Şimdi Ara

deepfreeze nasıl kaldırılır :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deepfreeze i kurdum ama kaldıramıyorum. nasıl kalkacak bu program bilen var mı :((

• Nasıl yani tam olarak solersen denetim masası-prog.ekle kaldırdan kaldırılmıyormu tam olarak solersen yardımcı olalım
  • şöyle, bu programı kurdum. sağ alt köşede simgesi çıktı. sağ tıklıyorum birşey çıkmıyor. sol tıklıyorum bir şey olmuyor. denetim masasına giriyorum. progrm kaldır kısmına bakıyorum. bu program ekle kaldır menüsündeki program listesinde görünmüyor bile. anlaadım yahu :((
  • aha yine meshur programın yeni kazazedesi

kardes once deepunfreeze programını indir

buyuk ihtimalle ındırdıgınde sana programı acıklayan bi metin olur ama yinede biraz anlatim

programı kur

kurunca deepfreeze pasif hale getirip sil

bukadar

ama deepfreeze ile ilgili bilgiler lazım sana verilen sifre falan insallah hatırlıyorsundur

kolay gelsin
  • Selam arkadaşlar,
    Deep Freeze programını kesinlikle Program Ekle Kaldır kullanarak ya da dosyalarını silerek kaldırmayı denemeyin.undeepfreeze programını kullanarakta kaldırabilirsiniz ama kendi uninstall seçeneği var.Nerede mi?
    DeepFreeze programınızı önce deaktif hale getirin.Deaktif haldeyken programı kurduğunuz kurulum dosyasını tekrar çalıştırın.Kurulum ekranınızda uninstall seçeneğini göreceksiniz.Orayı işaretleyerek kaldırın.Sonraki adımları tahmin edersiniz.İleri İleri İleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_MD -- 29 Ekim 2006; 2:37:23 >
  • Merhaba,
    Deepfreeze kaldırma biliyorum.
    ilk önce deepfreeze programı açmak için ctrl+alt+f2 tuşuna basın.sonra şifre girin.deepfreeze kapalı seçin.pc yi kapatıp sonra yeniden windows açın.sonra program ekle -kaldır. basın.sonra deepfreeze program kaldırsın.ok.
    iyi çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gone60

Merhaba,
    Deepfreeze kaldırma biliyorum.
    ilk önce deepfreeze programı açmak için ctrl+alt+f2 tuşuna basın.sonra şifre girin.deepfreeze kapalı seçin.pc yi kapatıp sonra yeniden windows açın.sonra program ekle -kaldır. basın.sonra deepfreeze program kaldırsın.ok.
    iyi çalışmalar

FORMAT ATARAK KESİN ÇÖZÜMDÜR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaspersky nasıl okunuyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deep Unfreeze adlı programla bunu kökünden çözebilirisin
    http://usuarios.arnet.com.ar/fliamarconato/pages/DeepUnfreezer1.6.exe
  • FORMAT GEREK YOK.DEEPFREZE KAPALI OLSA KALDIR OLUR.
  • Deepfreeze kurulum dosyası ile silebilirsin..
  • Sihft tuşuna basılı tutarak deepfreze ikonuna çift tıkla şifreni gir ve deaktif et sonra pcyi yeniden başlat sonra program ekle kaldırdan kaldırabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX

Sihft tuşuna basılı tutarak deepfreze ikonuna çift tıkla şifreni gir ve deaktif et sonra pcyi yeniden başlat sonra program ekle kaldırdan kaldırabilirsin

By_zegex merhaba,
    sen doğrusun.kardeşim kib
  • Shift Tuşuna basılı tutarak Saatin yanındaki deep freez ikonunu tıkla.
    Eğer deep Freezi kurduğunda şifre koydusan gelen ekrana şifreni yaz, Şifre koymadıysan boş bırakıp ok de. Sonra açılan ekranda karşına 3 tane radio butonu çıkacak en alttakini tıklayıp ok de. Sonra bilgisayarını yeniden başlat. Eğer elinde deep freezin setup u varsa aç uninstall de,yoksa program ekle kaldırda olması lağzım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.