Şimdi Ara

DEEP FREEZE NEDİR,NASIL KULLANILIR?(Resimli web sayfası VE FİLM ŞEKLİNDE) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
0
Favori
269.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xulux! Pardon abi. yer kalmamış. Kusura bak. Valla ah bilmiodum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: by ThundeR

    Arkadaşlar pdf yi akşam evde okucamve programı kuracağımda, nasıl bir çalışma mantığıdır bu. Yani hiçbir pci kurtarma kartına ihtiyaç duymadan windows'u koruma altına lıyor. Bi de sanırım sürücü olarak korumaya alıyor değil mi?! Yoksa öle değilse sadece 2indows klasörünü korumaya alırız olur biter. Açıklama bekliyorum...

    Merhaba by ThundeR;
    Öncelikle belirtmek istediğim tek şey tam sürümünü kurman, 20 MB olan Deep Freeze çok daha iyi ve istediğin zaman kaldırma şansına sahipsin.
    Nasıl bir mantıkla çalışıyor soruna gelince;
    C: bölümüne oluşturduğu 7.54 MB büyüklüğündeki "Persi0" dosyasından bilgisayarın IMAGE'sini alıyor ve bunun içine aktif olduğu sürece hiç bir kayıt yapmıyor. Mantık bu arkadaşım.
    İstediğin HD'nin bölümlerini ayrı ayrı koruma altına alabilirsin. Kurarken en önemli ve dikkat edilmesi gereken bölüm ise burası zaten. Eğer bütün HD'leri koruma altına alırsanız kayıt yaptığınız dosya veya klasör bilgisayarı yeniden başlattığınızda hiç bir şekilde yerinde kalmayacaktır!!!!!!!!
    Bence en güzel kurulum şekli sadece C:\ bölümünü korumaktır. HD'nin diğer bölümlerine kayıt yapabilmek için en güzel çözüm budur!
    En güzel tarafı ise korkusuzca Internette dolaşmanız veya bilgisayarınıza Virus girmesi hiç önemli değil. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda ne gezdiğiniz Internet sitelerinden, nede bilgisayarınıza giren Virusdan eser bırakmıyor. Yani, ben böyle teslim aldım, yine böyle teslim ederim deyip hepsini silip atıyor. Deep Freeze muazzam bir koruma programı diyebiliriz.
    Virus dedikte, sanırım bu gece siteme "Norton Antivirus 2005" programını yüklerim. Sadece içine nasıl yükleneceği konusunda yazı yazmam gerekiyor, onu tamamlayınca yükleyecem. Linkini burada veririm.
    Saygılar ve iyi günler. KitapGibi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: by ThundeR

    xulux! Sanırım ben 700mb yer ayarlayabilirim. Yalnız! Öncelikle incelemem lazım. Aykırı bişey varsa felan yayınlamam. OK?! Ona göre. bu arada söz vermiyim. Dediğim gibi incelemem lazım.



    bittin sen nasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııl beni umutlandırıpta vazgeçersin çöktün sen yandın deep freeze bile seni kurtaramayacak :)
    harbi çok lazım ya oto xp cd diyorum anlamıyormusnuz.zaten bana traşa gelene bedava oto xp cd si vericem duyurulur (istanbuldayım sitemden yerimi öğrenirsiniz traş olan alır abi birdfe yer bulsak iyi olacak illegal bir şey yok bu cd yi iso sunu winrar ile sıkıştırıp yayınlayıp millete sunmak istiyorum yoksa parayla satıcam)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xulux


    bana traşa gelene bedava oto xp cd si vericem duyurulur

    İzmirde olsaydın hemen damlardım XULUX. Traş olmak ve bir CD almak için, İstanbul biraz pahalıya gelmezmi sence?
    Bu kadar özen gösterip ve hazırladığın CD'yi çok merak ettim doğrusu. Bana KARGO ile ödemeli olarak gönderirmisin?
    Bende 2 tane yaptım, değişik şekillerde ve programlarla, seninkisini de merek etmedim değil abisi.
    Bu arada Norton Antivirus 2005 Programını siteme yükledim, isteyen alttaki linkten indirebilir. İçerisine nasıl kurulacağı hakkında bilgi yazdım, yanlışlığa meydan vermemek için mutlaka okuyun ve daha sonra kurun. ( Boyutu 32 MB )

    Aklıma şöyle bir alternatif geldi XULUX.
    Sen bu 700 MB'lik CD'yi 7 veya 8 bölüme ayır. ( Win RAR ile) Yani her bölümü 100 MB olacak şekilde olsun, son bölümünün boyutu önemli değil. Bunu 100 er MB olarak benim siteye yüklemeyi deneyelim, aldığı kadar yüklemiş oluruz. Buradan bölüm olarak indirdikleri kadar indirirler, şayet yer hepsini alırsa sorun yok demektir. Hem indirirlerken daha iyi olur hemde tek boyut olmaz. İndirecek arkadaş 700 MB'yi indirirken elektiriğin kesildiğini veya Bilgisayarını kapatmak durumunda olduğunu düşünürsek, indirdikleri yok olacak, parçalı halinde indirmesi daha mantıklı olur derim. ( Tamamını indirdikten sonra Tek Klasör içinde birleştirsinler ve CD'ye kaydetsinler.)

    Norton Antivirus 2005 için adres:
    http://www.kitapgibi.org/programlar/nav05.exe

    Saygılar ve kolay gelsin. KitapGibi




  • arkadaşlar bu deep freeze Xp yüklü bilgisayarımda kullanabiliyordum...Daha sonra bilgisayar format çektim ve 98 yükleyip deep freeze yüklemek istedim fakat Bu tam sürüm diye nitelendirdiğiniz programı kabul etmedi...XP ler için geçerli yazıyordu... bu programın win98 ler için olanı yok mu? Ayrıca şu anda bilgisayarımda iki tane işletim sistemi mevcut...biri 98 diğeri xp...Acaba deep freeze Xp den yüklesem ve aktifleştirsem... Win 98 i açtığımda sistemi yine koruma altına alır mı?
  • Son soru için cevap; Hayır Win98'i koruma altına almaz maratbilgin. Kurarken dikkat edersen Win98x için yer var oradan ayarlarını yap. Ayrıca XP varken ne gereğini duydunda Win98'i kurdun? Anlamış değilim doğrusu. Eğer görüntü ve butonlardan şikâyetçi isen, Windows XP'yide 98 gibi kullanabilirsin. Yapman gereken Windows'un klasik seçeneğini seçmen ve bu güne kadar kullandığın Win98x görünümünde izlemen en uygun olur derim.
    Tekrar tekrar yazmak durumunda kalıyorum ve ısrarla bunu tekrar yazıyorum.
    Deep Freeze programını kurmadan önce mutlaka GHOST yapın!
    Herhangi bir yanlışlıktan dolayı Sisteminizi uçurabilirsiniz!!!

    Bunu yapmak içinde Norton Ghost programına ihtiyacınız vardır.

    İyi günler ve kolay gelsin. KitapGibi




  • Yaaaa arkadaslar hala bı cevap gelmedı ama Son bi yardım yaaaa NOOLURSUNUZ


    quote:

    Orjinalden alıntı: ceko

    Yaaa tamam Haklısınız tam dayaklıkım çook haklısınız
    Kitap gibi nin göndermiş oldugu dosyalar isime yaradı ama bilmediğimden dolayı bi hata daha yaptım

    Walla bu son bidaha yapmıycam son bi yardım daha lütfeeeen
    Şifre bolumunu gectim ve 3 yane seçenek çıktı ancak son secenegı tıklama ımkanı vermedi bende ortadakını tıkladım bıl. kapatıp actıgımda bıde baktım saatın yanındakı deepfreeze sımgesının uzerınde kırmızı "x" yanıp sonuyodu programı tekrar kurup kaldırmam gerekırken SALAK GIBI Program ekle kaldırdan kaldırdım programı sonra bılgısayarı actıgımda bı baktım program aktıf bı halde gene geldı Bu sefer gene sıfre ekranını acıp aynı ıslemı duzgun yapıyım dedım Şifreyı kabul etmedı Baslat menusunden programı acıp token bolumunden sıfreyı alıyım dedım ama program yook Program sadece c:// ıcınde DEEPFEREEZE2000PROXP OLARAK VARDI DİĞER DFADMİN DFinitler gitmiş yükledim hemen ama bilg kapatıp açılıca siliniyoooo Yaaaa hepiniz ne deseniz haklısınız Hatta küfür bile edebilirsiniz bana AMA LÜTFEEN SON Bİ YARDIM DAHA YAAAA YALVARIRIM LÜTFEEEENNNN




  • XULUX'un bu yazdıklarını tekrarlamaktan başka bir yardım konusu kalmadı arkadaşım. Ne yaptığını veya nasıl yaptığını bir bilebilsem seve seve yardım yapardım. Sen yine aşağıdaki yazıyı dikkatlice uygulayarak yeniden dene.
    1-ctrl+alt+shift+f6 tuşuna bas şifre kutusu çıkacak
    2-seninki 4.20 olduğu için şifre atanmamamıştır bu yüzden şifre kutusunun içi boşken ok tuşuna bas
    3-"boot control" yanında password kısmına gir
    4-bir şifre belirle mesela "1234" yaz
    5-password kısmında alt alta aynı şifreyi yaz ve ok bas
    6-tekrar bu sefer şifreni gir ve boot kontrolden "boot thaved" i seç ve reset et
    7-pc açıldığında üstünde "x" işareti görüyorsan çalışmıyor demektir.
    8-4.20 kurulum dosyası aynı zamanda deep freezeyi silebilen tek şeydir.setup dosyasını çalıştır ve altta "unnistal" seçeneğini çalıştırarak sil ve reset et
    9-sistemden kalktığı zaman bana dua et
    10- 00319800 karşılığı:5773ADBD
    ama önce yukardaki illemleri ırayla yap
    11-kitapgibinin linkini verdiği kiti indir ve sana göre şifrelediğin ve sürücüsünü belirlediğin gibi create yap

    İzmir'de olsaydın bizzat gelerek yardım etme olanağım çok yüksekti, ama uzaklara gelemem.
    Kolay gelsin ve inşallah işini halledersin. KitapGibi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: KitapGibi

    Son soru için cevap; Hayır Win98'i koruma altına almaz maratbilgin. Kurarken dikkat edersen Win98x için yer var oradan ayarlarını yap. Ayrıca XP varken ne gereğini duydunda Win98'i kurdun? Anlamış değilim doğrusu. Eğer görüntü ve butonlardan şikâyetçi isen, Windows XP'yide 98 gibi kullanabilirsin. Yapman gereken Windows'un klasik seçeneğini seçmen ve bu güne kadar kullandığın Win98x görünümünde izlemen en uygun olur derim.
    Tekrar tekrar yazmak durumunda kalıyorum ve ısrarla bunu tekrar yazıyorum.
    Deep Freeze programını kurmadan önce mutlaka GHOST yapın!
    Herhangi bir yanlışlıktan dolayı Sisteminizi uçurabilirsiniz!!!

    Bunu yapmak içinde Norton Ghost programına ihtiyacınız vardır.

    İyi günler ve kolay gelsin. KitapGibi



    Sayın abicim...Görüntü olsun diye iki işletim sistemini bi arada kullandığımı kim söyledi... Bazı programlar win98 de açılıyor bazı programlar XP de ben de bu sorunu ortadan kaldırmak için her iki işletim sistemini kurdum ve şu anda hangi işletim sistemi işimi görüyorsa onu kullanıyorum...Mesela bu deepfreeze sadece win98 yüklü bir pc de açamadım ama şu anda bilgisayarımda Xp de install edip yaratmış olduğum install programını win98 de kullanabiliyorum...Yani aynı programı aynı bilgisayarda bulunan her iki işletim sisteminde yaratmış olduğum install programını install edip kullanabiliyorum...Problem yok... Ayrıca böyle bir programın aracılığını yaptığınız içinde sizlere teşekkür ediyorum...

    Not: Norton ghost programını araştırmaya başladım tavsiyen için de tşk ederim




  • Teşekkürlerimi sunuyorum...
    quote:

    Orjinalden alıntı: KitapGibi

    quote:

    Orjinalden alıntı: by ThundeR

    Arkadaşlar pdf yi akşam evde okucamve programı kuracağımda, nasıl bir çalışma mantığıdır bu. Yani hiçbir pci kurtarma kartına ihtiyaç duymadan windows'u koruma altına lıyor. Bi de sanırım sürücü olarak korumaya alıyor değil mi?! Yoksa öle değilse sadece 2indows klasörünü korumaya alırız olur biter. Açıklama bekliyorum...

    Merhaba by ThundeR;
    Öncelikle belirtmek istediğim tek şey tam sürümünü kurman, 20 MB olan Deep Freeze çok daha iyi ve istediğin zaman kaldırma şansına sahipsin.
    Nasıl bir mantıkla çalışıyor soruna gelince;
    C: bölümüne oluşturduğu 7.54 MB büyüklüğündeki "Persi0" dosyasından bilgisayarın IMAGE'sini alıyor ve bunun içine aktif olduğu sürece hiç bir kayıt yapmıyor. Mantık bu arkadaşım.
    İstediğin HD'nin bölümlerini ayrı ayrı koruma altına alabilirsin. Kurarken en önemli ve dikkat edilmesi gereken bölüm ise burası zaten. Eğer bütün HD'leri koruma altına alırsanız kayıt yaptığınız dosya veya klasör bilgisayarı yeniden başlattığınızda hiç bir şekilde yerinde kalmayacaktır!!!!!!!!
    Bence en güzel kurulum şekli sadece C:\ bölümünü korumaktır. HD'nin diğer bölümlerine kayıt yapabilmek için en güzel çözüm budur!
    En güzel tarafı ise korkusuzca Internette dolaşmanız veya bilgisayarınıza Virus girmesi hiç önemli değil. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda ne gezdiğiniz Internet sitelerinden, nede bilgisayarınıza giren Virusdan eser bırakmıyor. Yani, ben böyle teslim aldım, yine böyle teslim ederim deyip hepsini silip atıyor. Deep Freeze muazzam bir koruma programı diyebiliriz.
    Virus dedikte, sanırım bu gece siteme "Norton Antivirus 2005" programını yüklerim. Sadece içine nasıl yükleneceği konusunda yazı yazmam gerekiyor, onu tamamlayınca yükleyecem. Linkini burada veririm.
    Saygılar ve iyi günler. KitapGibi





  • Belki yazılmış çizilmiştir. Gözümden kaçmış olabilir ama bu deepfreezenin 98 versionunu nereden indireceğim.?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maratbilgin
    Ayrıca şu anda bilgisayarımda iki tane işletim sistemi mevcut...biri 98 diğeri xp...Acaba deep freeze Xp den yüklesem ve aktifleştirsem... Win 98 i açtığımda sistemi yine koruma altına alır mı?

    Bu yazına binaen cevap yazdım sevgili "maratbilgin".
    2 sistemdede çalışıyorsa mesele yok demektir. ( Ben böyle bir deneme yapmadım.)
    Norton Ghostu bulamadınsa, benim siteden alttaki adresden alabilirsin. Bu mesajı yazdığım saatta yükleme oluyordu. Yarın dene istersen.

    http://www.kitapgibi.org/programlar/norton_ghost_9.0.exe Dosya boyutu 27 MB'dir.
    Saygılar ve kolay gelsin. KitapGibi




  • 98 için var ama cracki ayrıca crackin sorun çıkardığı biliniyor
    yani crackleyenler bile 60 gün dolunca çalışmadığını söylüyorlar
    işte adresi:9x/Me
    http://www.ayna.org/DeepFreezeSTDEval.exe

    Tam adres xp için
    http://www.kitapgibi.org/programlar/DeepFreeze5.20.220.1125Enterprise.exe

    ya ceko o kadar yazıyorum yani hiçmi sayfayı açıp bakmıyorsun
    dediklerimi yaptınmı peki neden yazmıyorsun?
    kitapgibi sende yapmışsan olayı çözmüşsündür demektir sana gerek kalmaz ama olmayan acemilre gelsin tarş olsunlar bana valla vericem.saç-yıkama=8 milyondur.oto xp cd için değer sanırım :) 20 dk da full sistem hazır
    eğer ceko kabul edersen yol +ücret olursa dükkanına gelip sorunu halletmeye çalışırım.yapamasam bile mutlaka yolumu alırım
    ama büyük ihtimalle çözerim.çünkü bende az uğraşmadım
    birde hala cvp gelemdi yazıyon.yani denedinde buraya olmadımı yazdın?eğer kabul ederde sana gelirsem yanımda bir tanede "haydar" getiricem belki belinde kırarım

    kitp gibi 100 100 zor be öyle upload etmeye vaktim yok.zaten olsa 128 adslle günlerce uğraşırım herhalde.en iyisi madem sen de oto xp cd si yaptın iso yapıp yayınlasana




  • quote:

    Orjinalden alıntı: by ThundeR
    Belki yazılmış çizilmiştir. Gözümden kaçmış olabilir ama bu deepfreezenin 98 versionunu nereden indireceğim.?

    Buyur arkadaşım, güle güle kullan.
    http://www.kitapgibi.org/programlar/Deep_Freeze.rar
  • 2 adet 80 gb samsung sata disk raid olarak kullanılıyor. windows xp pro Türkçe işletim sistemi mevcut. deep freeze kurmamın bir sakıncası olur mu- olmazsa hangi versiyonu kurmalıyım ve pdf. de anlatılana ek bir yöntem uygulamam gerekir mi?
  • quote:


    Orjinalden alıntı: xulux
    kitp gibi 100 100 zor be öyle upload etmeye vaktim yok.zaten olsa 128 adslle günlerce uğraşırım herhalde.en iyisi madem sen de oto xp cd si yaptın iso yapıp yayınlasana

    ISO'nun anlamı eşitlik olduğuna göre, ( önek, aynı, eşit anlamında.) Cezası var sevgili XULUX. Bu saattan sonra birde ceza ödeyemem. İsteyen olursa bana Mail gönderir bende adreslerine Kargo ile Ödemeli olarak gönderirim.
    Saygılar ve iyi traşlar sevgili xulux.
    Hoşça kal. KitapGibi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: failurea
    2 adet 80 gb samsung sata disk raid olarak kullanılıyor. windows xp pro Türkçe işletim sistemi mevcut. deep freeze kurmamın bir sakıncası olur mu- olmazsa hangi versiyonu kurmalıyım ve pdf. de anlatılana ek bir yöntem uygulamam gerekir mi?

    Tam sürümü olanını Yani 20 MB lik dosyayı indir ve kur.
    Tavsiyem Sadece C:\ bölümünü koruma altına al. Eğer diğer bölümlerdende koruma alırsan o bölüme Deep Freeze çalışırken kayıt yaparsan, bir dahaki sefere yapmış olduğun kayıdı bulamazsın. En Güzeli sadece C:\ bölümünü koruma altına almaktır.
    Bu arada 3 sayfadan oluşan bu Deep Freeze konusundaki yukarda yazılanları okuyup yeterince bilgi alacağını sanıyorum.
    Nereden indireceğim bu programı diye sorma sakın, döverim bak
    Sayfalarda yeterince link verdik onlardan indirebilirsin. hoşça kal ve kolay gelsin. KitapGibi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: KitapGibi

    quote:


    Orjinalden alıntı: xulux
    kitp gibi 100 100 zor be öyle upload etmeye vaktim yok.zaten olsa 128 adslle günlerce uğraşırım herhalde.en iyisi madem sen de oto xp cd si yaptın iso yapıp yayınlasana

    ISO'nun anlamı eşitlik olduğuna göre, ( önek, aynı, eşit anlamında.) Cezası var sevgili XULUX. Bu saattan sonra birde ceza ödeyemem. İsteyen olursa bana Mail gönderir bende adreslerine Kargo ile Ödemeli olarak gönderirim.
    Saygılar ve iyi traşlar sevgili xulux.
    Hoşça kal. KitapGibi


    sende olmasan bu forum ölmüş ya
    bu arada bu konuyu sabitleyipte bizleri destekleyen forum sahiplerine teşekkürü bir borç bilirim
    gerçekten bize iiyi sabrettiler ama okunma sayımız bayağıda olmuş bu guru verici bir şey.sanırım bazı arkadaşlar sırf deep nasıl çalışır diye giriyorlar ama bu sitede soru cevapları görünce daha çok bağlanıyorlar
    benim forumda böyle olsa keşke
    burda yazmak istediğim bu deep freezeyi network üzerinde create edipte aynı bir cafe programı gibi cafelerde veya şirketlerde deep programını networkten yöneten veya kullanan varmı?acaba bilen birileri bu konuları bursda paylaşabilirmi?




  • Deep Freeze konusunda uzman abilere( kitapgibi ve xulux) ve diğerlerine sesleniyorum...

    Bilgisayarımda iki adet işletim sistemi mevcut bunlardan birinde deep freeze programı yüklü yani aktif, diğerinde ise yüklü değil...D.F Yüklü olmayan işletim sistemiyle bilgisayarımı başlatıp D.F yüklü olan işletim sisteminin bulunduğu sürücüye girip istediğim dosyayı silip yerlerini değiştirebiliyorum... Bu deep freeze programının temel görevi nedir...Koruma altına aldığı dosya ya da sürücüleri herşeye karşı korumak değil mi? Buradan hareketle olası virüs saldırılarına karşı bu programın başarı şansı ne durumdadır... Yani bu programı aktif hale getirdiğimizde her halükarda koruma altına almıyor mu?
    Yorumlarınızı bekliyorum sayın abilerim...
  • isterse worm girsin isterse virüs tek resette her şey eski hline gelir
    ladox kartlarının işini bu yazılım yapıyor ve çok basit kullanımı vardır
    sadece sürücü yüklerken çökebilir bu durumda tüm sürücülerini yükle ondan sonra en son df yükle ok
    yeni bir donanım eklesen bile temkinli olmnalısın
    mutlaka image de almalısın(her ihtimale karşı)

    ayrıca senden izinsiz kimse ne format atabiliyor nede fdik yapabiliyor program izin vermiyor
    bunları yapmanız için pasifize edip unnistal ettikten sonra yapabilirsin yoksa hata verip işlemi durdurur

    bunun dışında asla sorun olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 8 Ekim 2004, 0:13:53 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.