Şimdi Ara

Deamon tools yüzünden laptop açılmıo, yardım lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [font="Times New Roman"]arkadaşlar, benim asus marka, 2.2 ghz core2 duo işlemcili, 2gb ramli, 128mb geforce 8400M G ekran kartlı ve windows xp s.p.3'lü bir laptop'um var. geçenlerde deamon tools 3.29 yüklüyordum, yükleme daha tamamlanmadan 1-2 saniyeliğine mavi bir ekran geldi ve bilgisayar restart oldu. her açılışında 20-30 sn içinde aynı mavi ekran gelio ve yine restart oluodu ama şimdi xp'nin pc başlangıcındaki loading göstergesi ekranında 5-10 sn bekledikten sonra pc otomatik olarak yeniden başlıo. güvenli kipte de açılmıo, masaüstü gelmeden önceki beyaz alt tire simgesinin yanıp söndüğü siyah ekranda takılıp kalıo. pc'ye format atmak da istemiorum:( lütfen yardım edin. e-mail adresim: evildeath72@hotmail.com



  • güvenli kipte açmayı deneyip yazlılımı kaldır...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: computeron

    güvenli kipte açmayı deneyip yazlılımı kaldır...


    Arkadaş güvenli kipte açılmadığını belirtmiş zaten

    Xp cd'sini takıp işletim sistemini onarmayı dene belki bi faydası olur...
  • dos ortamında açabiliyormusun xp ni ? win. cd içindeki system32 klasöründeki dosyaları malesef tek tek C:Windows içindeki system32 klasörüne kopyalayabilirsin. muhtemelen logon.ini dosyası güncellenirken ( programı yüklerken ) registiry ile beraber hata oluştuğundan dolayı system32 içindeki açılışta yüklenen .dll dosyaların hasar gördü :( kötü bi deneyim geçmiş olsun.

    yukarıdaki arkadaşın da önerdiği şekilde de yapabilrsin ama sanıyoırum o şekilde c ye ufak çaplı bi format atıyor ( emin değilim yalan olmasın )
  • Sistem yüklenirken (sizin söylediğiniz 15-20sn beklenen bölüm gelmeden) ekranın altında tek satır bir yazı görüyormusunuz.

    SPTD ile ilgili, ESC ye bastığınızda yüklemeyi iptal edeceği şeklinde bir yazı?

    O ekran geldiğinde ESC ye basın. Büyük ihtimal düzelecektir. Sistem açıldığında (açılırsa tabii) Daemon'u kaldırmayı denersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.