Şimdi Ara

''R6025'' hatası.. Kafayı yiyeceğim.. (ÇÖZÜLDÜ!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lafı fazla uzatmayacağım arkadaşlar. Maçtayken oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor;

Tamam dediğimde ise çalışmayı durdurdu diyor 2. fotoğrafta gördüğünüz gibi. Ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey görüyorum. İnternette biraz baktım fakat yalnızca yabancı sitelerde gördüm bu hatayı. Yarım yamalak İngilizcemle okuduğum kadarıyla onlar da hiç çözüm bulamamış.

_________

Arkadaşlar hatayı çözdüm nihayet. FMC adlı indirdiğim bir temadan ve oyunun eski versiyonundan kaynaklanıyormuş. İlk olarak oyunun kendi klasik temasına geçtim, sonra da yeni güncellemeyi (14.1.3) yükleyip hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 26 Kasım 2013; 15:58:29 >

• Oyunun ayarlarına girip, ilk ekranda sanırım, GPU kısmını Software/Yazılım olarak değiştirirseniz sorununuz çözülecektir. En azından FM 2013'de ben öyle çözmüştüm.

Orijinalden alıntı: TMoE

Oyunun ayarlarına girip, ilk ekranda sanırım, GPU kısmını Software/Yazılım olarak değiştirirseniz sorununuz çözülecektir. En azından FM 2013'de ben öyle çözmüştüm.

Olmadı. Bu da işe yaramadı. Vallahi çıldıracağım en sonunda ya. Ne güzel heves yapmıştım.

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Oyunun korsan mı ?

Korsan. Ancak FM 12 ve FM 13'ü orjinal aldığım gibi bunu da orjinal alacağım. Orjinal almadan önce oyunu her zaman bi test ederim tedbir olarak.

Bu arada hatayı da çözdüm nihayet. FMC adlı indirdiğim temadan ve oyunun eski versiyonundan kaynaklanıyormuş. İlk olarak oyunun kendi klasik temasına geçtim, sonra da yeni güncellemeyi (14.1.3) yükleyip hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 22 Aralık 2013; 15:49:32 >

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Benim oyun orijinal ama yine de bu sorun çıkıyor. Oyuncularımı dinlendirmek istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum nedense. Oyunda en son güncelleme (14.2) yüklü bende.

Oyundaki son güncelleme 14.1.3 değil mi? Eğer başka bir tema kullanıyorsanız orjinal temaya geri dönün. Özellikle FMC temasında çok sorun çıkıyor.

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

14.2 çıktı. Steam ve sigames forumunda benim dediğim sorunu yaşayanlar varmış, sorunu düzelteceklerini söylüyorlar ama bakalım. Umarım kısa sürede bir yama çıkartırlar.

FM her sene böyle maalesef hep nedeni belirsiz hatalar çıkıyor. Ama kendini zevkle oynatıyor da meret.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.