Şimdi Ara

Deep Cool Gammaxx 300 Intel/AMD (Sıfır gibi, az kullanıldı) -100TL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tunceli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    NOT: Arkadaşlar ben burada bu ürünün satışını yapıyorum, ve gerekli bilgileri Deepcool'un kendi sitesinden araştırabilirsiniz. Soket bilgileri, hava akış ve basınç gibi değerleri, boyutları, rengi, mengi, herşeye bakabilirsiniz. Ben burada ürün hakkında performans incelemesi yapmıyorum. Dediğim gibi, ben geçici süreliğine bu ürünü intel işlemcide kullandım. Bu sonuçlar da sizi yanıltabilir, çünkü işlemcim Delid işlemi gördü. Default değerlerde bu havalarda sıcaklık değeri 60-65 derece full stress testinde, 4.9 1.27voltaj ile 78 ortalama max değeri. Kullandığım işlemci 8600K ve delidlidir. Lütfen bana xxx işlemcim var ısı değerleri nasıl olur gibi sorular sormayın. Ben her ay işlemci değiştiren birisi değilim. Sadece fan sesini söyleyebilirim; full rpm hızında hiç ses yok.
    Merhaba. 16.05.2020 tarihinde geçici süreliğine kullanmak için satın almıştım. Sıvı soğutucuya geçtiğim için satılıktır. Tertemizdir ve bir sorunu yoktur.
    Ürün hakkında detaylı bilgi almak için kendi sitesine göz atabilirsiniz ;
    www.deepcool.com
    GAMMAXX 300 DEEPCOOL- CPU Air Coolers
    https://www.deepcool.com/product/cpucooler/2013-12/7_481.shtml

Fotoğraflar ürünün kendisine aittir. Orjinal kutusu yoktur. Malesef kutusunu başka bir ürün kargolarken kullanmak zorunda kaldım. Kutu halledebilirim kargo sırasında...Faturası vardır. Garantisi var. Amd aparatı hiç kullanılmadı. İstediğim fiyat 100 TL. Fiyat oldukça uygun olduğu için indirim yapmayı düşünmüyorum. İndirim konusunda lütfen iletişime geçmeyin. Takas da düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 1 Ağustos 2020; 15:7:11 >

• www.hepsiburada.com
    Deep Cool Gammaxx 300 Soket Intel ve AMD 120x25mm Fanlı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/deep-cool-gammaxx-300-soket-intel-ve-amd-120x25mm-fanli-islemci-sogutucusu-p-BD801429

Buradan da kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz. Lütfen bana performans hakkında sorular sormayın. Aynı işlemciyi (8600k) kullanıyorsak bu soru mantıklı olabilir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 4 Ağustos 2020; 9:3:42 >

• Satılmış ama bundan sonra aklınızda olsun hocam.

Kutusuz ürünler garanti kapsamında değildir.
    Kardesim lütfen pratik deneyiminiz olmadan bu sekilde net bilgi verir gibi bilgi vermeyin. Gecen gün ekran kartım icin termal macun degisimi garantiyi bozar mı diye araştırdım ve burada sordumda, herkes masallah pratiği varmıs gibi bir agiz olup bozulur kesinlikle dedi. Gigabyte aradım kendileri ile görüştüm ve bozulmaz dediler. Bes gun icinde kartı yollayacağım. Bu tur şeyler firmadan firmaya degisir. İtopya mesela.. 2. El aldıgım monitör degisimi icin ısrarla beni yokuşa sürdü, ama nitekim urun sıfır urun ile degisti ve bana yollandı. İkincisi inventus 4 bucuk sene once yine 2. El aldıgım sıvı sogutucunun orjinal fanları, ve kutusu olmamasına ragmen ürün para iadesi yaptı tarafıma.

Aklınızda bulunsun.. Hicbir zaman pratik deneyimi olmayan ezber konusan deneyimsiz kullanıcıların dediklerine kulak asmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca az önce bile Rampage firması kırılan klavyemin tuşlarını ücretsiz olarak bana yollayacaklarını söyledi. Kutusuda yok...Ürünü kendilerine bile yollamadan bana bu uygulamayı yaptılar sağ olsunlar...
    Akıl var mantık var...10 sene garantisi olan ürünler var. Bu süreçte millet neden kutusunu saklamak zorunda kalsın ki ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 28 Ağustos 2020; 18:11:21 >
  • Markalar kutusu olmayan ürünlere marka değerini korumak için garanti sağlamaya devam edebilirler. Ancak hukuki olarak garanti belgesini ve Tüketici Kanunu'nu incelerseniz kutu ve kutu içeriği garanti kapsamı için şarttır.

Mesela satışını yaptığım bu ürünü bu firmadan satın aldım. Lütfen biraz mantıklı olun. Varsa elle tutulur bir gerekçeniz, onu buraya koyun. Mümkünse gevelemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 28 Ağustos 2020; 18:24:10 >

Orijinalden alıntı: design.code

Markalar kutusu olmayan ürünlere marka değerini korumak için garanti sağlamaya devam edebilirler. Ancak hukuki olarak garanti belgesini ve Tüketici Kanunu'nu incelerseniz kutu ve kutu içeriği garanti kapsamı için şarttır.
  • Gerçekten komik. Satılmış bir ürün ilanına gelip bunu yazmanız neden yani ? Bunun için gider ayrı bir konu açarsın ve bilgilendirirsin insanları :) Yalnız bu şekilde bilgilendirme lütfen. Başından geçen bir olay varsa bunu anlatırsın daha sağlıklı olur. Bahsettiğin durumlara benzer olaylarım oldu benimde tabi ki, ama ben genel olarak garanti konusunda kutusuz diye hiç sorun yaşamadım. Bundan sonra zaten buna benzer bir sorun yaşadığım zaman kesinlikle forumlarda ki kullanıcılara neyin ne olduğunu sormayacağım. Geçen sordum işte, ekran kartımın termal macununu değiştirdim diye ne olur garanti durumu diye, herkes 3 saniye sonra "garanti bozulur" yazdı. Gigabyte'ın ekran kartı bölümü yetkili servisini aradım ve durumu kendilerine de anlattım. Termal macunun değiştiğini. E adam neden bana geveleyen deneyimsiz kullanıcılar gibi tepki vermedi ? Yollayın dedi.

Satılmış olması önemli değil, ben sonraki alışverişlerinizde kutusunu kaybetmeyin diye uyarmak için yazmıştım. İster kaybedin, ister kaybetmeyin beni ilgilendirmiyor. Başka kullanıcılara faydalı olur, siz istediğinize inanabilirsiniz.

Karşıt fikir olarak 2 firmanın kendi çapındaki uygulamasını koymuşsunuz. Bu firmalar işlerine gelmediği zaman garanti kapsamına almayı kutusuz olması gerekçesiyle red edebilirler. Herkese aynı uygulama yapmak zorunda değiller. Kutusu ve kutu içeriği eksik ürün tüketici tarafından kusurlu sayılır. Tüketici Kanunu'na göre değişim hakkı kullanılamaz.

Benim size Tüketici Kanunu'nu madde madde açıklayacak vaktim yok, öğrenmek isteyen açar bakar.
  • Allah ım sen bana akıl fikir ver. Bana kalkıp ler ler de edebilirler diyor, ama kendisi sonuna kadar net ve doğru. Anlamıyorum yani. İnsan bana ler ler ler demek yerine kendi söylediklerini düşünsün önce ve kendine aynı psikolijinin tersini yapsın ler ler ler de...Engelleyecekmiş beni. Eyvallah valla 2 gram beynim vardı o da gitti şu an.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.