Şimdi Ara

DeepFreez programını kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bizim okulda binevi beyaz şapkalı hacker oldum.Okuldam onay aldım.okulun bir bilgisayarındaki deepfreez programını kaldıracağım ya da işlevsiz hale getireceğim.ancak bulamadım.Kaldırmam gereken bilgisayardan cmd kodlarıyla kaldırmayı denedim,Program files'dan kaldırmayı denedim.Hepsini başardım ama bilgisayar yeniden başlayınca hepsi yerine geri geliyor.Bir kaç araştırmama göre DeepUnFreezer adında bir program buldum.Bununla olabilir mi diye soracaktım.(Bu arada tabii ki deepfreez'in şifresini bilmiyorum)

Orijinalden alıntı: karadag97

Arkadaşlar ben bizim okulda binevi beyaz şapkalı hacker oldum.Okuldam onay aldım.okulun bir bilgisayarındaki deepfreez programını kaldıracağım ya da işlevsiz hale getireceğim.ancak bulamadım.Kaldırmam gereken bilgisayardan cmd kodlarıyla kaldırmayı denedim,Program files'dan kaldırmayı denedim.Hepsini başardım ama bilgisayar yeniden başlayınca hepsi yerine geri geliyor.Bir kaç araştırmama göre DeepUnFreezer adında bir program buldum.Bununla olabilir mi diye soracaktım.(Bu arada tabii ki deepfreez'in şifresini bilmiyorum)

deep freezeyi kaldırmak için deepfreeze yi kurduğun downloader programının yüklü olması gerek...

downloaderi açıp uninstal yapmalısın

bak bu konuyu ben açtım deepfreeze yi kullanmaktan kaldırmaka herşey var incele:http://forum.donanimhaber.com/m_58192381/tm.htm

eğer downloader in hala yüklü deil ise

GEÇMİŞ OLSUN...

Gerekirse Deep Freeze nin şifresini kırarız yolları var..

kırma yönetmi için bana öğret diye pm at yollarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 29 Şubat 2012; 22:04:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Arkadaşlar ben bizim okulda binevi beyaz şapkalı hacker oldum.Okuldam onay aldım.okulun bir bilgisayarındaki deepfreez programını kaldıracağım ya da işlevsiz hale getireceğim.ancak bulamadım.Kaldırmam gereken bilgisayardan cmd kodlarıyla kaldırmayı denedim,Program files'dan kaldırmayı denedim.Hepsini başardım ama bilgisayar yeniden başlayınca hepsi yerine geri geliyor.Bir kaç araştırmama göre DeepUnFreezer adında bir program buldum.Bununla olabilir mi diye soracaktım.(Bu arada tabii ki deepfreez'in şifresini bilmiyorum)

deep freezeyi kaldırmak için deepfreeze yi kurduğun downloader programının yüklü olması gerek...

bak bu konuyu ben açtım deepfreeze yi kullanmaktan kaldırmaka herşey var incele:http://forum.donanimhaber.com/m_58192381/tm.htm

GEÇMİŞ OLSUN...

Cevabınız için teşekkürler.Bir sorum var.Eğer ben başka bir yerden downloader yüklersem oradan uninstall yapsam olur mu?Bir de başka bir şey daha var.Ben Deepfreez'in nerde kurulduğunu buldum.(Galiba downloader)Ancak çift tıkladığımda bir error veriyordu da fakat onu unuttum.O yüzden şifre yazabileceğim herhangi bir ekran yok.Ama bilmekten zarar gelmez.Müsaitseniz pm ile şifreyi kırmanın yolunu da söylerseniz iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

GEÇMİŞ OLSUN...

Cevabınız için teşekkürler.Bir sorum var.Eğer ben başka bir yerden downloader yüklersem oradan uninstall yapsam olur mu?Bir de başka bir şey daha var.Ben Deepfreez'in nerde kurulduğunu buldum.(Galiba downloader)Ancak çift tıkladığımda bir error veriyordu da fakat onu unuttum.O yüzden şifre yazabileceğim herhangi bir ekran yok.Ama bilmekten zarar gelmez.Müsaitseniz pm ile şifreyi kırmanın yolunu da söylerseniz iyi olur.

1.Deep Freeze downloaderi tekrar indirirsen işe yararmı bilmiyorum ama kendi öz downloader olursa işe yarıyor...

Hiç gerek duymadığım için denemedim ama yinede sen int den hangi sürümü ise deep freeze nin dowloader ini indir ve bir dene derim denemekte yarar var bence bir dene zaten bildiğime göre deep freeze yi kaldırmak için deep freeze şifresi de lazım çünkü deep freeze yi pasifleştirmek gerekiyor...

2. Error hala cıkıyorsa adı nı al ve bi araştır derim...

3. Şifre yazma penceresi yok ise şifre kırılamaz...

Sen bi araştır o erroru googlede bide zaten deep freeze yi kaldırman için pasifleştirmen gerekiyor yani anlıcağın her yönde şifre lazım...

EDİT:Şifre kırma yönetimini Deep Freeze 5 de denemiştim dier sürümlerde olurmu emin değilim bunuda söyliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 1 Mart 2012; 14:27:07 >

• Blue Dragon Ready kullanıcısına yanıt
    ögret
    ROOT KALDIRMA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.