hiç bahsetmicem... level 65 abyss set bence oyundaki amaç olmalı. battle set sadece geçiş itemi. kore serverinde 1 kişi bile giymio bu seti.

@mert1905x aion parayla king olabilceğin bir oyun değil. emekle biryere gelebilirsin. zaten öle bişey olsa kimse oynamaz

@batu haklısın en iyi hard core mmorpg :))

@ozkansen sin mi tank mı dersen. tank derim. itemini yaptınmı daha rahat adam kesersin. tank az maz vurmaz. zira 800 mr skili varki efsanedir. ayrıca sin oynamak için 50 dan aşağı pingin olması lazım. ama pingden en az etkilenen class priestdir diye düşünüyorum zaten seri seri skill atmıosun. o yüzden cleric oynuyorum. pingim 100-120 arası.

Zubabada elyos tarafıyım gayet zevkde alıyorum eyeye de giriyorum keyde farlıyorum battle medallerimide rahatlıkla yapıyorum asmoda tokatlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Kasım 2013; 12:32:00 >

• Parayla bir yere geldigin birton oyun var ve hepsi deli gibi player sahip olmaz diye birşey yokta aion da olmaması iyi. İtem mall da xp vs ile ilgili şeyler satılıyor demek ki daha tam bakamdım türkçe olunca bi garip geldi oyun Bu acemi sunucu da kac level kadar oynanıoyor gang yapamiyorlar sanırım o sunucuda ? pve server gibi mi mantıgı.

Orijinalden alıntı: mert1905x

Parayla bir yere geldigin birton oyun var ve hepsi deli gibi player sahip olmaz diye birşey yokta aion da olmaması iyi. İtem mall da xp vs ile ilgili şeyler satılıyor demek ki daha tam bakamdım türkçe olunca bi garip geldi oyun Bu acemi sunucu da kac level kadar oynanıoyor gang yapamiyorlar sanırım o sunucuda ? pve server gibi mi mantıgı.

Hmm parayla biryere geldiğin bir oyunu ben oynamam açıkcası memur adamım ben nerden bulacam parayı xp artırıcı şeyler para ile satılıo yada binek pet filan ama bunlar seni öne geçirmez zaten azmedersen 10 güne 65 olursun. bu arda acemi sunucu 55 e kadar aktif.

• Bende oynamamda oynayanda cok :) Xp sorun degil ya agır agır oynarım uni 1sene uzattık eskis gibi günde 10saat oynama şansım yok 55 e kadar rahatız ozaman Anuhart da takılıyoruz 5 olduk kaldı 50

Orijinalden alıntı: grafmaster

@BladeOfChaoS battle set yapmak basit evet ama o seti yapınca yapacak bişey kalmıyor demişsin bu bence yanlış bilgi olmuş. cleriğim..... battle set ile l65 abyss chain set arasındaki en belirgin farklar .... 320 mgic supp ( bu bir slahın +15 e basılmış hali yani beni 320 magic boostdan kurtarıo ) , 120 maic resist ( bişey dememe gerek yok ) , 5 soket farkı buda ( 80 magic resist demek) ve dahası pvp def farkından ve magic boost bonusundan hp den filan hiç bahsetmicem... level 65 abyss set bence oyundaki amaç olmalı. battle set sadece geçiş itemi. kore serverinde 1 kişi bile giymio bu seti.

tabiki ap seti almak lazım onu bende biliorum ama bence bu serverda ap seti için uğraşana kadar,yeni patch yeni setler gelir , demek istediğim oydu , ve bm setini dizdikten sonrayapacak pek bişey kalmaması şundandır ki, cera medali kasmak şuan cidden çok zor , katalam siege lerinde bulunacaksın kale alacaksın vs vs yada mitril medal kasıp şansa cera ya çevirceksin ki , bu server için bence hem çok zor d hemde bi o kadar gereksiz, dediğim gibi onu kasacam diye yırtınacağıma 6 ay para/ench/manastone/ap/medal biriktirip yeni gelecek sete kasarım daha ii :)) ben suan bm seti +10layım yeter , 460küsür strike resist beni baya hayatta tutar, dediğim gibi en büyük sorun bu hileciler , heryerde hile var :)

• Hileciler dediğiniz, ne yapıyor bu hileciler? yaptıkları hile nedir.

+ bu acemi sunucusu hedesi nedir? bonusu ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 4 Kasım 2013; 14:13:40 >
  • Hileciler dediğin sanırım bot başka ne hilesi var ? ayrıca dediğin doğru zaten 4.0 çıktıkdan bayağı sonra zubaba geldi battle seti +10 yapıp diğer versiyona ap biriktirmek daha iyi. gerçi yeni gelen sete yeni medal istiyor gene kasıcan ap olsada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Kasım 2013; 18:59:56 >

Hileciler dediğin sanırım bot başka ne hilesi var ? ayrıca dediğin doğru zaten 4.0 çıktıkdan bayağı sonra zubaba geldi battle seti +10 yapıp diğer versiyona ap biriktirmek daha iyi. gerçi yeni gelen sete yeni medal istiyor gene kasıcan ap olsada

Bence artik bazi seyleri oynarken kesfetmelisin yada biraz arastirma yaparak. Cunku oyun cok detayli ve buradan oynamadan soracagin yuzlerce soru cikabilir

Orijinalden alıntı: Lyzard

quote:

Hileciler dediğin sanırım bot başka ne hilesi var ? ayrıca dediğin doğru zaten 4.0 çıktıkdan bayağı sonra zubaba geldi battle seti +10 yapıp diğer versiyona ap biriktirmek daha iyi. gerçi yeni gelen sete yeni medal istiyor gene kasıcan ap olsada

Bence artik bazi seyleri oynarken kesfetmelisin yada biraz arastirma yaparak. Cunku oyun cok detayli ve buradan oynamadan soracagin yuzlerce soru cikabilir

yanlış kişiye cevap yazdın soru soran ben değldim
  • Bende yeniyim AION'da elyos gunner'im 25 lvl oldum acıkcası oyun zevkli geldi şimdiden 70 tl mobil odeme yapıp bir binek aldım(yeşim valas) birde signal-drop çok amaçlı pet var ondan aldım Bende başlamadan aion forumlarını geziyordum başlayasaım gelmemişti cunku cok olumsuz mesaj vardı ama ne bileyim galiba bu oyundan artık kolay kolay kopamacagım zaten KUZEY ORDULARI lejyonundan sağolsun bazı kişiler görevlerde olsun diğer konularda olsun yardımcı oluyorlar,yani sana tavsiyem başlamadan karar verme ÇOK ŞEY KAYBEDERSİN,he bu arada boyutu da inşallah senin için sorun olmaz.
  • botlardan bahsetmiyorum..hileci dediğim adamlar aionmmo Ninja , aion script gibi programları kullanıyorlar adam 5 sn de sana 15tane skill atıyor duvardan geçiyor tepelerde uçuıyor,hızlı koşuyor vs vs. bıktırıcı düzeyde yani :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

botlardan bahsetmiyorum..hileci dediğim adamlar aionmmo Ninja , aion script gibi programları kullanıyorlar adam 5 sn de sana 15tane skill atıyor duvardan geçiyor tepelerde uçuıyor,hızlı koşuyor vs vs. bıktırıcı düzeyde yani :@

Şuan bütün oyun istegimi aldın

botlardan bahsetmiyorum..hileci dediğim adamlar aionmmo Ninja , aion script gibi programları kullanıyorlar adam 5 sn de sana 15tane skill atıyor duvardan geçiyor tepelerde uçuıyor,hızlı koşuyor vs vs. bıktırıcı düzeyde yani :@

hmm kötüymüş günde 4-5 saat oynuyorum ama hiç denk gelmedi :/ çok yok ozaman. video filan çekilse ban yerler. bide ban yiyen bida okadar leveli kasmaya cesaret edemez. yani hleyi hangi cesaretle kullanılolar

quote:

hmm kötüymüş günde 4-5 saat oynuyorum ama hiç denk gelmedi :/ çok yok ozaman. video filan çekilse ban yerler. bide ban yiyen bida okadar leveli kasmaya cesaret edemez. yani hleyi hangi cesaretle kullanılolar

adam o hilelerle 1günde fulluyordur charı oturup eliyle 4-5ay kasıp hile yapcaklarını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Bir kaç sorum olacak.

Tek bir karakteri kasmamız ne kadar sürer?
    Endgame seven oyuncuyum. Bu nedenle kısayoldan level kasmayı severim. Endgame görmem ne kadar sürer? (son seviyeye gelmesi ve gear ayrı ayrı yazılırsa sevinirim. Endgame başlayabilecek iyi bir gear kastediyorum, en iyi şeyleri değil. Süreleri tahminen verebilirseniz sevinirim.). Örnek günde 3-4 saat oynasam alacak vakit..

Server seçimi ne olmalı? Türkiye?, eu?, us?

Bu kadar vakit ayırmaya değecek bir oyun mudur? (Lütfen sevmediğiniz şeyleride yazın varsa eğer. Fakat endgame sevdiğimden oraya kadar kasıp hayal kırıklığı yaşamak istemem.)

Bu tarz oyunlara çok fazla zaman harcamış biri olarak kesinlikle hiç bulaşma uzak dur .Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşına göre uygun bişeyler bul işsizsen iş bul bi sevgili yap yabancı dil öğren kitap oku.Gece kluplerinde hatun avına çık sabahlara kadar sex yap ayda bir sevgili değiştir içip içip dağıt öğrenciysen derslerine asıl ne yaparsan yap bu tarz oyunlar oynama.Kimse yanlış anlamasın ama bu oyunlar asosyal problemli insanların oyunudur.Günde 5 saat ile olmaz o iş ki olsa bile 1 sene sonra gerçek hayatta kaybettiklerinin yanında hiçbir kazanmayacaksın 30 adam seni kovalıcak sen kaçıçaksın yada tam tersi.Bu oyunların amacı insanın dünyadaki en kıymetlisini çalmaktır oda zamandır.Seni oyunda uzun süre tutmak için saçma sapan ne varsa karşına çıkarırlar sen onlarla zaman kaybederken arkadan bir yama gelir yeni eşyalar hobaaaa sonunda insanlıktan çıkarsın aç gözünü pencereni dünyada yapacağın çok daha güzel şeyler var.Eng game olmadanda bu oyunlar olmaz yolda yürüyemessin şamar oğlanına çevirirler seni asosyallar boşuna ben fazla süre oynamam diye kandırma kendini.Konsol yada fps oyunlarına yönel basit keyiflidir.Canın istediğinde oyundan çıkarsın aklında bişey kalmaz parti aramassın saatlerce boss savaşlarına girmessin ama genede paşa gönlün bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Bir kaç sorum olacak.

Endgame seven oyuncuyum. Bu nedenle kısayoldan level kasmayı severim. Endgame görmem ne kadar sürer? (son seviyeye gelmesi ve gear ayrı ayrı yazılırsa sevinirim. Endgame başlayabilecek iyi bir gear kastediyorum, en iyi şeyleri değil. Süreleri tahminen verebilirseniz sevinirim.). Örnek günde 3-4 saat oynasam alacak vakit..

Bu kadar vakit ayırmaya değecek bir oyun mudur? (Lütfen sevmediğiniz şeyleride yazın varsa eğer. Fakat endgame sevdiğimden oraya kadar kasıp hayal kırıklığı yaşamak istemem.)

Bu tarz oyunlara çok fazla zaman harcamış biri olarak kesinlikle hiç bulaşma uzak dur .Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşına göre uygun bişeyler bul işsizsen iş bul bi sevgili yap yabancı dil öğren kitap oku.Gece kluplerinde hatun avına çık sabahlara kadar sex yap ayda bir sevgili değiştir içip içip dağıt öğrenciysen derslerine asıl ne yaparsan yap bu tarz oyunlar oynama.Kimse yanlış anlamasın ama bu oyunlar asosyal problemli insanların oyunudur.Günde 5 saat ile olmaz o iş ki olsa bile 1 sene sonra gerçek hayatta kaybettiklerinin yanında hiçbir kazanmayacaksın 30 adam seni kovalıcak sen kaçıçaksın yada tam tersi.Bu oyunların amacı insanın dünyadaki en kıymetlisini çalmaktır oda zamandır.Seni oyunda uzun süre tutmak için saçma sapan ne varsa karşına çıkarırlar sen onlarla zaman kaybederken arkadan bir yama gelir yeni eşyalar hobaaaa sonunda insanlıktan çıkarsın aç gözünü pencereni dünyada yapacağın çok daha güzel şeyler var.Eng game olmadanda bu oyunlar olmaz yolda yürüyemessin şamar oğlanına çevirirler seni asosyallar boşuna ben fazla süre oynamam diye kandırma kendini.Konsol yada fps oyunlarına yönel basit keyiflidir.Canın istediğinde oyundan çıkarsın aklında bişey kalmaz parti aramassın saatlerce boss savaşlarına girmessin ama genede paşa gönlün bilir.

Bunu diyen adamın online oyun forumunda işi ne acaba? Ben onu merak ediyorum şu anda.

• geçmişinden ötürü büyük pişmanlık içinde bizide kendi gibi kurtamaya çalışıyor olabilir

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Bir kaç sorum olacak.

çok doğru konuşmuşun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.