Şimdi Ara

DeathAdder V2 CSS KASMA SORUNU ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Razer DeathAdder V2 aldım gayet memnunum çok ergonomik. Tuşlar rahat her şey iyi güzel. FAKAAAAAAAAAAT...

Kargo teslm etti ürünü kitapçıkda dediklerini uyguladım. Kapalı bilgisayara soktum usb yi açtımwww.razersupport.com dan driveri indirdim.. 3.01 olanı en günceli galiba .. Ama Counter Strike - Source'e girince birden pingim coştu ( Anlamını bilmeyenlere yani sistemi kastı, lagg yaptırdı vs vs. yani oyunu oynattırmadı ve atılıp durdum ) Allahalla dedim acaba birşey mi açık her şeyi kapattım yine aynı.. Sonra eski faremle değiştirdim problem kalktı...

Soru : Niye kastırıyor DeathAdder? Çözüm nedir?

Teşekkürler şimdiden.

• Çözüldü
  • Sorun neymiş acaba ?
  • Hocam sorun yokmuş valla 2 saat sonra bilgisayarı açtım sorun morun görmedim ping normal galiba yanlış alarm. Ha bu arada öneririm çok memnunum. Ergonomisi ayrı tuş rahatlığı ayrı..
  • Fare ile pingin hiç bir alakası yoktur.

Kasıyor demeklede Ping kastedemezsiniz ikisi çok farklı şeylerdir eğer sorununuzu daha bilgili bir şekilde anlatırsanız, sizede daha mantıklı yardımlar gelir.

Kasıyor için FPS düşüşünü kastetsen neyse ama ping ne alaka...
  • Ping arttıkça kasmalar oluşuyor işte? Üsttede çözüldü dedim. Galiba farenin alışmassı gerekmiş.
  • farenin alışması diye bişey de yoktur da neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poco X6 pro kasma sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

farenin alışması diye bişey de yoktur da neyse

var var nasıl yok
    evcilleşiyo zamanla

kimisi zaman alabiliyor arkadaşın faresi gibi
  • yanlız çok ilginç dalga geçtim adamla ama bugün aynı mouseu ben de aldım, zaten araştırma yaparken görmüştüm bu konuyu, ben de ilk css de test edim dedim mousu ve ilk 15 20 dk oyun acayip kastı, ping falan değil bildiğin pc kasıyodu. 2-3 aydır falan hiç açmıyodum büyük bi de update gelmiş oyuna değişmiş falan o yüzden mi kastı moustan mı bilemedim valla
  • quote:

yanlız çok ilginç dalga geçtim adamla ama bugün aynı mouseu ben de aldım, zaten araştırma yaparken görmüştüm bu konuyu, ben de ilk css de test edim dedim mousu ve ilk 15 20 dk oyun acayip kastı, ping falan değil bildiğin pc kasıyodu. 2-3 aydır falan hiç açmıyodum büyük bi de update gelmiş oyuna değişmiş falan o yüzden mi kastı moustan mı bilemedim valla

MUASHDFAHSDFHASDFHAHSDFHA

alışması da işin esprisiydi. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT 1923

Hocam sorun yokmuş valla 2 saat sonra bilgisayarı açtım sorun morun görmedim ping normal galiba yanlış alarm. Ha bu arada öneririm çok memnunum. Ergonomisi ayrı tuş rahatlığı ayrı..

hocam zaten olay pingse sorun duyulan tek şey internet hızıdır. hiçbir zaman mouseunla veya donanımınla ilgili olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlienTR1

quote:

farenin alışması diye bişey de yoktur da neyse

var var nasıl yok
    evcilleşiyo zamanla

kimisi zaman alabiliyor arkadaşın faresi gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.