Şimdi Ara

DeFacto Fiyat Bilgilendirme - Kampanya|%60 İndirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Defacto'ya gittim bugün pantolon almak için İstanbul Airport avmdeki şubesine gittim. Erkekler için pantolonlar falan hepsi ucuzlamış hemen hemen tüm ürünlerde %60 indirim vardı. Hatta bir pantolon alana bir bedava kampanyası bile vardı. O pantolanların fiyatları ise 20 lira sabit. Kazaklara falan baktım 19,99 lira, gömlekler 29 lira böyle gidiyordu. Bilgilendireyim dedim. Yakın zamanda pantolon ya da kazak alacaklar için iyilik yapayım dedim fiyatlar gayet ucuz geldi bana haberiniz olsun...
    Ayrıca Avea Patlican üyesiyseniz bir %20 indirim daha oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 11 Şubat 2009; 22:43:07 >

• Kalitesi nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Kalitesi nasıl ?

Kalitesi hakkında bilgi vermedim haklısınız. Pantolonun kalitesi çok iyi bana göre. Normal fiyatı 49 liradan 19,99'a düşmüş %60 indirim midir nedir ondan yapmışlar işte. Kazaklara falan baktım hatta bir tanesini denedim gayet hoş ve kaliteli gerçekten
    Ayrıca Avea-Patlican varsa sizde bir %20 indirim de olabilir size.
  • ben kazak aldım.3 gün sonra sarkan cinslerden ama collezione malları kadar adi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Kalitesi nasıl ?

Kalitesi hakkında bilgi vermedim haklısınız. Pantolonun kalitesi çok iyi bana göre. Normal fiyatı 49 liradan 19,99'a düşmüş %60 indirim midir nedir ondan yapmışlar işte. Kazaklara falan baktım hatta bir tanesini denedim gayet hoş ve kaliteli gerçekten
    Ayrıca Avea-Patlican varsa sizde bir %20 indirim de olabilir size.

Abartma Burak Üretici - Tüketici değiliz...

• LCW de de hemen hemen aynı fiyatlar ben pantolon aldım gayet güzel duruyo kalitesi ise eski LCW gibi diil ama orta seviye diyelim...
  • DeFacto bana göre de gerçekten iyi bir marka
    Fakat o fiyatlar göz boyama söyleyeyim
    Çünkü normalde de pantalonlar genelde 20 TL civarında oluyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün optimum defactodan 20 tl ye 2 tane pantolon aldım,genel olarak da kazak gömlek vs baya ucuzdu.
  • Defacto bence de kaliteli bir marka. İndirim varsa kaçırmayın derim ama eski fiyatları indirim diye gösteriyorlarsa bilemem.
  • Bende bi gideyim o zaman...
  • Vakkodan hediye çekim var paramda yok almam zor vakit bulsam vakkoya uğrayacam
  • yok mu kumaş pantalon, gömlek ve ceket için kampanya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

yok mu kumaş pantalon, gömlek ve ceket için kampanya

kumaş bitti abi keten oldu hepsi. gömlekler gitti triko oldu. ceketlerde mevsimliklere bıraktı yerini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

Bende bi gideyim o zaman...

Ee git tabi Kaçmazz bu kampanya
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

yok mu kumaş pantalon, gömlek ve ceket için kampanya

kumaş bitti abi keten oldu hepsi. gömlekler gitti triko oldu. ceketlerde mevsimliklere bıraktı yerini.

evet aynen öyle oldu.

dışarı çıkıp bir şeyler bakmaya nasıl üşeniyorum anlatamam. o yüzden buradan indirim haberlerine bakıyorum. gerçi mağazalar çok yalancı. dışarıya indirim falan yazıyor içeri bi giriyorsun her şey ateş pahası. çok iyi kandırıp gaza getiriyorlar. bir de mağazaya girince yanına gelip seninle birlikte geziyorlar ya fitil oluyorum. gerçi o da onun işi.

• %60'ın yanında bi de %20 indirim mi var? Eğer öyleyse yarın giderim oraya ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

%60'ın yanında bi de %20 indirim mi var? Eğer öyleyse yarın giderim oraya ben.

evet %20 patlıcan üyelerine var
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

quote:

Patlican da varsa hocam bir pantolon = 15 lira

• defacto ile LCW aynı sanırım
    izmitte ikisi tam karşı karşıya ve mağaza düzenleri,stilleri falan herşey aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

quote:

Patlican da varsa hocam bir pantolon = 15 lira

Ulan desene dün pantolonu pahalıya aldık. Yarın bi uğrayım şu DeFacto'ya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.