Şimdi Ara

Dealextreme yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 Nisanda verdigim siparise 1 hafta once full shipment yazisi cikti.Tracking kodu da elimde.Daha once tracking kodunu girdigimde cikmamisti.Az once de RAXXXXXXXXCN isimli Cinden gelecek urunun tracking kodunu track-chinapost.com'a girdim.Sonuc cikmadi, ne yapmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuDGe184

http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php

Yok o da olmadi.Zaten ilk cin postasinda cikmasi lazim.

Tqvsiyesi olan var mi?
    Live chate geceyim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Orijinalden alıntı: JuDGe184

http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php

Yok o da olmadi.Zaten ilk cin postasinda cikmasi lazim.

Tqvsiyesi olan var mi?
    Live chate geceyim mi?

biraz daha bekle burdan çıkar biraz uzun sürüyo bazen
  • Biraz bekle koyarlar. Son siparişim 3 ay sonra gelmişti.
  • hemen gözükmez zaten kaç gün oldu? Bazen 1 hafta sürebiliyor çünkü sorguda gözükmesi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iki siparişimde 2 ayda geldi.
  • quote:

12 Nisanda verdigim siparise 1 hafta once full shipment yazisi cikti.Tracking kodu da elimde.Daha once tracking kodunu girdigimde cikmamisti.Az once de RAXXXXXXXXCN isimli Cinden gelecek urunun tracking kodunu track-chinapost.com'a girdim.Sonuc cikmadi, ne yapmam lazim?

siparişini ptt nin sitesinden bakacaksın. Onların sistemine girdiği an ptt de de görünüyor zatne. 1 hafta bekle görünmesi için.
  • 11 gun oldu diye endise ettim.Birazcik daha beklerim o zaman.
  • Arkadaşlar bende aynı şekilde ufak bi alışveriş yaptım 27 şubatta gerçekleştirdim..Hala elime ulaşmadı ? Yabancı dilimde yok nasıl edecez ?:S
  • Bugün ptt'nin sitesinde çıktı kodum.Ayın 15'inde müsteriden alınmıştır diyor.İşlem Çin'de yapılmış.Şimdi,Ptt'nin kargo fiyatı ne kadar olacak? Ayriyetten ne zaman ulaşır elime haftasonunu saymazsak?
  • quote:

Bugün ptt'nin sitesinde çıktı kodum.Ayın 15'inde müsteriden alınmıştır diyor.İşlem Çin'de yapılmış.Şimdi,Ptt'nin kargo fiyatı ne kadar olacak? Ayriyetten ne zaman ulaşır elime haftasonunu saymazsak?

Dealextreme'den yapılan alışverişlerde kargo parası yok. Ne zaman geliceği biraz mechul olsa da 10 günü var en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolipo

quote:

Bugün ptt'nin sitesinde çıktı kodum.Ayın 15'inde müsteriden alınmıştır diyor.İşlem Çin'de yapılmış.Şimdi,Ptt'nin kargo fiyatı ne kadar olacak? Ayriyetten ne zaman ulaşır elime haftasonunu saymazsak?

Dealextreme'den yapılan alışverişlerde kargo parası yok. Ne zaman geliceği biraz mechul olsa da 10 günü var en azından.

Teşekkür ederim.
  • benim sipariş yola çıkalı 25gün oldu hala bekliyorum bazen gümrükte çok bekletiyorlar olabilir öyle bakalım nezaman gelecek
  • Endişelenmeye gerek yok yazın verdiğim sipariş tam 40 günde geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.