Şimdi Ara

Death to Spies: Moment of Truth (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hiç sevmedim oyunu grafikler felan çok garip..Oynayış garip..Daha ilk görevi geçemeden sildim attım..
  • Bende geçemedim ilk bölümü.
    Bende silericeğim galiba... :(
  • dostum hitmanı ezberledim yani bu tür gizli ve kaza süsü verilerek ölüm ajan tarzıı oyunlar hoşuma gidiyor bakalım artık deneriz
  • Hitman oynayan bu oyunu Hitman gibi oynayamaz.Hitman'de bodozlama düşmanlara girme imkanıda var.Ancak Death to Spies çok zor oyun paso stealth olmak lazım,düşmanlara çaktırmamak lazım.Yapay zeka baya iyi özellikle son dönemlerde gördüğüm en iyi yapay zekalardan biri.
  • İlk oyun gayet güzeldi
  • İlk oyun çok hoşuma gitmişti ama epey zor idi.
    Umarım bu devam oyunu ilki kadar kaliteli olmuştur.
  • oyunu oynayan yok heralde konu bayağ arkalarda kalmış.Şimdi deneme fırsatı buldum,çok beğendim.Her ne kadar Hitman deki zevki alamasam da stealth tarzındaki oyunlar arasında yapay zekası en iyi oyun diyebilirim. Grafikler orta düzeyde,oynanabilirlik ve yapay zeka iyi heleki Velvet Assassin oyunundan sonra çok zor geldi bana..
  • Oyunu benden başka oynayan yok heralde,4. bölümdeyim bayağ sardı oyun.Stealth tarzı sevenlere tavsiye ederim...
  • Oyun nasıl arkadaşlar klasik TPS ler gibi mi yoksa korku öğeleri mi var trailerden bi şey çakamadım biraz bahseder misiniz
  • 2. Dünya savaşı zamanında Nazilerden gizli belgeler alıp suikastler düzenlediğimiz Stealth tarzı denilen ( En iyi örneği Hitman ) suikastçiyi oynuyoruz.Oyundaki amaç verilen görevi kusursuzca yerine getirmek.Görevi verilen haritada özgürçe dolaşarak, istenilen tarzda değilde istediğin tarzda çözmeye çalışıyorsun.Korku öğeleri yok,önüne çıkanı vuramıyorsun.Bir hareketi yapmadan önce 50 kere düşünüp gözlem yapman gerek.Bu tarz oyunlara alışık değilsen ısınamayabilirsin oyuna.Tarzına uygun oynamak için ciddi sabır isteyen bir oyun.3-4 saat sürebilir bir görevi tamamıyla bitirmen...

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenulasdurlu -- 19 Eylül 2009; 21:24:04 >
  • Yaşasın be bu tarz oyunlara bayılırım , nadir çıkar..
    Konusu falan da tam bana göre , bunu sevenler biraz eski bir oyun ama Prisoner of War adlı oyuna baksınlar zamanında o oyunu severek bitirmiştim , senaryosu harika , görevleriyle , hapishaneleriyle çok gerçekçi bir oyundur.

Prison Break'ın oyunu gibi bir şey ama onun oyunu olsa bunun kadar güzel olamaz.

Hemde orjinel almıştım , ne iyi etmişim.
  • oyunu kurdum ve bilgisayarımı kırmamak için kaldırdım tamam oyun dediğin biraz ugraştırmalı herkese bodaslama dalınan oyunların zevki olmuyor uzun yıllardır oyun oynuyan birisi olarak böyle düşünüyorum ama kardeşim zorlukta bu kadar abrıtılırmı oyunda resmen milim milim ilerliyoruz abartmıyorum attığınız her adımı hesaplamak zorundasınız oyunda 20 metrelik bir yeri geçmek için saatlerce uğraştığımı biliyorum buda belli bir süre sonra işkenceye dönüyor ama sinirlerini cımbızla ayıklatmış çok sabırlı kişiler oynayabilir çünkü düşünce güzel ama oynanabilirlik abartmış vaziyette neticede oyunları eğlenmek için oynuyoruz işkence çekmek için değil
  • Sardımıda fena sarıyor ama.Oyunun en kötü yanı orta derece zorlukta bazen tıkalı kaldığında ip ucu vermiyor olması.Görevlere alt gözlülükle bakmamak lazım,zemin katında lazım olacak bir alet üst kattan çıkıyor bazen.Bulana kadar 2 saat geçtiydi monitöre dalıyodum az kala
  • Oyunu bugün bitirdim gerçekten güzel bir oyun.6. bölüme özellikle bayıldım,süper yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.