Şimdi Ara

Dedemi çığlık atan kız öldürdü [İbretlik]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dedem 80 yaşında adamdı... Evde bütün gün sıkıldığı için benden oyun felan istemişti bu akşam götürmeye gittim oyunları işte girdim eve... adamcağız bilgisayarın yanında sırtüstü yatmış... hafiften bi çığlık sesi geliyor bilgisayara baktım o ağzı gözü yamulmuş kadın duruyor... anılarım felan kıpraştı bi an o kızı görüp korktugum günler felan... neyse işte o hafiften gelen seste kulaklıktan geliyormuş... hemen o çığlık atan karıyı kapattım tabi [ne yapacağımı bilemediğim için hemen kapattım aklım yerinde olsa geri tuşuna basar hangi siteymiş kim atmış bakardım ]... Sonra nabzını kontrol ettim dedemin [biraz zor buldum gerçi... bulduğumdanda emin değilim ama ] baktım nabız yok telefona sarıldım... babamı arıyacaktım ama babamın babası olduğu için söylemek istemedim o yüzden annemi aradım böyle böyle dedim etraf biraz sessiz olduğu için tırstım dışarı çıktım kapının önünde annemi bekledim annem hemen geldi ardındanda 1-2 dakika geçmeden ambulans geldi... Annem babamı çağırdı... Ben eve gitmek istedim... babamın halini görmek istemedim... Ev uzakta olmadığı için yürüyerek gittim... Kafamı dağıtmak için banyoya girdim. Çıktığımda annemleri aradım ne oldu diye açmıyorlar şuan ne oldu bilmiyorum...

• gerçekse geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

gerçekse geçmiş olsun

Geçmiş olsun ? Adam öldü diyorum [Sevmezdim rahmetliyi modemimi hackleyip dururdu ]
  • Tamam.
  •  Dedemi çığlık atan kız öldürdü [İbretlik]
  • aralara bu işareti koymasaydın belki inanabilirdim.
  • Açmayın dedeler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoog

aralara bu işareti koymasaydın belki inanabilirdim.

İnanman için ısrar etmiyorum

Adam öldüğü için bişey hissetmiyorum niyedir beyler üzülmem gerekmiyormuydu ? Babam için üzülüyorum bitek
  • tamam.
  • önce başlığı gördüm güldüm ve dedim ki; bu başlık iş yapar.

sonra üşenmeden konuyu okudum ve tebessüm bile etmedim.

yani sen bunu hakettin

dıkşın dıkşın.. bu sefer rısa baba halletti

Dedemi çığlık atan kız öldürdü [İbretlik]

• quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

/>

bende hayır diyorum ve iki hayırla uğurluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 3 Ekim 2011; 18:00:35 >
  • Gerçek mi lan bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 3 Ekim 2011; 18:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

/>

bende hayır diyorum ve iki hayırla uğurluyoruz

bende hayır diyorum hayırlar 3 oldu ama bir dahakine seni survivora götürücem...
  • iyi yorumlar yapsaydın serin bi hikaye olacakmış ama olmamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.