Şimdi Ara

Dedem Eve Dostunu Getirdi Beni de Evden Attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forumu bıraktım ve halen geri döndüm de sayılmam. Sadece sizlerden akıl almak için yazıyorum. Lütfen ciddi cevap verme niyetinde olanlar yorum yazsın. Dedem babannemle bu yaz boşandı. Yaşadıkları ev babannemin üstüneydi. Babannem dedemi evden kovdu ve dedem de benim evime geldi. Ben öğrenciyim ve yaşadığım dairenin kirasını çalışarak veriyorum. Dedemle birlikte bir kaç ay yaşadık sonra dedemin telefon da bir kadınla whatsapp görüşmesini yakaladım. Bu kadınla geceleri falan buluşuyordu, bu kadına para falan yolluyordu. Görmezden geldim. Dün sabah zil çaldı ve kapıya bir kadın geldi, hemen aklıma o kadın olduğu geldi. Geçti oturdu dedenin arkadaşıyım falan dedi. Dedem 70'e merdiven dayadı, kadın 42 yaşındaymış. Ardından dedem geldi eve, salon da hep beraber oturduk. Oğlum ben evlenicem bekarlık çok zor falan dedi. Ben de iyi dede evlenin falan dedim. Akşam kadın evden gitti, dedem ile salon da konuşmaya başladık. Oğlum biz kadınla bu evde yaşamayı düşünüyoruz. Sen de babannenin evine gidersin babannene bakarsın demez mi. Ben o anda çıldırdım, ulan ben sizin köleniz miyim? Sen kimsin benim evime göz dikiyorsun, göz dikmeyi geçtim ne hakla karı getiriyorsun, benim geleceğimi düşünen yok mu, siz ne biçim insanlarsınız diye sözlü tartışmaya girdik. Dedem aniden suratıma tükürdü ben de odama geçtim. Ardından dedem polis çağırıp beni kendisini dövdüğünü ve can güvenliğinin olmadığını söylemiş polislere, ben böyle bir şey olmadığını polislere söylememe rağmen karakola götürdüler. akrabalar falan geldi karakoldan çıkardılar beni. Şimdi yengemler de kalıyorum. Ev dedemin üstüne, 18 yaşından önce oturmaya başladığım için dedem üstüne yaptırdı. ama kira parasını hep ben kendim verdim. Oturduğum çevrede 2.5k dan az kira yok. oturduğum daire 1.5.

Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Lütfen tavsiye verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 5 Ekim 2021; 18:19:1 >

• up

• Dedene vur tekmeyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

Nasıl vurayım hocam ya. Hep dedeme güvenmişimdir. Bana böyle bir şey yapacağı aklımın ucunda geçmedi.

• Acımamalısınız hocam

• hayat böyle, ev onunsa bir şey yapamazsın

Sanki ev tutacak parası yok benim düzenimi neden bozuyoorsun ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yumruğunuzu masaya vurun o kadınla eve çıksın

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Kadını da kandırmış hocam. Türlü türlü vaatler vermiş. Kadına villam var, apartmanlarım var falan demiş. Kadın halen bilmiyor benim evde yaşayacaklarını. Çıldıracam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 5 Ekim 2021; 18:39:57 >
  • edwird?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samimi söylüyorum ortak özellik falan herhalde bu dedeler hep tükürüyor. Arkadaş tokat at, küfür et, neden tükürüyorsun ya. Bütün gün kahvede çay içiyorsun, sabah yumurta yiyorsun dişlerini fırçalamıyorsun bir de gelmiş yüzüme tükürüyorsun.

• Yarabbi şükür dedin mi

• Sen adam değilsin itsin dedim

• Dedene de ki bir kızda ben getireyim swinger yapalım. Emin ol kabul eder.

• Hocam dedem üçümüzü birden götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 5 Ekim 2021; 18:54:13 >
  • Kaplumbağa deden

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

Pek değil aslında

• Dede sana bir kadın daha getirim diyip aktif birini getir 

•  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.