Şimdi Ara

Defacto.com'da Gömlekler 9,99 TL / Tshirtler 4,99 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
17
Favori
17.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

2 tshirt 1 gömlek aldım.

Defacto ürünlerini ben seviyorum. Yıllarca kumaşı örgüsünden, boyamasına kadar üreten firmada memurluk yaptım. Defacto kalitesi güzeldir, mamüllerinin büyük kısmı viscon ağarlıklı

Şu ürün %100 keten

www.defacto.com.tr
    DeFacto ile Kadın ve Erkek Giyimde Akdeniz Modası
    http://www.defacto.com.tr/hakim-yaka-keten-gomlek-177770

15 liraya bu gömleği alıp kalitesiz diyemez kimse. Ha şekli dandiktir denir, kimsenin zevkine karışmam ama kumaşı çöp diyen adam işten anlamayan adamdır.

Edit: Teşekkür etmeyi unuttum, teşekkürler.

Ayrıca avantajix kullanmıyorum oranını ama beruby %3 iade ediyor. Bunları da unutmamak lazım :)

De factonun ceosumusun nesin bilmiyorum ama.İnsanları yalan yanlış bilgilendirme 47 yıldır tekstil işindeyiz.De factonun kumaşı bildiğin çöp neyin kalitesinden bahsediyorsun.

Ayrıyetten şunu belirteyim örnek veriyorum gidip polodan aldıgınız bir tişörtün maliyeti 45 kuruş ila 85 kuruş civarıdır.

Hocam çin dahi dedıgınız kuruşlu fiyatlara mal edemez. Ablam ve eniştem 30 yıllık tekstil mühendisi. Yurt dışına sipariş yapıyorlar genelde. oyle kuruşlu rakamlar imkansız.

Alıntıları Göster
    Kargo bugün çalışıyor galiba . 2 farklı siparişim kargodan dağıtıma çıkmış resmi tatil olmasına rağmen.
     Defacto.com'da Gömlekler 9,99 TL / Tshirtler 4,99 TL

• Ben beklemedeyim.. Gün içinde ulaşır sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: er.dyz

Benim kargom elime ulasti arkadaslar mng kargo dagitim yapiyor su anda.Merkezi bi yerdeyseniz gun icinde gelir.
    KARGO TESLİM EDİLMEK ÜZERE KURYE Zxxx Şxxx'E ZİMMETLENDİ.

Çalışıyor herhalde MNG

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Ben mağaza teslimat Yaptım bugün gidip tek tek deneyeceğim mağazada olmayanı iade edip paramı alcam

Orijinalden alıntı: kaku06

Ben mağaza teslimat Yaptım bugün gidip tek tek deneyeceğim mağazada olmayanı iade edip paramı alcam
    Siparişim elime ulaştı. Gömlekler aşırı kalitesiz. Onları iade edeceğim. Tsörtler fena değil. En azından evde, piknikte vs giyilir.

Orijinalden alıntı: QRX

Siparişim elime ulaştı. Gömlekler aşırı kalitesiz. Onları iade edeceğim. Tsörtler fena değil. En azından evde, piknikte vs giyilir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hiç biriniz özel sektörde çalışmıyor anladığım kadarıyla. kimse takmıyor resmi tatili. benim kargoda az önce geldi. keten gömlekler fiyatına göre gayet iyi geldi kumaşı. penye tişörtün kumaşı gayet dandik.(barcelonalı olan)

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Ürünler geldi yalnız tshirtlerin omuzlari üçgen şeklinde kabarik duruyor utuyle geçer mi acaba yoksa defolu mu ütü yapsak iadede sıkıntı olur mu?
    Kargolar bugün çalışıyor az önce Yurtiçi geldi

Orijinalden alıntı: hoksi

Kargolar bugün çalışıyor az önce Yurtiçi geldi

Alıntıları Göster
    Kargom geldi. Odanın her yeri tişört gömlek doldu :) Gömlekler hoşuma gitti. Tişörtlerden sadece 1inin tipini sevmedim. 5 liraya aldık evde felan giymeye ideal. Zaten çok sıcak ve güneşli yerde oturanların tişörtleri en fazla 2 yıl gidiyor. Değişim veya iadelik bir durum yok çok şükür.

@fasakasa arkadaş bir ütüle giy hoşuna gitmezse iade et. Defacto değişimlerde sıkıntı çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: etomon

Kargom geldi. Odanın her yeri tişört gömlek doldu :) Gömlekler hoşuma gitti. Tişörtlerden sadece 1inin tipini sevmedim. 5 liraya aldık evde felan giymeye ideal. Zaten çok sıcak ve güneşli yerde oturanların tişörtleri en fazla 2 yıl gidiyor. Değişim veya iadelik bir durum yok çok şükür.

@fasakasa arkadaş bir ütüle giy hoşuna gitmezse iade et. Defacto değişimlerde sıkıntı çıkarmaz.
    2 tişört , 1 polo , 1 de gömlek almıştım , bugün elime ulaştı. tişörtler fiyatına göre iyi. bordo poloyu cok beğendim. gömlek biraz bol geldi. değiştirebilirim
  • aldığım 4 tişört geldi,baskılı tişörtlerin kalıbı iyi oturdu ama polo tişörtlerin kalıpları biraz büyük geldi alacak olan varsa ona dikkat etsin ama ürünler fiyatına göre iyi.

elektrik kesintisinden doğan zararlarını, utanmadan, işçiden isteyen patronların olduğu bir ülkede kargoların çalışmasına şaşırmamalı.

bknz :http://ilerihaber.org/isciler-ucretsiz-calissin-zarari-telafi-edelim/12978/?fb_action_ids=408135196024959&fb_action_types=og.shares

• quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

aldığım 4 tişört geldi,baskılı tişörtlerin kalıbı iyi oturdu ama polo tişörtlerin kalıpları biraz büyük geldi alacak olan varsa ona dikkat etsin ama ürünler fiyatına göre iyi.
    Hep bedenleri tükenmiş :( geç gördüm indirimi

Ayrıca üzerindeki etiketler indirimsiz 30tl yazıyor defolu olma şansı yok

• quote:

Hocam kaç parça ürün aldınız. Resim atında gözümüz şenlensin.
    İntel i5 4460 - Msi GTX 970 Gaming - MSİ H81M PRO VD - WD 7200-Zalman Z3 600le- Bloody 2100 Gaming
  • quote:

13 parça ürün aldım dolaba koydum şimdi onları.
    ben ödemeyi bkm ile yaptım 50/20 mobil ödeme kampanyası için ürünler 49 civarı tuttu kargo ile 52 acaba kampanyadan yararlanırmıyım bu şekil de kargoyu dahil edermi yani ?
  • quote:

13 parça ürün aldım dolaba koydum şimdi onları.

toplam ne kadar tuttu hocam. bkm felan hariç ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.