Şimdi Ara

Decahtlon Spor Ayakkabı 24.99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
3.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.decathlon.com.tr/ekiden-one-kadin-kou-ayakkabisi-id_8311314.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 39 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

39 numara

+ beyaz
    ama çok iyi ayakkabılar, tavsiye ederim

• 0.89 kuruşa güneş sonrası krem vardı burda bitti mi o krem
  • mağazalarında özellikle bayan koşu ayakkabılarında bugün seri sonunda bayağı indirim vardı. 130 civarı olan iki model 46 ve 49 liraydı.
  • ben kızkardeşime aldım teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yinede fena deyil haber veren gardaşa teşkürler,palet büyüklüğünde ayağı olanlar için bulunmaz fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trinidinas -- 2 Aralık 2016; 12:12:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün mağazalar internete özel fiyat düşürüyor. bu antika Fransız dengesiz firması da mağaya göre fiyat düşürüyor. bazı mağazada alakasız ürünler indirimde oluyor. en uyuz olduğum muhabbet. belli bir stok indirim yapman gerekiyorsa mağaza payına bölersin kaçartane düşerse her bölgedeki insan faydalansın. yada böyle bir durum var ise internette indirim yaparsın takip eden herkes faydalanır.
  • Pirelli tabanli modeli cok iyi. Nike falan hikaye...

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Pirelli tabanli modeli cok iyi. Nike falan hikaye...

Hangi modeli?

• smclk89 kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde sık sık mağazayı ziyaret etmen sağlanıyor çok da mantıksız değil aslında ayrıca mağaza indirimleri stok durumunu ve satışlara göre mağaza tarafından belirleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek numara kalsa da fırsat fırsattır
  • Saniye farkıyla kaçırdım, sepete ekledim ödeme onayını verirken sepeti güncellemeniz lazım dedi stokta kalmadı uyarısı verdi sonra :(
  • Stok bitmiş.

Bu arada bu ayakkabı bayan ayakkabısı 2 ay önce eşime almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Saniye farkıyla kaçırdım, sepete ekledim ödeme onayını verirken sepeti güncellemeniz lazım dedi stokta kalmadı uyarısı verdi sonra :(

Satışta alabilirsiniz

• mağaza teslimli havaleli 39 aldım. meğerse hanım 37 giyiyormuş. mağazada aynı fiyatlı değişim olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

mağaza teslimli havaleli 39 aldım. meğerse hanım 37 giyiyormuş. mağazada aynı fiyatlı değişim olur mu?

Mağazada değişim imkanı varsa fiyata bakılmaz ürüne bakılır benim bildiğim. Ama mağazada numara var mı onu da sorgulayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.