Şimdi Ara

Defol git artık Servet Defol Git !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayat devamediyor benim dizim

Maç sularında yazmış bunu

servet cetin @servet_cetin76

Mac bitti herhalde herkez necok biliyo

Şimdi bir de Melo'ya bakalım

Goooooolllllll yessssssss,#forzagalatasaray

Too bad to stay out of the game, here I am very nervous, even though we are winning now!

Yesssssssss yessssss yesssssss yessssss gollllll gollll golllll #forzagalatasaray

Yessss 3 point yessss galatasarayyyyyy ♥♥♥

I'm very happy, a very important victory'm very proud of my teammates, congratulations!

Now I can go for quiet dinner because I was very nervous, a good night for all and forever galatasaray!

Yorum sizin

• Promosyon olarak Sabri ve Aydın'ı da götürse iyi olur
  • Melo da benden daha ateşli anasını satayım,40 yıllık Galatasaraylı adam
  • Bitmek bilmez sümüğüyle hayatında başarılar diliyorum
  • Bir de Servet'in aldığı yıllık rakam sadece 1.7 Milyon Euro'cuk
  • Servet gitsin eyvallah da, twitterda yazdıklarına göre adam göndermekte ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Bitmek bilmez sümüğüyle hayatında başarılar diliyorum

gece gece iyi güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yılmaz gel lan buraya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Bitmek bilmez sümüğüyle hayatında başarılar diliyorum

arkadaş yere düştüm ya bu nasıl bi yorumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell Patrol

Servet gitsin eyvallah da, twitterda yazdıklarına göre adam göndermekte ne oluyor?

En son 11 başladığı maçta attığımız golden sonra diğer 10 arkadaşı deliler gibi sevinirken en arkada suratını asıp somurtan bir adamı ben takımımda istemem ki geçen sene yaptıkları da kolay kolay unutulmaz 5 senelik adamın yazdığı şeylere bak daha 7-8 aylık adamın yazdıklarına.
  • quote:

Servet gitsin eyvallah da, twitterda yazdıklarına göre adam göndermekte ne oluyor?

Adam işini, takımını önemsemiyor. Senede çuvalla para aldığı takımının maçını izlemeye ( gerçekten izlemediyse ) bile zahmet göstermiyor. Yarın Semih ve Gökhan sakatlık geçirse, Servet yüreğini ne kadar ortaya koyar ? Ne kadar konsantre olur ?

Tabi bunları Servet'in tamamen maçı bilerek ve isteyerek izlememesini varsayarak söylüyorum. Belkide evinde Digiturk yok, bozuldu, evde olması gerekti vs vs. Geçerli bir sebep olabilir.
  • göz göre göre 3 senedir takımı satıyor, üstüne para alıyor.
  • bu adamın sözleşmesi ne zaman bitiyor
  • Birkaç ay önce bu adamı sonuna kadar savunan,laf söyletmeyen tipler vardı. "Servet bu lig için fazlasıyla yeterli bir stoper. Hiddink,Fatih Terim,Rijkaard... Hiçbiri Servet ten vazgeçmedi. Servet ten iyisi yok. Servet i kesecek oyuncu da yok." gibi söylemlerde bulunuyorlardı. Anlatıyorduk ama anlamamakta ısrar ediyorlardı.

Bir önceki sezon Kartalspor a kiralanan Semih Kaya bu sezon Servet ten formayı aldı. Kendi içimizde yetişen ama çoğu kişinin göremediği, göremeyipte Servet i kesecek oyuncu yok dediği,Servet in hep olumsuz özelliklerinden bahsediyorsunuz,onu kötülüyorsunuz, elimizdeki en iyi adam bu diyip atıp tutanlar... Şimdi o tiplerden eser yok. Herkes ortadaki durumu görecek,kavrayacak diye bir kaide yok. Buna lafım da yok. Benim lafım olayı kavrama kapasitesi olmadığı halde atıp tutanlara.
  • ulan o dizide abbas altındag diye bi adam vardı aynı servetin yaşlılıgı.

boşuna dememiş benim dizim diye.
  • Melo Türkçe bilseydi o da dizi izlerdi.
  • quote:

Bu yazdıkları veya diğer açıklamaları işin detay kısmıdır. 17 Ekim 2010 Ankaragücü maçında yaptıkları , Cem Sultan'la olan kavgası , saygısızlığı (http://www.youtube.com/watch?v=MWbufWn4Vos ) , takıma " takım " olma yolunda engel olması (http://a1201.hizliresim.com/t/8/1nydx.jpg ,http://i.imgur.com/JMETM.jpg ) , fizik ve mental olarak dibe vurması ise tepkinin asıl nedenidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Birkaç ay önce bu adamı sonuna kadar savunan,laf söyletmeyen tipler vardı. "Servet bu lig için fazlasıyla yeterli bir stoper. Hiddink,Fatih Terim,Rijkaard... Hiçbiri Servet ten vazgeçmedi. Servet ten iyisi yok. Servet i kesecek oyuncu da yok." gibi söylemlerde bulunuyorlardı. Anlatıyorduk ama anlamamakta ısrar ediyorlardı.

Bir önceki sezon Kartalspor a kiralanan Semih Kaya bu sezon Servet ten formayı aldı. Kendi içimizde yetişen ama çoğu kişinin göremediği, göremeyipte Servet i kesecek oyuncu yok dediği,Servet in hep olumsuz özelliklerinden bahsediyorsunuz,onu kötülüyorsunuz, elimizdeki en iyi adam bu diyip atıp tutanlar... Şimdi o tiplerden eser yok. Herkes ortadaki durumu görecek,kavrayacak diye bir kaide yok. Buna lafım da yok. Benim lafım olayı kavrama kapasitesi olmadığı halde atıp tutanlara.

Tamam sen daha iyi biliyorsun futbolu,biz cahiliz. Kapasitemiz yok,biz konuşmayalım futbol.

Bunları Servet'in son şampiyonluğumuzda büyük rol oynadığı zaman söyleyecektin arkadaşım. Kötü olduğu zaman konuşmak kolaydır. Birkaç ay önce de kimse savunmuyordu Servet'i. Geçen senenin başından beri zaten tepki gösteriliyor Servet'e. Şimdi hakkını yememek lazım,zamanında çok iyi oynuyordu,Marsilya'da gerizekalı değildi heralde 8.5 milyon verecek kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Bu yazdıkları veya diğer açıklamaları işin detay kısmıdır. 17 Ekim 2010 Ankaragücü maçında yaptıkları , Cem Sultan'la olan kavgası , saygısızlığı (http://www.youtube.com/watch?v=MWbufWn4Vos ) , takıma " takım " olma yolunda engel olması (http://a1201.hizliresim.com/t/8/1nydx.jpg ,http://i.imgur.com/JMETM.jpg ) , fizik ve mental olarak dibe vurması ise tepkinin asıl nedenidir.

Şu son yazdığıma bir parantez açalım. Fizik ve mental olarak dibe vurmasına değildir benim tepkim. Ankaragücü maçından bugüne kadar olan süreçte aynı şeyi söyledim, söylüyorum ; o gün o maçta yaptıkları nedeniyle maçın bitiş düdüğünü beklemeden kulüple ilişkisi kesilmeliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Birkaç ay önce bu adamı sonuna kadar savunan,laf söyletmeyen tipler vardı. "Servet bu lig için fazlasıyla yeterli bir stoper. Hiddink,Fatih Terim,Rijkaard... Hiçbiri Servet ten vazgeçmedi. Servet ten iyisi yok. Servet i kesecek oyuncu da yok." gibi söylemlerde bulunuyorlardı. Anlatıyorduk ama anlamamakta ısrar ediyorlardı.

Tamam sen daha iyi biliyorsun futbolu,biz cahiliz. Kapasitemiz yok,biz konuşmayalım futbol.

Bunları Servet'in son şampiyonluğumuzda büyük rol oynadığı zaman söyleyecektin arkadaşım. Kötü olduğu zaman konuşmak kolaydır. Birkaç ay önce de kimse savunmuyordu Servet'i. Geçen senenin başından beri zaten tepki gösteriliyor Servet'e. Şimdi hakkını yememek lazım,zamanında çok iyi oynuyordu,Marsilya'da gerizekalı değildi heralde 8.5 milyon verecek kadar.

Hala saçma konuşuyorsunuz. Ben Servet in ilk geldiği sene bu takıma yaptığı katkıyı hiçbir zaman göz ardı etmedim. O sene onun hakkında ne konuştuğumu nereden biliyorsun? O sene başarılıydı. Ama ilk senesinden sonra devamlı olarak düşüşe geçti. İlk sene başarılı oynadı,şampiyon olmamızda katkısı büyüktü diye diğer sezonlarda sıçıp batırışını göz ardı etmemizi mi bekliyorsunuz?

Her geçen sezon formu daha da düştü. En sonunda dibe vurdu.

Oyuncunu savunursun. Bunu anlarım. Ama körü körüne savunmak başka. Objektif olun biraz. Zamanında 1-1,5 sene iyi oynadı, büyük fedakarlık etti diye son 3 sezonda sergilediği kötü performans göz ardı edilemez. İnsanlardan bunu bekliyorsunuz. Benim lafım bunu bekleyenlere. Zamanında iyi oynamıştır. Kısa süre de olsa karşılığını bulmuştur. Uzun süre kötü performans sergilediği zaman da bunun karşılığını bulması çok doğal.

Sen bilmiyor olabilirsin ama çoğu kişi Servet i savunanları gördü bu forumda. Ne zaman Semih formayı aldı o zaman sustular.

• Bu takımdan gitmesini istemediğim tek isim servet çetindir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.