Şimdi Ara

----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 17 Mayıs 2013; 7:37:50 >
  • 15 gün sonra çıkıyor piyasaya kesinlikle renkli bir karakter Deadpool oyunuda güzel olur umarım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 25 Haziran 2013; 10:13:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Kapak Resmi ;

Bu kadın karakterler Deadpool'un düşmanları mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu büyük ihtimalle pcde oynarım.Güzel oyuna benziyor özellikle benim gibi marvel fanı için :)
    Multiplayer desteği var mı?
  • @mertvontrier Hocam eğer çizgi romanları yanlış hatırlamıyorsam resimdeki bayan karakterlerden sadece bir tanesi düşmanı ama Deadpool öyle bir karakter ki dostu ile düşmanını ayırt etmek zor.Hiç bir şeyi takmayan ve ölümsüz bir karakter olmasından dolayı düşmanları ile bile ilişkisi oldukça değişik.

@TnDnmz Multiplayer yok hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 23 Haziran 2013; 10:36:35 >
  • Bir ara filmi de çıkacak diyorlardı yalan oldu galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Bir ara filmi de çıkacak diyorlardı yalan oldu galiba.

Evet galiba onun yerine bu sene "the Wolverine" çıkacak.
  • Resmi olarak 2014 yılı gözüküyor ama hakkında pek bir bilgi yok.
  • son zamanlarda gördüğüm en super platinum simine sahip oyun

[size=5]Okay, you can sell the game now
  • PC versiyonu hediye geldiği için oyunu PC'de oynadım SS'ler PC versiyonuna aittir.

----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı] ----- Deadpool ----- (Ana Konu) [Oyun Çıktı]

• quote:

Orijinalden alıntı: nevalsem

son zamanlarda gördüğüm en super platinum simine sahip oyun

[size=5]Okay, you can sell the game now

Ha ha ha çok iyi düşünülmüş
  • Oyun çok güzel olmuş. Daha ilk dakikadan katıla katıla gülerek oynadım. Espiriler, ortam çok sağlam. Son ana kadar sizi sıkmıyor. Bence gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman oyunlarından biri. Karakterini çok iyi yansıtmışlar. Açıkcası bu grafik motoruyla 3-4 oyun daha aynı kalitede yapsalar rahat rahat oynanır. Oyun belli bir yere kadar sizi hiç sıkmıyor. Eğlendiriyor, hiç zorlanmıyorsunuz. Açıkcası film izliyor edasıyla oynadım. Ama sonlara doğru bayağı zor olmaya başladı. Hele hele sinister karakterini öldürürken çok zorlandım. Ama en sondaki deadpool un söylediği şarkı için bile değer. Oynanmalı, arşive katılmalı. Devamınıda yaparlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Oyun çok güzel olmuş. Daha ilk dakikadan katıla katıla gülerek oynadım. Espiriler, ortam çok sağlam. Son ana kadar sizi sıkmıyor. Bence gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman oyunlarından biri. Karakterini çok iyi yansıtmışlar. Açıkcası bu grafik motoruyla 3-4 oyun daha aynı kalitede yapsalar rahat rahat oynanır. Oyun belli bir yere kadar sizi hiç sıkmıyor. Eğlendiriyor, hiç zorlanmıyorsunuz. Açıkcası film izliyor edasıyla oynadım. Ama sonlara doğru bayağı zor olmaya başladı. Hele hele sinister karakterini öldürürken çok zorlandım. Ama en sondaki deadpool un söylediği şarkı için bile değer. Oynanmalı, arşive katılmalı. Devamınıda yaparlar umarım.

Burada Kaldım Geçemiyorum Üzerime Bomba ve Varik Attılar Sonra 3 kişiyi öldürdüm burada kaldım asansör gibi birşey var karşıda çıkamıyorum ? nasıl geçerim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.