Şimdi Ara

Deep Freenze yardım silemiorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler Setupudan silmek istiom ama silemiom ağlıcam Deep Freeze 6 Standard must be disabled before any ınstall/unistal can porceed buda resim :http://img519.imageshack.us/my.php?image=adszmw1.png

• sistemi geri yükle yada format at yoksa olmaz kurmasaydın keşke
  • Önce CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuşlarına basıp programı disable yap. Ardından setup dosyasını tekrar çalıştır. Orada Uninstall butonunu göreceksin.
  • DeepFreeze in setup ı varsa onada uninstall seçeneği var onu dene
    http://www.eniyiprogram.com/Program.asp?ProgramCode=00011377
    Deepunfrezer yazılımını indir RESTAT seçeneğini göreceksin atıyorum kafadan bunu 2 olarak ayarla
    (3,4.... da yapabilirsin ) ve pcye restat çek,
  • ONUN SURESI GECMIS DEMEK O!!! BASKA BI SURUMU YUKLE ORDAN CALISTIRIRKEN UNINSTAL CIKIYOR.ORDAN KALDIRABILIRSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

ONUN SURESI GECMIS DEMEK O!!! BASKA BI SURUMU YUKLE ORDAN CALISTIRIRKEN UNINSTAL CIKIYOR.ORDAN KALDIRABILIRSIN

Başka bir sürümü yüklemek mümkün değil ki! Yüklemek istediğimde "Deep freeze 6 standard must be disabled before any install uninstall can proceed." uyarısı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdrd

quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

ONUN SURESI GECMIS DEMEK O!!! BASKA BI SURUMU YUKLE ORDAN CALISTIRIRKEN UNINSTAL CIKIYOR.ORDAN KALDIRABILIRSIN

Başka bir sürümü yüklemek mümkün değil ki! Yüklemek istediğimde "Deep freeze 6 standard must be disabled before any install uninstall can proceed." uyarısı çıkıyor.

önce deepfreze i DISABLE etmen gerekiyor.Sonra setup ı çalıştıracaksın,uninstall butonundan kaldıracaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten disable olmuş yani ekranın sağ altında gözükmüyor fakat ne setup çalışıyor ne uninstall oluyor.
  • İlk önce deep Freenze devre dışı bırakman lazım daha sonra programı kaldırarak sorunu çözebilirsin .
  • Nasıl devre dışı bırakacağım? Bi türlü devre dışı olmuyor ki!
  • Baslat çalıştıra msconfig yaz enterla başlangıç programlarına gel orda deep freeze ile ilgili kısımların kutucuklarını kaldır daha sonra kaldıra bilirsiniz
  • benimde başıma geldi bi program tavsiye edildi hatırlamıyorum ama denilen herşeyi yaptım olmadı.format çektim kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeNccLuBeR

Baslat çalıştıra msconfig yaz enterla başlangıç programlarına gel orda deep freeze ile ilgili kısımların kutucuklarını kaldır daha sonra kaldıra bilirsiniz

Yazdığınız yerde deep freeze gözükmüyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetix82

benimde başıma geldi bi program tavsiye edildi hatırlamıyorum ama denilen herşeyi yaptım olmadı.format çektim kurtuldum.

Format atarım da bu sefer yeni programların kurulması çok vakit alıyor.

Format atılmadan şu problem çözülseydi şahane olurdu.
  • quote:

quote:

Baslat çalıştıra msconfig yaz enterla başlangıç programlarına gel orda deep freeze ile ilgili kısımların kutucuklarını kaldır daha sonra kaldıra bilirsiniz

Valla bence siz görmüyorsunuz ekran görüntüsü çekip buraya koyarmisiniz ?
  • biosa girin. 50 yil ileri alin tarihi. windows u acin deepfreeze in kalktigini goreceksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

biosa girin. 50 yil ileri alin tarihi. windows u acin deepfreeze in kalktigini goreceksiniz...

Bios şifresini unuttum.
  • quote:

quote:

quote:

Valla bence siz görmüyorsunuz ekran görüntüsü çekip buraya koyarmisiniz ?

Arkadaşım farzedelim ki Sizin dediğiniz gibi olsun yani "msconfig yaz enterla başlangıç programlarına gel orda deep freeze ile ilgili kısımların kutucuklarını kaldıralım". Fakat şöyle uyarı var : "Sistem Yapılandırma tarafından yapılan bazı değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız." uyarısı karşında ne yapacaksınız? Yani bilgisayar yeniden başladığında deepfreeze etkin olduğu için bu değişiklikler etkili olamıyor.

• İnternetten DeepUnfreeze programı bulup, bu programla Deepfreez'i devre dışı bıraktıktan sonra deepfreeze uninstall etmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

İnternetten DeepUnfreeze programı bulup, bu programla Deepfreez'i devre dışı bıraktıktan sonra deepfreeze uninstall etmeyi deneyin.

Denedim olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.