Şimdi Ara

Deccal Amerika'da! Sırada İsrail!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ise İsraile geçmek istiyor. BOP projesi ile dünya tek bir yerden yönetilecek. Büyük israilin başkenti Kudüs olacak.

Deccal şuan nerede? ABD'de. Eskiden İngiltere'de idi. Ve İngiltere yönetiyordu dünyayı. Şimdi ABD'de.

Sırada İsrail var. Son mekanı burası olacak. Hazırlıklar bunun için.

Tüm ortadoğudaki savaşlar,kan,pislikler,haksızlıklar, yüksek vergiler Deccal'in karargahının rahatı için. Karşı koyacak kimse olsun istemiyorlar. Müslümanlara zulmün ve rahat yüzü görmemelerinin kaynağı budur.

ABD NEDEN İSRAİLİ KORUYOR VE PARA YOLLUYOR. Cevabı bu.

Ne yapmamız gerek?

Gelişmiş silahlar-araçlar,çok iyi bir Pro ordu.İnsanların bunalıma girmemesi için rahat yaşam standartları.

Devlet acilen çok gizli bir kaç kurum oluşturup savaş zamanı halkın silahlanması,kendini savunması için proje hazırlamalı.

Gizli üretim tesisleri oluşturup, savaş zamanı minimum erzak ihtiyaçlarını karşılayabilmeli.

Gizlice petrol kuyuları oluşturulmalı. Savaş zamanı kimse yakıt vermez. Kendi petrolümüzü çıkartıp işleyecek gizli tesisler kurulmalı.

Ve daha bir sürü şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 15 Eylül 2016; 13:10:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deccal Türkiyede ne amerikası

• deccal kim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdür,

Kendine bir hobi edinmişsin; iyi, güzel de bizi durmadan fantastik öykülerinle meşgul etmesene. Matematik öğren, fizik öğren, tarih öğren ya da en azından elle tutulur birşeyler için enerjini harca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Müdür,

Kendine bir hobi edinmişsin; iyi, güzel de bizi durmadan fantastik öykülerinle meşgul etmesene. Matematik öğren, fizik öğren, tarih öğren ya da en azından elle tutulur birşeyler için enerjini harca.

Arkadaş hem öğrenmek için soruyorsunuz cevap verincede bizi oyalama diyorsunuz. Ne istiyorsunuz.?

• Bana göre dünyayı yöneten asıl güç İngiltere ama vitrinde gözükmüyor.

Şu dediklerin zaten var olan şeyler. Özel harp daireleri, seferberlik kurulları var TSK içinde toplandıkları yerler meşhur kozmik odalardır. Hatırlayın 2010 öncesini kozmik odalara savcılar giriyordu, devletin mahrem sırları satıldı.

18 Temmuz da Habertürk teki yayında Metehan Bey aynen şunu söyledi "bana o zamanlar ege ye çıkarma planlarının gönderildiği bir mail aldım. bir kaç hafta önce güncellenmiş planı yollamışlardı. Genelkurmaya gittiğimde olmaz böyle birşey deyip üstü kapatılmıştı" dedi.

quote:

Devlet acilen çok gizli bir kaç kurum oluşturup savaş zamanı halkın silahlanması,kendini savunması için proje hazırlamalı.

Gizli üretim tesisleri oluşturup, savaş zamanı minimum erzak ihtiyaçlarını karşılayabilmeli.

Gizlice petrol kuyuları oluşturulmalı. Savaş zamanı kimse yakıt vermez. Kendi petrolümüzü çıkartıp işleyecek gizli tesisler kurulmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

Bu mesaj silindi.
    Çinde Yecüc Mecüc olduğunu düşünüyorum. @hkD

Ahahsafh 😀😀@Hyperionx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 15 Eylül 2016; 13:37:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazının ana konusu deccal seyahati seviyor
  • bunu iddaa edenin ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatması lazım
  • Konu dışına yallah.
  • Acilin , deccal benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Acilin , deccal benim

Bi hinlik sezmiştim zati.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.