sistemi geri yükle yada format at yoksa olmaz kurmasaydın keşke
Önce CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuşlarına basıp programı disable yap. Ardından setup dosyasını tekrar çalıştır. Orada Uninstall butonunu göreceksin.
DeepFreeze in setup ı varsa onada uninstall seçeneği var onu dene http://www.eniyiprogram.com/Program.asp?ProgramCode=00011377 Deepunfrezer yazılımını indir RESTAT seçeneğini göreceksin atıyorum kafadan bunu 2 olarak ayarla (3,4.... da yapabilirsin ) ve pcye restat çek,
ONUN SURESI GECMIS DEMEK O!!! BASKA BI SURUMU YUKLE ORDAN CALISTIRIRKEN UNINSTAL CIKIYOR.ORDAN KALDIRABILIRSIN
quote:
Orijinalden alıntı: jiiips
ONUN SURESI GECMIS DEMEK O!!! BASKA BI SURUMU YUKLE ORDAN CALISTIRIRKEN UNINSTAL CIKIYOR.ORDAN KALDIRABILIRSIN
Başka bir sürümü yüklemek mümkün değil ki! Yüklemek istediğimde "Deep freeze 6 standard must be disabled before any install uninstall can proceed." uyarısı çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: rdrd
quote:
Orijinalden alıntı: jiiips
Başka bir sürümü yüklemek mümkün değil ki! Yüklemek istediğimde "Deep freeze 6 standard must be disabled before any install uninstall can proceed." uyarısı çıkıyor.
önce deepfreze i DISABLE etmen gerekiyor.Sonra setup ı çalıştıracaksın,uninstall butonundan kaldıracaksın.
Zaten disable olmuş yani ekranın sağ altında gözükmüyor fakat ne setup çalışıyor ne uninstall oluyor.
İlk önce deep Freenze devre dışı bırakman lazım daha sonra programı kaldırarak sorunu çözebilirsin .
Nasıl devre dışı bırakacağım? Bi türlü devre dışı olmuyor ki!
Baslat çalıştıra msconfig yaz enterla başlangıç programlarına gel orda deep freeze ile ilgili kısımların kutucuklarını kaldır daha sonra kaldıra bilirsiniz
benimde başıma geldi bi program tavsiye edildi hatırlamıyorum ama denilen herşeyi yaptım olmadı.format çektim kurtuldum.
quote:
Orijinalden alıntı: GeNccLuBeR
Baslat çalıştıra msconfig yaz enterla başlangıç programlarına gel orda deep freeze ile ilgili kısımların kutucuklarını kaldır daha sonra kaldıra bilirsiniz
Yazdığınız yerde deep freeze gözükmüyor ki.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetix82
benimde başıma geldi bi program tavsiye edildi hatırlamıyorum ama denilen herşeyi yaptım olmadı.format çektim kurtuldum.
Format atarım da bu sefer yeni programların kurulması çok vakit alıyor.
Format atılmadan şu problem çözülseydi şahane olurdu.
quote:
quote:
Valla bence siz görmüyorsunuz ekran görüntüsü çekip buraya koyarmisiniz ?
biosa girin. 50 yil ileri alin tarihi. windows u acin deepfreeze in kalktigini goreceksiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
biosa girin. 50 yil ileri alin tarihi. windows u acin deepfreeze in kalktigini goreceksiniz...
Bios şifresini unuttum.
quote:
quote:
quote:
Valla bence siz görmüyorsunuz ekran görüntüsü çekip buraya koyarmisiniz ?
Arkadaşım farzedelim ki Sizin dediğiniz gibi olsun yani "msconfig yaz enterla başlangıç programlarına gel orda deep freeze ile ilgili kısımların kutucuklarını kaldıralım". Fakat şöyle uyarı var : "Sistem Yapılandırma tarafından yapılan bazı değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız." uyarısı karşında ne yapacaksınız? Yani bilgisayar yeniden başladığında deepfreeze etkin olduğu için bu değişiklikler etkili olamıyor.
İnternetten DeepUnfreeze programı bulup, bu programla Deepfreez'i devre dışı bıraktıktan sonra deepfreeze uninstall etmeyi deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: yuksek
İnternetten DeepUnfreeze programı bulup, bu programla Deepfreez'i devre dışı bıraktıktan sonra deepfreeze uninstall etmeyi deneyin.