Şimdi Ara

Debug error R6025 - pure virtual function call Hatası :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son dönemlerde bilgisayarımda NSF Most Wanted oynarken oyun enteresan biçimde kendisini kapatıp masa üstüne düşmeye başladı, Bunan yanında NFS carbonda benzer biçimde kendisini sonlandırıp masa üstüne düşüyor, Most wanted kapanınca arada hata mesajları çıkmasına rağmen carbon bazen hiç bi hata mesajı vermeden veya sadece "özür dileriz bu programda bi hata oluştu ve kapatılması gerekiyor" mesajı vererek oyunu kapatıyor..

Arkadaşlar bunun yanında CC3 Tiberium Wars'i saatlerce oynuyorum hic bi sorun olmuyor.

Acaba sorun oyunlarda mı..? işletim sisteminde mi..? ve bu Debug error R6025 - pure virtual function call Hatası nedir bilen var mı..?

bu arada makinemin özellikleri (oyunları rahat kaldırıyor)

Asus anakart

P4 - 1.8 dual core (çift çekirdek)

1 gb / 667 Mhz ram

512 mb Ati chipsetli Asus Ekran karti

Dikkat ettim Most wanted en son kendisini kapattığında şu mesaj ortaya çıkmıştı :

konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardım ve görüşlerini rica ediyorum..

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_mysterious -- 8 Nisan 2008; 11:03:33 >

• Derlemeyle ilgili bir hataymış gibi gözüküyor eğer diğer oyunlarda yapmayıp bu oyunda yapıyorsa oyunun dosyalarıyla ilgili bir sorunolabilir. Düzgün çalıştığına inandığın bir cd bulup oradan tekrar oyunu kurabilirsin.
  • dostum aynı sorunuda ben yaşıyorum diğer oyunlarda olmuyor yada nette gezinirken bu donanıman olamaz oyunun dosyaları ile alakalı ama nasıl çözümleneceğini bilmiyorum
  • Aynı hatayı bende başka bir oyunda alıyorum var mı yardım edebilcek birisi ?
  • konu guncellensın aynı sorun bendede var nasıl cozecez bunu pc ye yenı format attım bu sorun oldu oncesınde yoktu bazı forumlarda virus oldugu söylenıyor bilgisi olan varmı ?
  • 5 seneden sonra konunun hortladığı iyi olmuş.. arkadaşlar en yoğun ihtimal oyun dosyalarıyla ilgili.. imkan varsa farklı bir yerden indirip kurmayı deneyin yada alternatif dosyalarla crack yapmayı.
  • arkadaşlar bende battlefield 4 oynuyorum bu oyunda atıyor oyun orjinal oldugu halde nasıl böyle bir hata oluşurki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deli olucam lan. Fm 2014 oynarken bu hata geliyor. Biri yardımcı olsun vallahi kafayı yiyeceğim ya oyunu kaydetmeden bu hata geldi oyundan attı beni.
  • arkadaşlar sadece belirli bir oyunda atıyorsa alternatif crack yada kurulum deneyin, birden fazla oyunda benzer hata alıyorsanız problem donanımsal olabilir.. öncelikle ramleriniz ardından ekran kartınızı mercek altına almanızı öneririm..
  • Aynı sorun bende de var. Fm 2013'ten beri "Runtime Error" hatası alıyorum, hem Fm 2013 hem de Fm 2014 orijinal bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Aynı sorun bende de var. Fm 2013'ten beri "Runtime Error" hatası alıyorum, hem Fm 2013 hem de Fm 2014 orijinal bu arada.

http://forum.donanimhaber.com/m_84376675/f_//tm.htm#84376675
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.