Şimdi Ara

Death Race 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 699mblık sürüm çok kötü geldi bana 10dk sonra kapattım.filmde çok bas,t sahneler vardı

3-4 kişi toplanıp banka soymak gibi
  • İlk filmin çekimleri ve sahneleri daha iyiydi.Ama yinede frankensteinın doğuşunu anlatıyor büyük beklentiler içine girmeden izlenebilir.
  • Herhangi bir beklentim olmadan biraz aksiyon birazda efektler için izledim.Frankenstein olayına girene kadar olan bölüm izlediğim en saçma filmlerden biriydi ilk filmin yapım videolarını izlemiştim satın aldığım dvd de bonus içerik vardı ve çok özenle hazırlanmış bir filmdi(örneğin Jason Statham şu anki vücudunun büyük bir kısmını Death Race'e borçlu özel diyetler ve ekip sayesinde çalışmıştı) ve en önemli özelliği oyunculukları çok iyiydi ilk filmin.2. film ise sadece efekt yığını ilk filmde olan ve hoşumuza giden sahneleri bile utanmadan tamda beceremeden kopyalayıp yapıştırmaya çalışmışlar.Kadro çok dandik başrol oyuncusu fena değil ama diğerleri ilk filmden sonra çok göze batıyordu.O arabalar ve pist ilk filmde tasarlandı boşa gitmesin biraz daha para kazanırız diye çekildiği çok açıktı.

İlk filmi hazırlayan ekip ve oyuncular aynı kalsa ve sadece JS olmasa yinede iyi bir film olurdu çünkü Frankenstein rolünü oynayan eleman çok kötü değil.Filmin vasat üstü tek bölümü Frankenstein olayı o da filmin sonuna denk geliyor zaten.Çok fazla boş vaktinizin olduğu bir gün ilk filmi unutup izleyebilirsiniz ancak kesinlikle bir devam filmi gibi izlemeyin yarısında kapatmanız olası.

Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim DH ekibi olarak oturup senaryosunu yazsak bundan 3 gömlek üstün bir film olurdu sinema sektöründe çok fazla kuş beyinli insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Herhangi bir beklentim olmadan biraz aksiyon birazda efektler için izledim.Frankenstein olayına girene kadar olan bölüm izlediğim en saçma filmlerden biriydi ilk filmin yapım videolarını izlemiştim satın aldığım dvd de bonus içerik vardı ve çok özenle hazırlanmış bir filmdi(örneğin Jason Statham şu anki vücudunun büyük bir kısmını Death Race'e borçlu özel diyetler ve ekip sayesinde çalışmıştı) ve en önemli özelliği oyunculukları çok iyiydi ilk filmin.2. film ise sadece efekt yığını ilk filmde olan ve hoşumuza giden sahneleri bile utanmadan tamda beceremeden kopyalayıp yapıştırmaya çalışmışlar.Kadro çok dandik başrol oyuncusu fena değil ama diğerleri ilk filmden sonra çok göze batıyordu.O arabalar ve pist ilk filmde tasarlandı boşa gitmesin biraz daha para kazanırız diye çekildiği çok açıktı.

İlk filmi hazırlayan ekip ve oyuncular aynı kalsa ve sadece JS olmasa yinede iyi bir film olurdu çünkü Frankenstein rolünü oynayan eleman çok kötü değil.Filmin vasat üstü tek bölümü Frankenstein olayı o da filmin sonuna denk geliyor zaten.Çok fazla boş vaktinizin olduğu bir gün ilk filmi unutup izleyebilirsiniz ancak kesinlikle bir devam filmi gibi izlemeyin yarısında kapatmanız olası.

Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim DH ekibi olarak oturup senaryosunu yazsak bundan 3 gömlek üstün bir film olurdu sinema sektöründe çok fazla kuş beyinli insan var.

Sonuna kadar katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Herhangi bir beklentim olmadan biraz aksiyon birazda efektler için izledim.Frankenstein olayına girene kadar olan bölüm izlediğim en saçma filmlerden biriydi ilk filmin yapım videolarını izlemiştim satın aldığım dvd de bonus içerik vardı ve çok özenle hazırlanmış bir filmdi(örneğin Jason Statham şu anki vücudunun büyük bir kısmını Death Race'e borçlu özel diyetler ve ekip sayesinde çalışmıştı) ve en önemli özelliği oyunculukları çok iyiydi ilk filmin.2. film ise sadece efekt yığını ilk filmde olan ve hoşumuza giden sahneleri bile utanmadan tamda beceremeden kopyalayıp yapıştırmaya çalışmışlar.Kadro çok dandik başrol oyuncusu fena değil ama diğerleri ilk filmden sonra çok göze batıyordu.O arabalar ve pist ilk filmde tasarlandı boşa gitmesin biraz daha para kazanırız diye çekildiği çok açıktı.

filmi yeni izledim ve sonuna kadar katılıyorum ilk filmin üstünden geçilmiş senaryo inanılmaz derece kötü adeta ilk filmin üzerinden ne kadar para yersek kardır mantığıyla yapılmış bir film

• Filmden çok dizi havası vardı. Eğer bu filmi çekmek yerine 15-16 bölümlük bir dizi yapsalar. İlk 3-4 bölüm ortamı hazırlayıp, karakterleri tanıtan sonraki bölümlerde de onları yarıştırıp 1-2 bölümde bir sağlam efektlerle elemeler yapan bir dizi olsa daha güzel olurdu. Film olmayı becerememiş, isimli oyuncuların öylesine durdukları belli rollere bürünememişler. Hoş rol mü varda bürünsün adamlar.

6/10 luk bir film. Ha bitene kadar izletiyor mu? İzletiyor ama sinemada para vermeye değmez. Zaten sinemalara gelmeden önce brripi düştüğü için indirip izleyin. Sinemaya gitmeyin boşyere.

Ekleme: Bu bir devam filmi değil. O gözle bakmayın, hikayesi ilk filmin öncesini anlatıyor. Bu yüzden tavsiyem önce bunu izleyin daha sonra ilk filmi izleyin sanki bu ilk filmmişte 2008 te çekilen 2. filmmiş gibi. O zaman çok daha güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 2 Ocak 2011; 18:19:39 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.