Bence M. Ali Birand ve Ali Kırca' dan sonra Türkiye' nin en iyi spikeri...
En iyi bayan haber spikeri... (Tabii Deniz Seki' den sonra...)
bırak allah aşkına m.ali birand habermi sunabiliyo adam bi lafı ağzında geveleyip duruyo televizyonu kırasım geliyo
quote:
Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
bırak allah aşkına m.ali birand habermi sunabiliyo adam bi lafı ağzında geveleyip duruyo televizyonu kırasım geliyo
aynen
Ortadamı kalmış?
quote:
Orjinalden alıntı: ::ScarFace::
quote:
Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr
quote:
aynen
sevmediğim adamı savunuyorum ama objektıf davranıcam
otekılerının onunde tv den yazı gecıo onlar okuo. m.ali birand okumuor kendısı acıklıo haberı ama her haber sonrası yorum yapması benı ayar edıo yorumcumu sunucumu bellı degıl !!
quote:
Orjinalden alıntı: shadow006
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
quote:
Orjinalden alıntı: Nextt Ali Kırca ATV de iyiydi ya
ATV, Ali Kırca'yı "malum sebepten" dolayı önce Siyaset Meydanı'nı kaldırdı şimdide kanaldan ŞUTLADI.
Açıkca desene durmak yok atmaya devam....
Hadi bürokrasiyi anladıkta medyada bile kadrolaşma yapıyorlar. Yazıklar olsun böyle yeşil sermayeye. Ayrıca M.Ali Biranda gazeteci diyenin aklına şaşarım memlekete onun kadar iktidar ve patron yalakası bir gazeteci daha gelmemiştir.
Peki şöyle diyeyim o zaman... Kanal D işi bilmiyor spiker bile olmayan M. Ali Birand' ı getiriyor ekranına ama siz biliyorsunuz... Sadece spikerliğinin göz önünde bulunduruyorsunuz...
Ali Kırcanın o iğrenç görüntüleri piyasaya yayılınca adamı kovmadılar.. Şimdi ise ödül veriyorlar... Bizdeki ahlak anlaşıyı böyle işte... Kızı yaşındakilerle yatıp kalkan insanları baş tacı yaparız...
m. ali birand zaten pkk başlarıyla röportaj yapmış kişi. ayrıca pkk destekçesi olduğu binlerce kez ispatlandı..
defne samyelide yedek spıker olarak kalsın,cumartesı pazar haberlerını sunsun.her kanalda bir asıl bir yedek zaten var.
Ali kırcadan ana haberde ramazanın baslarında hocaya cinsel ılıskıyle oruc acılırmı dıye sorduktan sonra sogudum Al azına lokma ne yapıcaksan yap Kasıtlı bu tur sorular kendını bellı edıyor.
Taaa refah-dogruyol doneminden hatırlarım bu DEFNE'i bi ara kendini yerlere atıp dokunmayın bana naraları atıyordu(;
Donanim haber ürün tanıtımlarında hostes olsun
bence türkiye nin en iyi spikeri umarım ntv ye falan gelir
quote:
Yıllar önce güzellik yarışmasından sonra yapmıştı zaten. Siyah deriler içinde acayip bir klibi vardı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: S3RC@N
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
Ah şu Mehmet Ali Birandı da bir şutlasalar dangalak dangalak yorumlar yapıyor...
+1 bide onu Türkiye'nin en iyi anchormani yapanlar var !
Kesinlike Ali Kırca, Defne Samyeli ve M. Ali Birand çok iyi... Laf bile edemezsiniz...
M. Ali Birandın mesleki yönüne bişey demiyorum. Sadece çok gerizekalıca yorum yapıyor...
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: S3RC@N
quote:
Ah şu Mehmet Ali Birandı da bir şutlasalar dangalak dangalak yorumlar yapıyor...
+1 bide onu Türkiye'nin en iyi anchormani yapanlar var !
Kesinlike Ali Kırca, Defne Samyeli ve M. Ali Birand çok iyi... Laf bile edemezsiniz...
M. Ali Birandın mesleki yönüne bişey demiyorum. Sadece çok gerizekalıca yorum yapıyor...
yorumun gerizeklıcası olmaz. yorumun herhangi bir normu olmaz.
mehmet ali birand hakkında ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama o herifi televizyona çıkarmak bile çok büyük suç
Biraz önce Cnntürk te M. ali birand belgeseli vardı izledim adam 20 küsür yıldır 32. günü sunuyormuş(18 yaşındayım bilmiyordum )
adam ozamanlar baya derin konulara girmiş, çok isim yetiştirmiş
-can dündar -deniz arman -cigdem anad
şimdi bakıyorumda bu adam bu kadar yıl habercilik ,gazetecilik yapmış ama yine de sunamıyor ya haberleri
Bakalım atv nin başına birimi gelecek yoksa korcan karar la idare mi edecekler
defne iyi haber sunuyodu jest ve mimikleri haberin çesidine göre deişiyordu.
tarafsızdı fazla yorum yapmıyodu.İşziz kalmaz bence.(kalırsa kasiyer yaparız bizim markette)