Şimdi Ara

DeFacto Polo Yaka T-shirtler 9,99 tl. (kargo 1.95 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.defacto.com.tr/erkek/ust/polo-tisort?dir=asc&order=price
    Kampanya 23-29 haziran arası geçerliymiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 24 Haziran 2014; 17:35:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• markası polo zannettim nasıl oluyor dedim kendi kendime. ama ben defacto da kullanıyorum bunlar da güzel duruyor hoşuma gitti alabilirim.
  • 3xl bedeni 58 olarak kabul eden zihniyet nasıl bir zihniyettir çok merak ettim. Normal markalarda XL falan o yav.

Neyse ben başka hediye bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

markası polo zannettim nasıl oluyor dedim kendi kendime. ama ben defacto da kullanıyorum bunlar da güzel duruyor hoşuma gitti alabilirim.

Polo yu görünce atladım bende :)
  • Benim merak ettiğim 184 cm 82 kilo birisi m mi almalı l mi almalı kullananlar varsa tecrübelerini paylaşsa aslında iyi olur
    ##beden tablosuna bak demeyin baktım :)

• savio_4528 kullanıcısına yanıt
    Ürünlere ait açıklamalar kısmında standart kesim(rahat kalıp) veya dar kesim yazıyor ben ona göre alıyorum size de tavsiyem standart kesim yazanlar için M Dar kalıp yazanlar için L alın..
    Sadece T-shirt için soruyorsanız L alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 24 Haziran 2014; 17:40:46 >
  • çek var mı çek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

Benim merak ettiğim 184 cm 82 kilo birisi m mi almalı l mi almalı kullananlar varsa tecrübelerini paylaşsa aslında iyi olur

L

• Bedenleri biraz sorunlu. Magazalarda da su an ayni fiyat. Uzerinizde deneyip oyle alin derim. Uzerinizde denerkende ilk yikamada boydan cekecegini hesaba katin. Su an uzerimdeki kampanyada satilanin aynisi gecen yaz almistim ilk aldigimda etek gibi olan boyu su an kemer hizasinda.

• 10 tl para puanım varmış 2 tisort 12 ye geldi haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Benim merak ettiğim 184 cm 82 kilo birisi m mi almalı l mi almalı kullananlar varsa tecrübelerini paylaşsa aslında iyi olur

hocam biliyorum komik gelecek ama Small ama yine de mağazada denemenizi tavsiye ederim .Ben de bu t-shirtten 2 tane var 2 si de S .2 kere de yıkadım kuculme olmadı henüz .Boy 1.82 kilo 81
  • devilcry kullanıcısına yanıt
    Hocam benim boy 1.84 kilo 82 ayrıca de facto magazasi yok buralarda madem "m" alayım ben cekme ihtimaline karšı cok abes durmaz degil mi m beden

• mağazalarda da aynı fiyat mı? mağazadan gidip almayı tercih ederim de.
  • 1.75 104 kilo hangi beden alam

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim bu var 50/15 DFPAYPAL
  • 186 ya 77 ama mağaza dan s beden aldım, yıkayın çekti ve suan kemer hizasinda, ama m alsam kötü duruyordu, 7 tane aldım babama veririm ilk yıkamaya kadar ben ilk yıkamadan sonrada hala giyiyorum ama dikkat ederek :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1.83 boy ve 94 kiloyum defacto da xl giyiyorum.

Yok hocam kötü durmaz bence ben pek bol sevmediğimden S aldım ama mağazada deneyip oyle aldım.
  • Kafam karıstı vallahi ya ne alacagımı şaşırdım işin aksi tarafı bizim burada de facto da yok deneme sansım da yok hangi beden alsam acaba , arkadasın biri 1.86 - 77 kilo S bden almıs 1.84 ve 94 kilo alan arkadaşın biri de xl giyiyormus ben ne yapacagım 1.84 -82 kilo :)
  • quote:

Kafam karıstı vallahi ya ne alacagımı şaşırdım işin aksi tarafı bizim burada de facto da yok deneme sansım da yok hangi beden alsam acaba , arkadasın biri 1.86 - 77 kilo S bden almıs 1.84 ve 94 kilo alan arkadaşın biri de xl giyiyormus ben ne yapacagım 1.84 -82 kilo :)

L beden size olur arkadaşım. Ben 1.80 105 kiloyum XL oluyor. Benden size tavsiye 1 tane alıp deneyin olursa tekrar sipariş verirsiniz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.