Şimdi Ara

Death Knight Rehberi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
29.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda death knight i pvp bazinda incelemek zor yanlız sadece su kadarini soyliyim caster classlar icin inanilmaz bi silence avantaji var ;

Strangulate (5sn)+Mind Freeze(Interupt birkac saniye silence ediyomu bilmiyorum)+Death grip (Interrupt)+ Blood elf racial ozellligi (2sn silence) Yani eger cok iyi oynanirsa death knight bir caster katili olabilir. Ve cok degişken bir class olmus level 75 im su an acayip zevkli gelmesinden dolayi main yaptım DK ı. Ama Kesin su classi alir bu classi alamaz demek zor
  • mind frezee tabi melee range istiyor ve tıpkı warriorun gibi school kitliyor. Benim gördüğüm stuna girmeme cloak talentleri gibi özellikler/talentler olsada stunlardan,slow snarelerden baya nasibini alan bir class. Heh birde disarm yemesin 10 sn iptal olan bir class. Tabi lvl atlamaya çalışmaktan pek pvp yapamadım ama birkaç duelden çıkardıklarım :d
  • Paladini imkansız alamıyor.. dün 74 level bir paladin, 78 level DKyı evire çevire aldı.. Bende duel yaptım 72 levelim.. herif retri olmasına ragmen hayvan gibi holy vuruyor ilk stundan cıktıgımda 12.5K hpden 3-4K kalmıstı.. hemen üstüne repetance vurdugunda kalan son 100 hp'me 4K vurdu.. üstüne baktım gearı ahım şahım değildi.. baltalarımız aynıydı..

paladinler yine aglayacak ama palanın skiller yarı yarıya nerflense anca diger classlara yaklaşırlar.. DK MK hikaye..
    DKlar warriordaki gibi savastıkca rune doldurma mantıgı ile çalıştıgı için sizi kısa bir süre sizi stundan koruyacak skilli bile atamıyorsunuz.. stun yiyende zaten stundan cıkmadan ölüyor..
  • Forumlarda okuduğum kadarıyla en çok Frost Mage ve Hunter'a karşı zorlanıyormuş DK'lar. Tabi bunlara karşı farklı taktik geliştirilebilir. Ama Deep Freeze bir Mage'e karşı ne kadar dayanabilir bilemiyorum. Zamanla göreceğiz.
  • Bu karakterin özellikleri bana bir rogue katilini andırıyor yanılıyor olabilirim ama belirli mesafelerden adam çekmeler alanları ve saniye bazında damage alan skilleri, plate giyen bir karakterle birleşince hedef olarak karşıma bir rogue portresi çıkıyor. Tabi çeşitli druidin barskine benzer özellikleride cabası sayılabilinir.

Sizin yorumlarınız nedir?

Birde ben şu yönden bakıyorum ama ne kareye ne yuvarlaya nede altıgene oturtamıyorum eğer bu bir rogue katiliyse sanırım artık bu roguelerin sonuna gelindiğinin göstergesi halini almış. Bu kanıyada şurdan vardım, warlockların metamorfoz (özelliğin ismini tam olarak bilmiyorum bağışlayın) özelliği ile %400 armora ve %50 stuna karşı direnecek bir hal alması ile bu karaktere yaklaşmanın bile zor olduğunu düşünüyorum bir clother olduğu düşünülürse. Üstüne bu DK denilen karakterin kalkansız tanklığını duyunca anlık bir duraksama yaşamamak elde değil.

Kimse rogueleri sevmez çünkü bir karşılaşmada son ana kadar görme olasılığınız çok azdır bitirici vuruşların efendisi olduğu için milletin bir kin beslemesi sonucu blizzarda yansıyan bir ayıp olarak görüyorum. Karakterin amaçlarından çıkarılmasına kesinlikle karşı çıkıyorum talent dengesi olsun roguede hangi builde verirseniz verin sizi dps'den başka bir class yapmaz (pvp veya pve'sine göre değişir, healer veya tank yapmaz demek istiyorum)

Her kullanılan karakterin karşıt, zıt karakteri ilgi çeker buda roguelerin katilliğini ele geçirmesi roguelerin birer birer silinip, DK'ya geçiş sinyallerini, ileridede alarm zillerini çalabilecek kapasitededir. Rogue ucube sıfatına sürüklenmek isteniyor çoluk çocuğun kaygısı ve sinir azmi yüzünden olduğunu düşünüyor ve üzülüyorum :)

Tabi bunlar benim görüşüm sizinkiler mutlaka farklı olacaktır yorumlarsanız sevinirim.

• Rogue katili felan değil ya. Hatta dknin en çok zorlanacağı classlardan biri rog.
    2 tane stun
    10 sn disarm rog için yeterde artar bile yavaşlatıcı poisonu saymaya bile gerek yok.
  • GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

Bu karakterin özellikleri bana bir rogue katilini andırıyor yanılıyor olabilirim ama belirli mesafelerden adam çekmeler alanları ve saniye bazında damage alan skilleri, plate giyen bir karakterle birleşince hedef olarak karşıma bir rogue portresi çıkıyor. Tabi çeşitli druidin barskine benzer özellikleride cabası sayılabilinir.

Sizin yorumlarınız nedir?

Birde ben şu yönden bakıyorum ama ne kareye ne yuvarlaya nede altıgene oturtamıyorum eğer bu bir rogue katiliyse sanırım artık bu roguelerin sonuna gelindiğinin göstergesi halini almış. Bu kanıyada şurdan vardım, warlockların metamorfoz (özelliğin ismini tam olarak bilmiyorum bağışlayın) özelliği ile %400 armora ve %50 stuna karşı direnecek bir hal alması ile bu karaktere yaklaşmanın bile zor olduğunu düşünüyorum bir clother olduğu düşünülürse. Üstüne bu DK denilen karakterin kalkansız tanklığını duyunca anlık bir duraksama yaşamamak elde değil.

Kimse rogueleri sevmez çünkü bir karşılaşmada son ana kadar görme olasılığınız çok azdır bitirici vuruşların efendisi olduğu için milletin bir kin beslemesi sonucu blizzarda yansıyan bir ayıp olarak görüyorum. Karakterin amaçlarından çıkarılmasına kesinlikle karşı çıkıyorum talent dengesi olsun roguede hangi builde verirseniz verin sizi dps'den başka bir class yapmaz (pvp veya pve'sine göre değişir, healer veya tank yapmaz demek istiyorum)

Her kullanılan karakterin karşıt, zıt karakteri ilgi çeker buda roguelerin katilliğini ele geçirmesi roguelerin birer birer silinip, DK'ya geçiş sinyallerini, ileridede alarm zillerini çalabilecek kapasitededir. Rogue ucube sıfatına sürüklenmek isteniyor çoluk çocuğun kaygısı ve sinir azmi yüzünden olduğunu düşünüyor ve üzülüyorum :)

Tabi bunlar benim görüşüm sizinkiler mutlaka farklı olacaktır yorumlarsanız sevinirim.

Rogue konusundaki yorumlarına katılıyorum, cidden sinir bozan bir clas fakat DK nın rogue katili olması konusu biraz zor ama bir rogue clothun birini yakalamış üstüne çıkmış tepinirken birden alınıp başka bir alana tp edilmesi baya bi sinir eder bunları (Deathgrip gibi bir skildi sanırım)

• Benim talent dizilimim blood agırlıklı..

Icy touch, plaque strike, death strike( bu mavi ve yesil runeları death yapıyor)
    sonra Allah ne verdiyse ardarda 4-5 kez heart strike atıyorum..

bu leveli benimle aynı veya düsük mobları cok kısa sürede kesmemi sağlıyor ama özellikle 9K üstü HPli moblarda bu skillerle şanslı 1-2 crit bulamadıysam mobun 2-3 K hpsi kalıyor ve kuruyup kalıyorum :) sonra CD bekle babam bekle..

Runestrikeların çoğu dogru dürüst dmg vermiyor.. normalde cannot be dodged, parried , blocked yazan bir skill rakibe nasıl adam gibi vurmaz anlam veremiyorum.. hit rate'im 120 civarında ayrıca 30 civarıda expertise var.. hp 14K oldu.. 73 levelim..
  • süper üper eline saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Rogue katili felan değil ya. Hatta dknin en çok zorlanacağı classlardan biri rog.
    2 tane stun
    10 sn disarm rog için yeterde artar bile yavaşlatıcı poisonu saymaya bile gerek yok.

Tabiki sizin yorumlarınız farklı olabilir saygılıyım yorumladığın için teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: Swordspecftw

Rogue konusundaki yorumlarına katılıyorum, cidden sinir bozan bir clas fakat DK nın rogue katili olması konusu biraz zor ama bir rogue clothun birini yakalamış üstüne çıkmış tepinirken birden alınıp başka bir alana tp edilmesi baya bi sinir eder bunları (Deathgrip gibi bir skildi sanırım)

Teşekkür ederim, yeni fikirleriniz olursa benimle paylaşırsanız sevinirim.

• arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar ben 1 haftadır dk açtım main yapıcam ve merak ettiğim bişey var frost kullanan yok gibi talent için. merak ediyorum frost talent yapmak istesem nasıl bi talent gitmem lasım lvling ve dungeonlar için teşekkürler...

Edit : LvL 65 Night Elf yazmayı unutmuşum. Ve şuanki talent 51 Blood 5 Frost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saulreaver -- 28 Kasım 2008; 5:18:48 >
  • ya belki başka realmlerde farklıdır ama sanki dk pek tutmadı gib herkes mainleri 80 yapmaya ya da 80 olup heroiclere falan başladı..1 million dk lf healer falan olmadı gibi
  • bizdede DKlar anında baydı.. the nexus yapabilmek için 5 gün party aradım

birde sanıldıgının aksine OP, IMBA bir class değil.. mageler, paladinler hiç zorlanmadan alıyorlar.. diğer classlarla henüz karşılaşmadım ama onlarında çok zorlanacagını sanmıyorum açıkları fazla.. caster düşmanı diyoruz ama casterin yanına gidecek dogru düzgün skill yok.. biri hex yapar fbiri fear basar .. stundan, buzdan, feardan çıkıp ona vuracaksında runic power birikecekte sonra bir şeyler yapmaya başlayabileceksin.. dün 2 magele duel attım.. adamlar anında hex yapıp 2 tane frostboltu caktı :) deathgrip attım resistledi :) 15K hp olmasına ragmen yanına gidemeden öldüm birincide..
    2 cide yine hex, 2 frostbolt, yanıma cektim 2 tane vurdum nova attı... silence attım bu magede onu resistledi.. deathgrip target az uzaklatımı out of range diyor.. Unholy oldugumda tekrar deneyecegim ama diğer 2 ağaç casterlara karşı yeteri kadar iyi değil..

• İyiki betada denedim, DK bence hybrid diğer dps claslar gibi orta tatta bişey eğer dps seviyorsanız sizi bir süre sonra bayacaktır warrior,rogue oynamış kişilerin hiç dayanabileceğini sanmıyorum ama alt char olarak herb minn kasim gibi niyetiniz varsa kolayca lvller hızlı binekler derdi olmadan 80 leyebilirsiniz, yüzlerce numarası olan bir class ama kendi fikrimce PvP de çok zevksiz bir clas.
  • Valla herkes bi hevesle DK kastı doğru,çoğu zaten yeni bir class olduğu için ve meraktan dk açtı.

Ben $u an dk'dan memnunum ve gayet zevk alarak oynuyorum.Belki uzun zamandır melee class'la oynamadığımdandır.
  • az önce biri skilleri anlatabilirmi diye yazmışdım sonra birden burayı buldum :)meğersem daha önceden çevirmişsiniz....
    Emeğe saygı...ayriyetten tşkler...
    Bir iki şey dicem;
    skilleri anlatırken bazen örnekleme benzerlikler kullanmışsın diğer charlarla...o özelikleri bilmeyen arkaşlarımız mesala ben anlayamıyoruzz okusakda...hem benzerlik hemde özeliğini yazsan daha makbul olurdu...ayrıca disease larda icy tourch un atack hızını düşürmesini anlayamırum...adamın atack hızı düşerse daha fazla dps ile bana vurcak nasıl bir diseasedir bu?

diseaselar ayrı bir konu altında değerlendirilmeli bence hangi talentler ne hastalıklar veriyor felan ...daha makbul olur...
    tşkler...
  • güzel olmuş eline sağlık
  • Dk kendine heal veremiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost_Boyx

Dk kendine heal veremiyor mu ?

vermez mi ? single targetta paladinden 5 kat iyi oldu 3.3 ile.

ayrıca aferin iyi hortlattın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.