Şimdi Ara

Death Race 2008 - Jason Statham

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vizyona giren yeni filmlerden biri death race dvdscr sürümü internette dolaşıyo sanırım indiren izleyen varmı acaba ? sırf jason için izlicem bu filmi kesin kurtarmıştır filmi bu adam çok seviyorum. izleyenlerden ufak yorumlar alabilirsek daha iyi olur. bilgi için şimdiden teşekkürler.

• Yok o bile kurtaramamış filmi,bence çok vasat bi film.Bi hevesle ben de izledim ama umduğumdan daha kötü bi film çıktı.Tabi herkesin zevki farklıdır,çok beğenen arkadaşlar da çıkacaktır.
  • Bende dün izledim klasik Jason Statham filmi Ama prodüksüyon basit değil para harçamışlar yani lakin istenileni pek vermiyor. Birde Joen Allen bu role gitmemiş. Filmin sonu nu en başından tahmin edebilirsiniz.
  • Bende merak ediyorum bu filmi, dvdrip'ini bekliyorum.
  • izLEmedimm fiLmii merak ediyormmm Jason StatHam fiLmlerinin çoğunu severek izlerimmm
  • çok deli bi film .. heleki Jason Statham ın karizmasına güveniyorsanız kesin izlemelisiniz.. ben çok beğendim...
    hatunun da zaten ilk filmi imiş , meksikalı bi havası var.. bomba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7vB -- 17 Eylül 2008; 3:38:06 >
  • nefret ediyorum şu adamdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde fragmanını izledim sinemada sağlam aksiyon olan bir filme benziyor..Fast and Furious serisinin değişik bir türü gibi..DVDripini bekliyorum...
  • süper ya adam 1 sn dinlenmiyo.hastayım herife
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

süper ya adam 1 sn dinlenmiyo.hastayım herife

Bu adam her filmde aynı rol aynı karakteri oynuyor. Her filmde Taşıyıcı filminde ki karakteri oynuyor sanki. O kadar hasta olunacak bir adam değil bence ama yine zevklere ve renklere saygımız var.

• quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

süper ya adam 1 sn dinlenmiyo.hastayım herife

her filmde oynaması kendi zararına, insanlar sıkılıyo artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.