Şimdi Ara

Defne Joy Foster evinde ölü bulundu! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
0
Favori
18.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şaşırdık yav bir anda, Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin... hep böylelerinin ölüm haberi geliyor bir kere de APO İMRALI'DA ÖLDÜ diye bir haber gelse ne olurdu sanki?
  • Hayat dolu bir insandı çok yazık oldu..3 yaşında çocuğu varmış çok üzücü gerçekten.
  • Defne'nin tweet'e son yazdıkları;
     Defne Joy Foster evinde ölü bulundu!

Ölümdende bahsetmiş;
     Defne Joy Foster evinde ölü bulundu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 2 Şubat 2011; 12:32:00 >
  • Astımı tutmuş
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin
  • Astım krizine girdikten sonra alkol ile birlikte ilaç aldığı belirtiliyor. Haliyle de bir tür tetikleme sözkonusu. Yazık oldu. Üzücü bir gelişme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 2 Şubat 2011; 12:39:06 >
  • oldum olası sevmezdim bu kadını ölünün arkasından konusmak gibi olmasın tavırları,sakaları itici gelirdi,gecen dans yarısmasında görünce icimden ölsede kurtulsak demistim,bedduam mı tuttu nedirAllah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namnamnamnam -- 2 Şubat 2011; 12:55:02 >
  • Sırf sevmediğiniz kişi diye ölüm sebebi hakkında atıp tutmak nasıl bir şerefsizlik göstergesidir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dh Rh+

oldum olası sevmezdim bu kadını ölünün arkasından konusmak gibi olmasın tavırları,sakaları itici gelirdi,gecen dans yarısmasında görünce icimden ölsede kurtulsak demistim,bedduam mı tuttu nedir

Senin gibi insanlar var mı hala ya ? Allah akıl fikir versin sana . Daha agır konusurdum da hemen banlarlar sımdı .
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Pek hoşlanmadıgım birisinin ardından iyiydi ciciydi vs yorumlar yapmıyacagım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin , çok üzüldüm cidden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

defne kerem die bi adama nefes alamıyorum doktora gidelim demiş adam aramış doktoru ambulans gelene kadar ölmüş kadın. astım hastalığı varmış şimdi kanaltürkte söylediler

Çantasından cıkan astım ilacları bosuna mı var ?
  • YOK ARTIK EN SON DANS YARIŞMASINDA NOUMAYLA DEFNE KALMIŞTI BU GİTSİN FALAN DİODUK ANNEMLE AZ ÖNCE ANNEME SÖYLEDİM ÇOK ŞAŞIRDI DOĞRUMU GERÇEKTEN YA ÇOK ŞAŞIRDIM
  • Allah rahmet eylesin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Allah rahmet eylesin.

quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin ancak arkadan konusmak her ne kadar istemesemde aklıma gelmiyor degil Astım hastası olan birinin 2 3 saat once eglenceye gidip orda zaten kisiliginden bildigimiz kadar cılgın olan birinin daha sonra icki icip icmedigini bilmiyorum ancak ictiyse bunların olması dogal geliyor. Eve gidince ne yaptıgını bilemeyiz arkadan konusmak istemem ancak Astımdan fenalastıysa cantasında ilacları varmıs en azından doktor gelene kadar bu mudahele yapılabilirdi diye dusunuyorum bu benim yorumum elestirmekte serbestsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.