Bildirim
Def Jam Fight for NY
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dövüş ama bence en kaliteli dövüş oyunu. böyle arka sokaklarda, barlarda, otobarklarda vs. gibi mekanlarda dövüşüyorsunuz tam çete türü ve rap yıldızları oyunda yer alıyor. Snoop dogg, busta rhymes, sean paul vs. dövüş sistemi ise mükemmel. mesela arabaların olduğu mekanda dövüşüyorsun. adamı bayılttın kısa bi süreliğine. onu alıp kafasını arabanın kaputuna vurabiliyorsun. yada arabanın kapısına getirip arabanın kapısını açıp adamın kafayı araya sokup arabanın kapısını hızla çarpıyorsun vs.
muhteşem hareketler var. tam böyle birine sinirlendin gir oyuna strest at türünde oyunher boş zamanımda oynardım 3 kere falan bitirmiştim o biçim sarıyor oyun
EA in emek verip yaptığı en iyi oyun bence. ben şaşıyorum EA gibi salak saçma oyunlar çıkaran bir firma nasıl bu kadar sağlam oyun yapabildi diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ağustos 2006; 10:55:38 >
-
iki kişi oynayabiliyormuyuz peki? -
quote:
Orjinalden alıntı: 22koray
iki kişi oynayabiliyormuyuz peki?
evt oynuyosunuz iki kişilik bencede en baba ve en zevkli dövüş oyunu en son bölümde snoop dog u camdan aşşa attım öldü -
tabiiki oynanıyor ps2 almak için büyük bir sebep bu oyun zaten.
-
Ama ilerlemeli bir oyun mu yoksa teke tek dövüş mü tekken gibi? -
ilerlemeli aslında.
ama hikayesi ilerlemeli. dövüş tekken gibi ama adam öldürdükçe saygınlığın artıyor manita yapıyosun falan (kızlarda ünlülerden: Lil kim, Carmen Electra vs.) en sonunda en saygın adam olan snoop dogg ı alt edip oyunu bitiriyorsun. hikaye kısmı var yani ama öyle ilerleyip öldürmüyosun adamları teke tek çifte çift yada 4 kişi bir ringte birbirine girişme türünde.
hele o 4 kişinin bir ringe salınması türü süper sırf onun için oynanır. -
quote:
Orjinalden alıntı: 22koray
Def Jam Fight for NY naıl bir oyun.araştırdım pek bilgi bulamadım.2 kişilik ilerlemeli oyun mu yoksa sadece dövüş mü?
Google'da "Def Jam Fight for NY" arama sonucu
YouTube'da "Def Jam Fight for NY" arama sonucu
-
hayatımda oynadığım en güzel oyun...kesinlikle herkes oynamalı cooooook güzel...hikaye cok gercekci...geliştiğini hissetmen cok güzel ve bi süre sonra oyunla bütünleşiyorsun.sanki yarattığın adam kendinmişsin gibi davranıyorsun.onların söylediği sözleri falan söylüyorsun.ayrıca oyundaki savaşçıların tanıdığımız rapçiler olduğu düşünülürse EA Games in çok ii bir iş yaptığı söylenebilir........ -
quote:
Orjinalden alıntı: bigg jj
sanki yarattığın adam kendinmişsin gibi davranıyorsun.onların söylediği sözleri falan söylüyorsun.
Bence siz oyundan biraz fazla etkilenmişsiniz !
Bunu okuyunca 15-20 sene önce Van Damme'ın filmleri sonrasında yaptığım karate hareketlerini hatırladım -
Def-jam kral oyun. Özellikle kızgın moddaki yapılan hareketler feci. -
Oyun çok güzel, herkes almalı bu oyunu kesinlikle pişman olmazsınız ! -
Özellikle dövüşçü yaratma modu baya bi eğlenceli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X