Şimdi Ara

Decathlon'daki Domyos Barbell 160 kg üzerine dayanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlerde eve squat rack,bench sehpası, barbell ve ağırlıklar ile spor yapacağım bir yer kurmayı düşünüyorum. olimpik barlar oldukça pahalı ve şimdi toplamaya kalksan 3000' tl yi geçiyor. decathlondan hepsini toplasam tam 3000 tl yapıyor.

şu linkteki ürünü almayı düşünüyoruym
    DECATHLON
    Vücut Geliştirme - KAS GELİŞTİRME BARI - 2M
    https://www.decathlon.com.tr/halter-2m-id_8289900.html

Çelik bar.
    Garanti: 5 yıl.
    Maksimum ağırlık: 160 kg
    kendi ağırlığı da 10 kilo

fakat ben buna deadlift yaparken 165 kilo taksam bar kırılır mı ?

• Kırılma olmaz, ağırlık Barın kapasitesini aşıyorsa bar yamulabilir. Ağırlıklar çıkınca bar düzeliyorsa o ağırlıklar kullanılabilir lakin bar yamuk kalır düzelmezse bar o ağırlığı kaldıramıyor demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 tl ye 3-4 yil kombine salon uyeligi alirsin. Hem etrafinda insan olur yeri gelir yardim eder...

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

3000 tl ye 3-4 yil kombine salon uyeligi alirsin. Hem etrafinda insan olur yeri gelir yardim eder...
    onu yapcak olsam sormazdım zaten. 3-4 yıl sonra bitince ne yapacaksın? ben ömürümün sonuna kadar yetecek bir şey kuracağım evime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Kırılma olmaz, ağırlık Barın kapasitesini aşıyorsa bar yamulabilir. Ağırlıklar çıkınca bar düzeliyorsa o ağırlıklar kullanılabilir lakin bar yamuk kalır düzelmezse bar o ağırlığı kaldıramıyor demektir.
    sence yamulur mu bu bar?
  • Bende 165 cm bar var. En fazla 167 kg ye çıkabilmiştim yamulma olmamıştı. Alacağın barında yamulacağını sanmıyorum. 200 kg üstünde olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Bende 165 cm bar var. En fazla 167 kg ye çıkabilmiştim yamulma olmamıştı. Alacağın barında yamulacağını sanmıyorum. 200 kg üstünde olabilir.
    sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynısı bende var. Bundan önecede standart bar vardı. O bile 230 alıyor bu ondan daha iyi 250 rahat alır.

• Decathlon fitness bölümünde çalışmış biri olarak söylüyorum. Teknik kısımda yazan max ağırlığın üzerine çıkmamaya çalışın ürünler testlerden geçiyor o rakamlar ona göre yazılıyor. 160kg max yazıyorsa 200 e kadar sorun olmaz o payı bırakıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyriakos

onu yapcak olsam sormazdım zaten. 3-4 yıl sonra bitince ne yapacaksın? ben ömürümün sonuna kadar yetecek bir şey kuracağım evime.

Alıntıları Göster
    Öyle sağlam bişiler almak istiyorsan domyosla falan olmaz o işler. Düzgün bişiler alamayacaksan en iyisi spor salonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.