Şimdi Ara

Dedemle parkataki maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kreşten izne gelmiştim dedemle r vebni evde bkeliyor lardı ve ben girdiğimde 10dakika kadar bayılmıştım uyandığımda başımda dikiliyorlardı babamla annem bütün gün evdesin git dedenlerle parkta oyna dedi ve dedemlerle parka gittik park çok sessiz ve uğultuluydu balgamcı dedem parktaki hayvancağızlara balgamlarından tattıyıroyrdu torpik ağaçları vardı parka girdiğimizde dolandırıcı dedemin kafasına karpuz düştü ve yerçekimi kanunu buldu parkta oyun oynuyorduk herşeygüzel gidiyordu ancak bi anda heryer gölgeller ile kaplandı karşıdan 3 yandan soldan sağdan önümüzdeb arkamızdına siyah adamlar geliyordu dedemler bunela falan derken siyah adamlar kaleşnikof pompalı snipe eagle golfd ile bize ateş etmeye başladılar o anda dolandırıcı deddem zincirlerini koparmış matrıx edasıyla kurşunları püskürtüyordu balgamcı dedem ise balgam kalkanı ile bizi koruyordu bu şekilde ikibuvuk günböyle devam etti biz şaşırmıştık çünkü siyah adamlar kaybolmuştu dolandırıcı dedeme durumu izah etmesini söyledik ve bize izah etti ulluminatiyi dolandımıştı ve canını almaya çalışıyordu dedemle ben onurumuuzu kırdıpınız izah ederek dolandırıcı dedemi terk ettki o günden beri onla ögörüşnüyoeuz

• OKUMAYIN OLMAMIŞ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi okuluna doğru yola koyul. Akşam gelince devam edersin.
  • sen birinci siniftan tekrar yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upppiii upi upi upi
  • uppiiii yupii
  • opi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okurken acı çektim.
  • okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .s
  • okuyamadım bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.