Şimdi Ara

Dedicated Server ? (Cs 1.6) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
27.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Addons klasörü zaten boştur, onu siz oluşturacaksınız, içine metamod amx mod vs gibi eklentileri de kendiniz kuracaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aqteam06

Beyler bu server kurmada addons klasörü diosunuz ama bende yok buraya link olarak koyabilecek olan varmi cok acilll!!!!!!!!!

http://www.amxmodx.org/dl.php?filename=amxmodx-installer-1.8.1.exe

Burdan dosyayı indir kurulumda Kendi oyununun cstrike dizinini seç o halleder herşeyi metamod amxmod kendisi kurar

Addons Klasörüyle felan uğraşmassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 13 Şubat 2009; 1:40:59 >

• YA LUTFEN BIRISI YARDIM ETSIN LUTFEN ARKADAŞLAR BEN SERVER ACTIM AMA BENDEN BASKA KIMSE GIREMIYO NASIL YAPICAZ BUNU BIRISI LUTFEN YARDIM ETSIN MSN ADRESİM:akkaya_003_003@hotmail.com
  • godmode çalışmadı ya pluginste aktif görünüyo ama
  • Oyuna giriyorum ama admin değilim.Bunu nasıl hallederiz nolur yardım edin
  • Amxmodx yüklediyseniz admin olmak için gerekli ayarları yapmanız gerekir. Bunları 'cstrike\addons\amxmodx\configs' klasöründeki users.ini dosyasını not defteri yardımı ile açarak yapabilirsiniz. En son kısıma geldiğinizde örnek adminlikler göreceksiniz, onlara benzer şekilde hazırlayabilirsiniz. Yaptıysanız ve olmadıysa başka bir şifre deneyin.
    örnek olarak;

"TooRop." "dhaber" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

bunu ayarlayıp kaydettikten sonra oyuna girerek konsola;
    name TooRop.
    setinfo _pw dhaber

şeklinde yazın ve servera bağlanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 19 Ağustos 2010; 20:12:08 >
  • Server adı : Olympos Pro Clan Server + FULL MOD
    İp adresi : 212.174.136.4
    Kaç Kişilik: 22
    Sxe : Yok
    Adminlik Alım Şartları : 10 TL + Deneyimli Adminler
    Adminlik iletişim : secret_spy_62@hotmail.com

Ek Bilgiler : 1:Serverimiz 7/24 açıktır.
    2:Top 15te birinciye adminlik
    3:5 ve daha fazla oyuncu getirene adminlik
    4:Sürekli admin kotrolü + istek map kabulü
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

Amxmodx yüklediyseniz admin olmak için gerekli ayarları yapmanız gerekir. Bunları 'cstrike\addons\amxmodx\configs' klasöründeki users.ini dosyasını not defteri yardımı ile açarak yapabilirsiniz. En son kısıma geldiğinizde örnek adminlikler göreceksiniz, onlara benzer şekilde hazırlayabilirsiniz. Yaptıysanız ve olmadıysa başka bir şifre deneyin.
    örnek olarak;

bunu ayarlayıp kaydettikten sonra oyuna girerek konsola;
    name TooRop.
    setinfo _pw dhaber

şeklinde yazın ve servera bağlanın.

"TooRop." "dhaber" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Bunu yazdıktan sonra başına --> ; <--- koymam gerekli mi ?

• Onu koyarsanız geçerli olmaz, ' ; ' komutları engeller ve genelde örnek vermek için kullanılır.
  • Eski Mesaj: Msne gelirmisin bişeyler sormak istiyorum.Profilindeki msni eklemiştim.

Yeni Mesaj: Bu yazdıklarımın başındaki --->"<--- bu işareti silmem mi gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDeaN -- 21 Ağustos 2010; 0:30:37 >
  • UP !
  • Silmeden eklemen gerekiyor. Msne ancak gece girebilirim, uygun olursan görüşürüz. Olmazsa amxmodu kendime kurup çalıştığına emin olduktan sonra sana gönderebilirim.

• Hocam rcon komutları tamamda amx komutlarını kullanamıyorum, işe yaramıyorlar
  • amxmodx kurulumunda sorun olabilir, kendi sitesinden download kısmından en son sürümünü indirerek kurun. İsterseniz oradan indirip kurun(kurulum amxmodx çalışması için zorunlu), ben istediğiniz eklentileri kurup adminlikleri ekleyerek dosyaları çalışır halde size gönderiyim.
  • quote:

amxmodx kurulumunda sorun olabilir, kendi sitesinden download kısmından en son sürümünü indirerek kurun. İsterseniz oradan indirip kurun(kurulum amxmodx çalışması için zorunlu), ben istediğiniz eklentileri kurup adminlikleri ekleyerek dosyaları çalışır halde size gönderiyim.

Hocam pluginler çalışyor ancak admin olarak gözükmüyorum konsola girmeden önce setinfo _pw "şifrem" yazdığım halde admin olamıyorum.
    Adımda düzgün.Nedenini anlamadım.
    Birde modemin 27015 numaralı port'unu açtığım halde diğer kişiler benim server'ıma bağlanamadı.
  • Arkadaşlar dedicated server konsolundan amx_addadmin komutuyla kendimi admin yapabiliyorum ancak users.ini dosyasını açtığımda son satırda ki yazı şöyle oluyor;

"STEAM_ID_LAN" "şifre" "abcdefghijklmnopqrstu" "ca"

eğer kendi yazdığım isimle gireceğimde ise dedicated server konsolunda şöyle yazıyor; (users.ini dosyasına gerekli bilgileri yazdığım halde)

SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined

Ve de başkaları hala ağıma bağlanamıyor

Adminlik sorunununa çözüm bulsanız benim için yeterli olacak
  • SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined
    yazması önemli değil, adminlik ile bir ilgisi yok. Bu yazı bir başkası servera girmeyi denediğinde çıkıyorsa servera girebilmesi gerekiyor.
    Serverı başlatırken Valve Anti-Cheat korumasını devre dışı bırakıp deneyin bir de.
    Portları sorunsuz açtığınızdan eminseniz,http://www.ip-numaram.com adresindeki ipyi arkadaşlarınıza verdiğinizde girebilmesi gerekiyor. Ayrıca serverı açtığınızda Network kısmının, serverı başlattıktan sonraki Main penceresinde de Internet olduğundan emin olun. Adminlik konusunda pm göndermişsiniz, cevapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 23 Ağustos 2010; 19:03:18 >
  • Toorop Kardeşim sana birşey söylicem 1.si yüklerken dedicated yazan şeyle yüklenmio hata verio amx mod 2.si ise dediklerini uyguladım swye giriyorum admin olamıyorum resimli anlatım yaparsan sevinirim kardeş kafayı yiyecem :(
  • quote:

Tamadır. Çözdüm. İsterseniz anlatıyım.

AmxModX i yükledim fakat yüklerken normalde Select Mod Directory seçin deniliyor fakat siz Dedicated Server la ilgili birşey var onu seçin öyle yükleyin tamamdır. Sonra Dedicated Serverı başlatın inteneti(yani lan değil) seçin sonra port numarası yazın herhangi bir mesela benimki 19999 bunu ben kafamdan koydum orada zaten yazıyon port numarasını yazmanız gereken yer. Eğer arkadaşlarınızla oynamak isterseniz onlara 192.168.1.2:"port numarası" şeklinde verin. Benimki 192.168.1.2:19999 arasıra açık oluyor isterseniz girebilirsiniz
    Eğer AmxModX i nerden bulucam nasıl kurucam derseniz yazın açık bir şeklide anlatıyım .

ya sen orada Dedicated server la ilgili bişey var onu seçin dedinya tıkladım ondan sora bir hata ile karşılaştım.

• Şuan cs bile yüklü değil bilgisayarımda arkadaşlar, tam hatırlamıyorum fakat select mod directory ile de kurulum yapabilirsiniz. Sadece, kurarken cstrike seçeneği vardı sağ altda doğru hatırlıyorsam onu seçin, dizin olarak da cstrike klasörünün bulunduğu dizini gösterin cstrike değil. valve/cstrike ise valve şeklinde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.