Şimdi Ara

DEEP FREEZE NEDİR,NASIL KULLANILIR?(Resimli web sayfası VE FİLM ŞEKLİNDE) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
0
Favori
269.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha yeniyim burda daha 3 hafta önce aldığım toplama pcyi bu güne kadar sorunsuz kullandım ama bu gün kullanıcı ekranına gelipşifreyi yazıyorum masaüstüne girmio napiim ben şimdi bi yardım eli bi zahmet
  • program için teşekkürler
    sayfayı okudum aynen anlattığınız gibi yaptım ama
    1- değişiklik yapacağım zaman benden şifre istemiyor
    2- kasadan direk restart attığım zaman yazılımı koruyor ama başlat menüsünden normal kapattığım zaman değişiklik olmuyor. bu normalmi?
    teşekkürler
  • 1-şifre değiişmez vatan bölünmaz
    2- normaldir.normal kapat
  • Özene bezene anlatman gerekmezdi.. gereksiz herkez çok şey bilirse senin özelligin kalmaz.. anlattıgın program 1999 yılından beri var sen daha yeni duyuyorsun..Bir SQL Server bir Exchange server bir ISA Server i anlatta millet meslek sahibi olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterweb

Özene bezene anlatman gerekmezdi.. gereksiz herkez çok şey bilirse senin özelligin kalmaz.. anlattıgın program 1999 yılından beri var sen daha yeni duyuyorsun..Bir SQL Server bir Exchange server bir ISA Server i anlatta millet meslek sahibi olsun...

Ben bilmiyorum "masterweb". Anlatta bir şeyleri sizdende öğrenelim. Mademki bildiğin bir şeyler var, açıklamanızı bekleriz. Mademki bilgi paylaşılarak büyür/genişler demişler. Sizde bilgi dağarcığımıza bir şeyler katın.
    Özene bezene anlatman gerekmezdi.. gereksiz herkez çok şey bilirse senin özelligin kalmaz.. Diyorsunuz ve burada kendinizi biraz kasmıyormusunuz?
    Bence benim bildiğim her şeyi, başkalarınında bilmesini isterim. "Bana bir kelime öğretenin, bin yıl kölesi olurum" misali..
    Kendinizin bildiğini başkaları ile paylaşmamaya devam ve başarılar sayın "masterweb"

• quote:

Orjinalden alıntı: xulux

1-şifre değiişmez vatan bölünmaz
    2- normaldir.normal kapat

yok anlatamadım. yani kasadan restart atınca program çalışıyor ama güvenli kapattığım zamn çalışmıyor.
  • evet anlatamamışsın bu anlattığın şey normal değil bu yüzden unnistall et scandisk yap sonra tekrar kur ok
    hatta kurmadan öncee driverleride bir kontrol et derim sonra kur ok bu durumda hiç kişi görmedim
    masterwebe gelince maden sen 1999 dan beri biliyordunda hangi forumlarda adam akıllı anlattın acaba?
    benimde üye olduğum forumlarda bu program "öylesine" anlatılıyordu ama biraz resimli ve açıklayacı anlatınca millet peşine düştü
    ayrıca 8 ağustostan beridirwww.tamindir.com da editörlük yapıp yayınladığım günden beri 2500 i aşkın indirme rekoru kırdı . bazı forumlardada bu programdan bahsedilmeye başladı özellikle sık sık sisten çökerten acemilere iyi bir kaynak oldu.peki siz ne anlattınız veya neler yaptınız? kitapgibi arkadaş doğru söylemiş.sizinde katkılarınızı görelimde milletin ve bizim işimize yarasın
    ayrıca beni tanıyanlar iyi tanır kendimi ispat etmeme gerek yok ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 18 Eylül 2004, 19:59:10 >

• arkadaşlar dep freeze 4.20 yi kurdum ancak girişte istediği şifreyi yazmama rağman proğramı kaldıramlıyorum yarıdmmmmmmm edikm lütfen
  • 4.20 yi neden kurdun 5.20 duruken o kadarda link veriyorum
    ayrıca şifresini sen belirlersin sadece yani 1234 değil
    açtınmı şifre kutusu boşken ok tuşuna bas passwordu kendin belirle
    eğer sileceksen de boot thavedi seç aynı kurulum dosyasını tıkla alttaki unnistala bas ok
  • ben bılgısayarıma deep freeze 4.22 yı kurdum ama ana bılgısayarda kurmusum benım hesaplarım falan yenıden baslayınca allakullak oluyor kaldırmak ıstedım olmadı bende programı kapatıp c:faronics dosyasını sıldım sımdı program gızlıden calısıyo ama hıc bı ızı yok yenıden kurup kaldırmayı denıyorum ızın vermıyo ?? format ıbı bı sansımda yoko menuye gırmıyo otomatık F8 tusunu kılıtlıyo Bana yardım edersenız sevinirim
  • peki şifrenle girebiliyormusun?
    eğer şifrenle girebilme şansın varsa gir ve boot thavedi seç sonrada 4.22 yi çalıştır ve unnistal et
    yoksa Allah kurtarsın
  • Tabiki bilgi paylaşarak büyür bilgiyi paylaşmak kötü değildir.. Birilerinin yapmasını beklemeyelim bizler birşeyler yapalım..Kopyacılıgı bırakmak gerek.. Hangi siteye girersen gir mutlaka bir kopya yeri vardır... Çogu şeyi tam olarak açıklama kimse getirmiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 18_hasan

ben bılgısayarıma deep freeze 4.22 yı kurdum ama ana bılgısayarda kurmusum benım hesaplarım falan yenıden baslayınca allakullak oluyor kaldırmak ıstedım olmadı bende programı kapatıp c:faronics dosyasını sıldım sımdı program gızlıden calısıyo ama hıc bı ızı yok yenıden kurup kaldırmayı denıyorum ızın vermıyo ?? format ıbı bı sansımda yoko menuye gırmıyo otomatık F8 tusunu kılıtlıyo Bana yardım edersenız sevinirim

Arkadaşlar bunu defalarca yazdım. Deep Freeze Programını kurmadan önce Norton Ghost ile Hard Diskinizin mutlaka bir yedeğini ( image ) alın diye. Bunu yapmazsanız, Deep Freeze programı hakkında bilginiz de yetersiz kalınca, bu gibi sorunlarla karşılaşırsınız.
    Deep Freeze programı sorun yarattığı zaman veya sorununuz olduğu zaman, kaldıramıyorsanız, yapmış olduğunuz GHOST'u yükler ve sorunu ortadan kaldırmış olursunuz.

Arkadaşlar sorun olduğu zaman ( Kaldırmak istediğiniz an ) ilk önceki yapacağınız iş, "Başlatdan, Çalıştırı" açın ve oraya " msconfig " yazın. Açılan menüden, "Hizmetler" kısmına tıklayın ve orada Deep Freze ile ilgili penceredeki işareti kaldırın. Daha sonra PC'yi yeniden başlatın ve F8 Tuşuna basılı tutun, taaki, "Güvenli Kip" yazılarını görünceye kadar. Güvenli kipde çalıştırın. Bilgisayar açıldığı zaman C:\ nin içindeki "dfinstall ve Persi0" dosyalarını silin, ayrıca Program Files'i açın ve oradaki "HyperTechnologies" Klasörünü silin. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden çalıştırın ve sorunun kalkacağını umuyorum. Tabbi ki; bu anlattıklarım normal Install edilmiş bir Deep Freeze programı içindir, neden kalkmıyor diye karıştırılmış veya bazı şeyleri bazı uygulamalarla kaldırmak istemişseniz, sorun yaşayabilirsiniz. Burada tek şey kalıyor, bilgileri Hard Diskin başka bir bölümüne kopyalayıp, C:\ye FORMAT atmak ve Sistemi yeniden kurmak.

Tekrar Deep Freeze Programını kurmak isterseniz mutlaka 5.20 sürümünü kurun!

Benden bu kadar. Umarım bu yazdıklarım çoğunuza yardımcı olur. Saygılar ve hoşça kalın. KitapGibi

• quote:

Orjinalden alıntı: masterweb

Tabiki bilgi paylaşarak büyür bilgiyi paylaşmak kötü değildir.. Birilerinin yapmasını beklemeyelim bizler birşeyler yapalım..Kopyacılıgı bırakmak gerek.. Hangi siteye girersen gir mutlaka bir kopya yeri vardır... Çogu şeyi tam olarak açıklama kimse getirmiyor..

Donanın ve Internet hakkında ne kadar bilginiz var bunu bilmiyorum ama, bildiğim tek şey var. Buraya gelip henüz ilk mesajınızda aşağılayıcı kelimeler yazmanızı ve bir şeyler biliyormuş gibi "Bir SQL Server bir Exchange server bir ISA Server i anlatta millet meslek sahibi olsun." demeniz ve kendinizi kasmanızdır. Ben bu tavrınızı yanan bir alevin üzerine benzin dökmenize benzetiyorum.

Yahuu kardeşim, buradaki çoğu arkadaşlarımız çoğu şeyleri bilmedikleri için kendilerine yardım edecek birilerini arıyor. Belkide bir bölümü Windows'un nasıl kurulduğunu bilmiyor, siz SQL Server, ISA Server'den bahsediyorsunuz. Sorun bakalım bu soruyu burada, bakalım ne yanıtlar alacaksınız. Eminim ki; çoğu kişi bu nedir diye soracaklardır.

Bu sitedehttp://www.internettv.gen.tr/ sorular gördüm gülmekten yerlere yattım. Soru şu idi; Mausum takılıyor ne yapmam lazım? ( Kısaca yazdım.) Cevaplar ise şöyle: Yeni bir maus al, Mausun altındaki topu temizle, Driveri yüklenmemiş olabilir gibi bir sürü cevap verilmiş. Ben buradan yola çıkarak size soruyorum, Donanım ve Internet hakkında ne kadar bilgi sahibi insanlarımız? Bana sorarsanız malesef üzülerek buna cevap vereceğim, sadece %5. Gönül isterdi ki, %50, 60 diye yazayım.

Kopyalama işine gekince;
    Buna bende çok rastlıyorum ve çok güzel buluyorum. Herkes her şeyi bir yerden öğrenecek diye bir kaide yok aziz dostum? Ya ben o adresi bilmiyorsam, başka bir yerde karşıma çıkmışsa, ne güzel olur değilmi? "Domatesi her Manav satar, her manavın sattığı domatesinde tadı başkadır!" Sanıyorum ne demek istediğimi anlamışsınızdır sayın masterweb.

Hoşça ve sağlıcakla kalınız. Saygılar. KitapGibi

• kitapgibi döktürmüşsün ve sana katılıyorum +1
  • gerçekten çok iyi bi program, sağolun dostlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigjesus

deep freeze derin dondurucu deil mi benim bildiğim sebze falan saklanmıyo mu

• Arkadaşalr iyi hoş elinize sağlıkda bunun craği olmadan 60 gün sonra cortlayacak.Bu konuda kimse bişey yazmamış.Elinde craği olan yada bilgisi olan varsa bilgilendirirse memnun olurum.
    Saygılar.
  • ya bunu kaç defa yazıcam bu 5.20 full ok full
  • vermiş oldugun bilgiler icin tesekkür ederim gercekten güzel program.bizimle paylaştığın için sağol
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.